1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Super awesome Codec pack

Discussion in 'General Software' started by Solaris17, Oct 24, 2009.

  1. Solaris17

    Solaris17 Creator Solaris Utility DVD

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Messages:
    17,204 (5.18/day)
    Thanks Received:
    3,558
    Location:
    Florida
    needs to be win 7 win vista X64 compatible..i want it to PLAY EVERYTHING in WMP help me out TPU go go go go
     
  2. pantherx12

    pantherx12 New Member

    Joined:
    Jan 2, 2009
    Messages:
    9,714 (4.66/day)
    Thanks Received:
    1,699
    Location:
    ENGLAND-LAND-LAND
    I use K-lite Codec pack full version its works flawlessly for me.

    I know the rest of the forum prefers something beginning with A though.

    But as I say, K-lite has always worked for me, been a user since my Dell .... and that was a few years ago to say the least lol
     
    Solaris17 says thanks.
  3. TheLaughingMan

    TheLaughingMan

    Joined:
    May 7, 2009
    Messages:
    4,998 (2.55/day)
    Thanks Received:
    1,291
    Location:
    Marietta, GA USA
    CCCP if you really have some obsession with WMP. Ignore the USSR theme, they are just being....well goofy.
     
    Solaris17 says thanks.
  4. bogmali

    bogmali Moderator Staff Member

    Joined:
    Mar 16, 2008
    Messages:
    6,642 (2.79/day)
    Thanks Received:
    4,124
    Location:
    Olympia, WA USA

    I was in the middle typing this very same suggestion and then my rig all of sudden frooze:eek: I guess 2X9800GX2's are not meant to run with a 750W PSU:banghead:


    But yeah CCCP is the way to go for WMP Sol:D and speaking of GX2's Sol, what wattage PSU you're using?
     
    Solaris17 says thanks.
  5. Solaris17

    Solaris17 Creator Solaris Utility DVD

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Messages:
    17,204 (5.18/day)
    Thanks Received:
    3,558
    Location:
    Florida
    1kw...in all honesty with myrig my wall meter says i pull 900w steady on a vantage run just a heads
     
  6. 1Kurgan1

    1Kurgan1 The Knife in your Back

    Joined:
    Dec 8, 2008
    Messages:
    10,323 (4.89/day)
    Thanks Received:
    2,371
    Location:
    Duluth, Minnesota
    Another for Klite, I have used that for a few years and have yet to come across anything it can't play.
     
  7. bogmali

    bogmali Moderator Staff Member

    Joined:
    Mar 16, 2008
    Messages:
    6,642 (2.79/day)
    Thanks Received:
    4,124
    Location:
    Olympia, WA USA

    :eek: well I did fry that CM750W and too bad it's a refurb one so I cannot RMA the damn thing. I swapped it with a my Corsair TX850W and so far so good.
     
  8. [I.R.A]_FBi

    [I.R.A]_FBi New Member

    Joined:
    May 19, 2007
    Messages:
    7,664 (2.86/day)
    Thanks Received:
    540
    Location:
    c:\programs\kitteh.exe
    Cccp > *.*
     
  9. hat

    hat Maximum Overclocker

    Joined:
    Nov 20, 2006
    Messages:
    16,920 (5.92/day)
    Thanks Received:
    2,064
    Location:
    Ohio
    Combined Community Codec Pack. I have never looked back since I tried it.
     
    Crunching for Team TPU
  10. audiotranceable

    audiotranceable New Member

    Joined:
    Aug 31, 2009
    Messages:
    351 (0.19/day)
    Thanks Received:
    46
    Location:
    Westminster, B.C
    mp4 oh wait duh it's not a codec..

    Sorry had to
     
  11. RejZoR

    RejZoR

    Joined:
    Oct 2, 2004
    Messages:
    4,610 (1.27/day)
    Thanks Received:
    920
    Location:
    Europe/Slovenia
    I haven't installed any codecs on Win7, because i can already playback everything out of the box.
    But if you really have to, then use this:
    http://www.free-codecs.com/download/FFDShow.htm

    FFdShow filter. And try to avoid all the codec packs because they always crap the entire system.
     
  12. douglatins

    douglatins

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    2,867 (1.24/day)
    Thanks Received:
    273
    Location:
    Brasil
    why wmp? vlc ftw
     
  13. kenkickr

    kenkickr

    Joined:
    Dec 5, 2007
    Messages:
    4,822 (1.95/day)
    Thanks Received:
    1,444
    VLC Player here. Works wonderfully on my system. I do also have K-lite full on my system. I did try the AIO Codec but I couldn't get sound so went back to K-lite w/o issues.
     
    Crunching for Team TPU
  14. Mussels

    Mussels Moderprator Staff Member

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    42,211 (11.62/day)
    Thanks Received:
    9,516
    +1 to all the CCCP suggestions.

    its a flawless codec pack that not only "plays everything" it doesnt totally Fck your system up like K-lite is prone to do


    VLC is a player with built in codecs.

    It cant help you if you want to use another player, or use windows media center for example. its also got inferior performance to the CCCP, so if you're on a system borderline for 720P or 1080P playback, CCCP is going to help you (even moreso, if you add in coreAVC)
     
  15. kid41212003

    kid41212003

    Joined:
    Jul 2, 2008
    Messages:
    3,584 (1.58/day)
    Thanks Received:
    533
    Location:
    California
    CCCP + WMClassic. :toast:
     
  16. Mussels

    Mussels Moderprator Staff Member

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    42,211 (11.62/day)
    Thanks Received:
    9,516
    by "WMClassic" i take it you mean "windows media player classic" - thats included in the CCCP for some time, and is abbreviated to "MPC" (not "WMclassic").

    The latest versions have been modified and called MPC-HC (home cinema)
     
  17. entropy13

    entropy13

    Joined:
    Mar 2, 2009
    Messages:
    4,929 (2.43/day)
    Thanks Received:
    1,200
    You can never go wrong with the CCCP, Союз Советских Социалистических Республик​.

    I mean, the Combined Community Codec Pack. It comes with Media Player Classic too (and the sparingly used Zoom Player).
     
  18. kid41212003

    kid41212003

    Joined:
    Jul 2, 2008
    Messages:
    3,584 (1.58/day)
    Thanks Received:
    533
    Location:
    California
    I can't believe i missed that :laugh:.

    Has been calling it "Windows Media Classic" for years, since it looked like the old WMP :roll:.
     
  19. entropy13

    entropy13

    Joined:
    Mar 2, 2009
    Messages:
    4,929 (2.43/day)
    Thanks Received:
    1,200
    Well it really was intended to look like the old Windows Media Player's skin, which debuted in Windows 98.
     
  20. Solaris17

    Solaris17 Creator Solaris Utility DVD

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Messages:
    17,204 (5.18/day)
    Thanks Received:
    3,558
    Location:
    Florida
    well i dont really like the look of MPC so i decided to go with k-lite for now. and VLC is out of the question. thanks for the suggestions im just not switching unlike most i happen to like WMP and i use it all the time.
     
  21. wolf

    wolf Performance Enthusiast

    Joined:
    May 7, 2007
    Messages:
    5,542 (2.06/day)
    Thanks Received:
    842
    Combined Community Codec Pack is THE only way to go nowadays, win on wheels.
     
  22. Solaris17

    Solaris17 Creator Solaris Utility DVD

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Messages:
    17,204 (5.18/day)
    Thanks Received:
    3,558
    Location:
    Florida
    but does CCCP allow you to use wmp or do you have to use its packaged russian style mpc?
     
  23. I see SPY!

    I see SPY! New Member

    Joined:
    Sep 29, 2009
    Messages:
    334 (0.18/day)
    Thanks Received:
    73
    Location:
    Porto, Portugal
    I love CCCP.
    Easy to install, no configurations needed, and has that wonderful lightweight champion, MPC :toast:
     
  24. wolf

    wolf Performance Enthusiast

    Joined:
    May 7, 2007
    Messages:
    5,542 (2.06/day)
    Thanks Received:
    842
    WMP im pretty sure........... lol Russian style, does it claim everything it does is FOR THE MOTHERLAND?
     
    Solaris17 says thanks.
  25. [I.R.A]_FBi

    [I.R.A]_FBi New Member

    Joined:
    May 19, 2007
    Messages:
    7,664 (2.86/day)
    Thanks Received:
    540
    Location:
    c:\programs\kitteh.exe
    u can use wmp if u wish
     
    Solaris17 says thanks.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page