1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Subsystem ID mismatch

Discussion in 'RBE' started by Djentleman, Aug 27, 2012.

  1. Djentleman New Member

    Joined:
    Aug 27, 2012
    Messages:
    3 (0.00/day)
    Thanks Received:
    2
    Hello forum.

    I was hoping somebody could help me with a problem i'm having.
    As you can see by my title, i'm having subsystem ID mismatch problems with Atiwinflash. This is caused by me trying to flash my 6850 to a 6870.- Dumb move lol

    Since i can't force flash it in atiflash (wont even recognize the card), atiwinflash (because of the problem in the title), and rbe; it won't recognize it at all! I was wondering if i can just fix the subsystem ID's in RBE.
    Any help would be appreciated.

    *I attached the Vbios's*
    (Barts.rom is the original, and Unlock.bin is the current)
    Thanks for reading!
     

    Attached Files:

  2. AlienIsGOD

    AlienIsGOD

    Joined:
    Aug 9, 2008
    Messages:
    3,463 (1.53/day)
    Thanks Received:
    1,507
    please dont make 2 threads for the same issue...
     
    JrRacinFan says thanks.
    Crunching for Team TPU
  3. JrRacinFan

    JrRacinFan Served 5k and counting ...

    Joined:
    Mar 17, 2007
    Messages:
    19,414 (6.99/day)
    Thanks Received:
    4,483
    Location:
    Youngstown, OH
    @OP

    I am the scolding type. Don't EVER flash another card's bios. Mod your own with it's stable values and be merry. Something that another user just recently did and they of course tok my post as flame where I am just trying to give friendly advice in the future.

    Now as far as fixing the issue, I have never flashed an ATi/AMD card before. What exactly is the issue with the CURRENT bios that you need to flash back? No display? Artifacts?

    No offense, how is that helping the OP? Yet again, OP try not to create more than one thread. It will just clog up latest posts and then you will be less likely to have someone help you.
     
  4. AlienIsGOD

    AlienIsGOD

    Joined:
    Aug 9, 2008
    Messages:
    3,463 (1.53/day)
    Thanks Received:
    1,507
    its not helping him, its relaying forum rules
     
    Crunching for Team TPU
  5. Solaris17

    Solaris17 Creator Solaris Utility DVD

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Messages:
    17,257 (5.15/day)
    Thanks Received:
    3,597
    Location:
    Florida
    Last edited: Aug 27, 2012
    JrRacinFan says thanks.
  6. Djentleman New Member

    Joined:
    Aug 27, 2012
    Messages:
    3 (0.00/day)
    Thanks Received:
    2
    @Alien I'm sorry, when i made the first one in graphics cards i had discovered my mistake when i scrolled down and saw this section.- didn't know how to delete it. :/

    @Jr I know, i was going off of what somebody else said on a forum and didn't do enough research.
    And my graphics card doesn't post at all. :(

    @Solaris I already tried from DOS. I even did the - Atiflash -f -p 0 biosname.bin or rom. I've tried tons of other commands, such as -i for identify; dos just doesn't recognize it. Only atiwinflash does. :p
    That sounds promising! I'll try it!

    I'll come back after i try w1zzard.
     
    JrRacinFan and AlienIsGOD say thanks.
  7. cadaveca

    cadaveca My name is Dave

    Joined:
    Apr 10, 2006
    Messages:
    14,044 (4.51/day)
    Thanks Received:
    7,202
    Location:
    Edmonton, Alberta
    Run atiwinflash from the DOS prompt in Windows. Follow the steps listed in the HD6950 mod article for DOS flashing.
     
    JrRacinFan says thanks.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page