1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Starcraft 2 Thread

Discussion in 'Games' started by douglatins, Jul 20, 2010.

  1. AltecV1

    AltecV1 New Member

    Joined:
    Jan 1, 2009
    Messages:
    1,290 (0.57/day)
    Thanks Received:
    173
    Location:
    Republic of Estonia
    why dont you just download it at a USA server so you can get the english version or does it not work that way?
     
  2. KingPing

    KingPing

    Joined:
    Aug 17, 2009
    Messages:
    842 (0.41/day)
    Thanks Received:
    284
    Location:
    Argentina (South America)
    I thought about that, i'm waiting to see what others say, maybe that's the solution, or maybe not, why the F*** isn't multilanguage so the user can choose the language.
     
  3. Crusader

    Crusader New Member

    Joined:
    Jan 6, 2009
    Messages:
    458 (0.20/day)
    Thanks Received:
    64
    Location:
    Victoria, Australia
    If you mean as in against(or with, even) an AI opponent, then yes. Single Player tab > Verse AI opponent, iirc.
     
    KingPing says thanks.
  4. Delta6326

    Delta6326

    Joined:
    May 21, 2008
    Messages:
    3,854 (1.54/day)
    Thanks Received:
    671
    Location:
    Iowa, USA
  5. DannibusX

    DannibusX

    Joined:
    Aug 17, 2009
    Messages:
    2,540 (1.24/day)
    Thanks Received:
    986
    Location:
    United States
  6. random

    random

    Joined:
    Oct 19, 2008
    Messages:
    3,044 (1.29/day)
    Thanks Received:
    686
    Been playing for a bit today, anyone else notice the FPS dips in random places? some cut scenes so far and at the command center where "ALOT" SCV's are gathering... dips to like 40's on my i7 4ghz...

    Weird? Are there just some parts of the games that aren't yet optimized?
     
  7. Lionheart

    Lionheart

    Joined:
    Apr 30, 2008
    Messages:
    4,102 (1.63/day)
    Thanks Received:
    861
    Location:
    Milky Way Galaxy
    I haven't had any issues like that yet bro, will let you know if I come across any:toast:
     
  8. random

    random

    Joined:
    Oct 19, 2008
    Messages:
    3,044 (1.29/day)
    Thanks Received:
    686
    So yours are always at 60FPS? Hmmm... if so then it must be because my HT is off OR... the fact I'm using 10.4's
     
  9. random

    random

    Joined:
    Oct 19, 2008
    Messages:
    3,044 (1.29/day)
    Thanks Received:
    686
    okay I found my problem, the game seems to have a memory leak, sorry for double post.

    My fps is 60FPS.... all the time but the longer I play the lower the FPS goes down.. but only goes down on certain parts, but it shouldn't in the first place.

    I guess its similar to Sims 3 and Dragon Age leaks I had.



    EDIT: Now its just become choppy =.= ... and stuck at 30fps sigh
     
    Last edited: Jul 28, 2010
  10. caleb

    Joined:
    Sep 15, 2004
    Messages:
    1,554 (0.40/day)
    Thanks Received:
    206
    Location:
    Poland,Slask
    constant 60 fps = vsync on.
     
  11. random

    random

    Joined:
    Oct 19, 2008
    Messages:
    3,044 (1.29/day)
    Thanks Received:
    686
    Its on, I never turn it off. D3Doverrider is epic.
     
  12. Bjorn_Of_Iceland

    Bjorn_Of_Iceland

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Messages:
    3,184 (1.20/day)
    Thanks Received:
    381
    Hmm.. so ati has no overide (AA, vsync etc) on its CP? Or does the d3doverrider adds something that the driver level specific overider cant do?..


    so far am lovin the game! :D Campaign is indeed frigin epic
     
  13. Pickles24

    Pickles24 New Member

    Joined:
    Dec 27, 2009
    Messages:
    167 (0.09/day)
    Thanks Received:
    61
    Location:
    The ATL
    Running it on ultra everything and it is a very beautiful game. Smooth as silk.
     
  14. random

    random

    Joined:
    Oct 19, 2008
    Messages:
    3,044 (1.29/day)
    Thanks Received:
    686
    Smooth as silk til you get to smash and grab.
     
  15. Lionheart

    Lionheart

    Joined:
    Apr 30, 2008
    Messages:
    4,102 (1.63/day)
    Thanks Received:
    861
    Location:
    Milky Way Galaxy
    Past that:p still running great for me, just found out that you don't need the disc inserted to play this game, whoo!!!:rockout:
     
  16. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    15,265 (3.84/day)
    Thanks Received:
    12,376
    wewt just arrived
     
  17. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    15,265 (3.84/day)
    Thanks Received:
    12,376
    fail

    [​IMG]

    ooooooooh the dissappointment
     
  18. Lionheart

    Lionheart

    Joined:
    Apr 30, 2008
    Messages:
    4,102 (1.63/day)
    Thanks Received:
    861
    Location:
    Milky Way Galaxy
  19. DannibusX

    DannibusX

    Joined:
    Aug 17, 2009
    Messages:
    2,540 (1.24/day)
    Thanks Received:
    986
    Location:
    United States
  20. Hybrid_theory

    Hybrid_theory

    Joined:
    Mar 31, 2007
    Messages:
    1,895 (0.65/day)
    Thanks Received:
    163
    Location:
    ontario canada
    I have noticed the dips in FPS as well. This didnt happen on the beta at all. Its weird.
     
  21. Flak

    Joined:
    Jul 7, 2008
    Messages:
    403 (0.16/day)
    Thanks Received:
    70
    Location:
    US

    The $100m they spent is the amount spent on both the game and the new battle.net.
     
  22. EastCoasthandle

    EastCoasthandle New Member

    Joined:
    Apr 21, 2005
    Messages:
    6,889 (1.90/day)
    Thanks Received:
    1,506
    Well look at what we have here
     
    Lionheart says thanks.
  23. Hybrid_theory

    Hybrid_theory

    Joined:
    Mar 31, 2007
    Messages:
    1,895 (0.65/day)
    Thanks Received:
    163
    Location:
    ontario canada
    whats it say, twitter blocked.
     
  24. Flak

    Joined:
    Jul 7, 2008
    Messages:
    403 (0.16/day)
    Thanks Received:
    70
    Location:
    US
    "On vacation - but just got an email saying that Starcraft 2 AA is almost ready. Just getting tested now. Hotfix soon.
    about 1 hour ago via UberTwitter

    CatalystMaker
    Terry Makedon"
     
  25. Pickles24

    Pickles24 New Member

    Joined:
    Dec 27, 2009
    Messages:
    167 (0.09/day)
    Thanks Received:
    61
    Location:
    The ATL
    I like the new BattleNet. You know they had to release this and at least one of the add-ons before D3 comes out. It's a Battle.net warmup. It is cool how you can find other peeps in other Blizzard games, my bro and I found each other in a second to play multi player.. He was in WOW.
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page