1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Tables

Discussion in 'Comments & Feedback' started by DanTheBanjoman, Sep 11, 2008.

  1. lemonadesoda

    lemonadesoda

    Joined:
    Aug 30, 2006
    Messages:
    6,260 (2.10/day)
    Thanks Received:
    967
    HURRAY, we've got tables back again! It's been a long time... (since embedded HTML was disabled).
     
  2. jbunch07

    jbunch07 New Member

    Joined:
    Feb 22, 2008
    Messages:
    5,261 (2.15/day)
    Thanks Received:
    614
    Location:
    Chattanooga,TN
     
    Last edited: Oct 13, 2008
  3. AsRock

    AsRock TPU addict

    Joined:
    Jun 23, 2007
    Messages:
    11,026 (4.10/day)
    Thanks Received:
    1,733
    Location:
    US
    I think raid controller should be added to it too as this can make a difference.

    All though looks nice same it not being updated as well.
     
  4. DanTheBanjoman Señor Moderator

    Joined:
    May 20, 2004
    Messages:
    10,553 (2.76/day)
    Thanks Received:
    1,383
    That's up to the one that should be maintaining the thread :)
     
  5. Hayder_Master

    Hayder_Master

    Joined:
    Apr 21, 2008
    Messages:
    5,177 (2.17/day)
    Thanks Received:
    638
    Location:
    IRAQ-Baghdad
    very cool idea dan, it is too easy to read , go for it
     
  6. jbunch07

    jbunch07 New Member

    Joined:
    Feb 22, 2008
    Messages:
    5,261 (2.15/day)
    Thanks Received:
    614
    Location:
    Chattanooga,TN
    Anyone know how to solve my problem?
     
  7. DanTheBanjoman Señor Moderator

    Joined:
    May 20, 2004
    Messages:
    10,553 (2.76/day)
    Thanks Received:
    1,383
    Autonumber is a separate column. Basically you have to remove your own column.
     
    jbunch07 says thanks.
  8. jbunch07

    jbunch07 New Member

    Joined:
    Feb 22, 2008
    Messages:
    5,261 (2.15/day)
    Thanks Received:
    614
    Location:
    Chattanooga,TN
    Grrr, I was hoping to avoid that. :ohwell: Well thanks again, I guess I have lot of deleting to do.
     
  9. DanTheBanjoman Señor Moderator

    Joined:
    May 20, 2004
    Messages:
    10,553 (2.76/day)
    Thanks Received:
    1,383
    It's not that much work, I converted the HD table thing quite fast. I can't be arsed to update it though :)
     
  10. jbunch07

    jbunch07 New Member

    Joined:
    Feb 22, 2008
    Messages:
    5,261 (2.15/day)
    Thanks Received:
    614
    Location:
    Chattanooga,TN
    Hmm so no word from "dark ego" then huh?
     
  11. DanTheBanjoman Señor Moderator

    Joined:
    May 20, 2004
    Messages:
    10,553 (2.76/day)
    Thanks Received:
    1,383
    He said he wouldn't mind me taking it over. But I'm far too lazy to do that.
     
  12. jbunch07

    jbunch07 New Member

    Joined:
    Feb 22, 2008
    Messages:
    5,261 (2.15/day)
    Thanks Received:
    614
    Location:
    Chattanooga,TN
    Ah I know the feeling, sometimes I have to force my self to update the 3dmark threads but with the new auto number functions it should be less tedious. :)
     
  13. mullered07

    mullered07 New Member

    Joined:
    Jan 28, 2007
    Messages:
    2,648 (0.93/day)
    Thanks Received:
    204
    Location:
    UK
    ok i seen this and it looks perfect to revive my everest benchmark thread, (ive had a lot of family problems recently and havent been online much)

    only thing is, do i need to close it with somthing? cause at the minute ive done this

    Username Read Write Copy Latency
    1 Mullered07 test test test 999
    2
    3 and nothing is happening, am i missing somthing here, you will have to excuse me im not that savvy on html
     
  14. jbunch07

    jbunch07 New Member

    Joined:
    Feb 22, 2008
    Messages:
    5,261 (2.15/day)
    Thanks Received:
    614
    Location:
    Chattanooga,TN
     
    mullered07 says thanks.
  15. mullered07

    mullered07 New Member

    Joined:
    Jan 28, 2007
    Messages:
    2,648 (0.93/day)
    Thanks Received:
    204
    Location:
    UK
    thanks man, now um ..... lol how do i make it so you can click on a header and sort ? :eek:

    nope still cant do it

    Username Read Write Copy Latency
    1 Mullered07 test test test 999
     
  16. btarunr

    btarunr Editor & Senior Moderator Staff Member

    Joined:
    Oct 9, 2007
    Messages:
    28,750 (11.14/day)
    Thanks Received:
    13,683
    Location:
    Hyderabad, India
    After each quick edit, reload the page.
     
  17. jbunch07

    jbunch07 New Member

    Joined:
    Feb 22, 2008
    Messages:
    5,261 (2.15/day)
    Thanks Received:
    614
    Location:
    Chattanooga,TN
    you need to have more than one entry for it to sort.
     
  18. mullered07

    mullered07 New Member

    Joined:
    Jan 28, 2007
    Messages:
    2,648 (0.93/day)
    Thanks Received:
    204
    Location:
    UK
    lmao ok man :roll::toast::toast::toast:
     
  19. jbunch07

    jbunch07 New Member

    Joined:
    Feb 22, 2008
    Messages:
    5,261 (2.15/day)
    Thanks Received:
    614
    Location:
    Chattanooga,TN
    Ok need some help here again! :(

    Ok so I have the auto number and the descending fromat to where its working in the 3d06 thread, no problems there. However when I use the same Table heading for the Vantage thread it does not work?:confused: I'm inclined to think its because the scores in the vantage thread start with a P and that why it wont list them in descending order.

    Example: Vantage thread,
    Column 1 Column 2 Column 3 Column 4 Column 5
    0 Username Card Clocks Score Cpu
    1 HeavyH20 eVGA GTX260 triSLI 735/1200/1510 P31077 QX9650 @ 4800.3Mhz
    2 HeavyH20 eVGA GTX260 triSLI 700/1100/1509 P26173 QX6850 @ 4000Mhz
    3 fitseries3 4870 X2 Xfire + physx 750/900 P24731 Q6600 @ 4014Mhz
    4 r1rhyder Ati 4870 X2 Xfire 750/900 P24512 QX9650 @ 4950mhz
    5 EnergyFX GTX280 SLI 742/1330/1484 P23278 E8500 @ 4025mhz
    6 r1rhyder ATi 4870 X2 Xfire 750/900 P22592 QX9650 @ 4000Mhz
    7 phanbuey GTX 260 SLI 730/1229/1460 P21153 E8500 @ 4037Mhz
    8 CyberDruid ATi 4870 X2 Xfire 780/900 P21100 QX9650 @ 4270Mhz
    9 generallee5686 GTX260 SLI 740/1280/1575 P20906 QX9450 @ 3600Mhz
    10 fitseries3 4870 X2 + 4850 + physx 750/900 P20496 Q6600 @ 3978Mhz

    Not working :confused:

    3D06 thread:
    Column 1 Column 2 Column 3 Column 4 Column 5
    0 Username Card Clocks Score Cpu
    1 fitseries3 Ati HD4870X2 + HD4870 772/900 26193 QX9650 @ 4550.1mhz - 455FSB
    2 giorgos th. ATi / HD2900XT X-Fire 850/990 25407 QX9650 @ 5460Mhz - 452FSB
    3 CyberDruid Ati HD4870X2 Xfire 780/900 25291 QX9650 @ 4270.4mhz - 427FSB
    4 HeavyH20 eVGA GTX260 TriSLI 740/1200 24961 QX9650 @ 4887.4Mhz - 391FSB
    5 giorgos th. ATi HD3870X2 878/1098 24842 QX9650 @ 5429.5Mhz - 417.7FSB
    6 fitseries3 ATi HD4870X2 772/900 24686 QX9650 @ 4550.1Mhz - 455FSB
    7 fitseries3 Ati HD4870X2 Xfire 750/900 24268 E8600 @ 4700.01mhz- 470FSB
    8 giorgos th. eVga 9800GX2 750/1130 24032 E8600 @ 5250.0Mhz - 525FSB
    9 Dark2099 Visiontek HD4850 X-Fire 700/1163 23468 QX9650 @ 4515.5Mhz - 430FSB
    10 Dark2099 Visiontek HD4870 + 2 4850s TriFire 700/1148 23426 Q9550 @ 2446.9Mhz - 500FSB

    Working just fine! :)

    Any ideas Dan? W1zz? Anyone?
     
  20. DanTheBanjoman Señor Moderator

    Joined:
    May 20, 2004
    Messages:
    10,553 (2.76/day)
    Thanks Received:
    1,383
    Column 1 Column 2 Column 3 Column 4 Column 5
    0 Username Card Clocks Score Cpu
    1 HeavyH20 eVGA GTX260 triSLI 735/1200/1510 21077 QX9650 @ 4800.3Mhz
    2 HeavyH20 eVGA GTX260 triSLI 700/1100/1509 26173 QX6850 @ 4000Mhz
    3 fitseries3 4870 X2 Xfire + physx 750/900 24731 Q6600 @ 4014Mhz
    4 r1rhyder Ati 4870 X2 Xfire 750/900 24512 QX9650 @ 4950mhzQ6600 @ 3978Mhz



    Works fine, remove the P. You can't mix the various scores anyway, so they're all P, X or whatever.
    Also, move the verification url to another column. Sorting on the URL is a bad idea.
     
    jbunch07 says thanks.
  21. lemonadesoda

    lemonadesoda

    Joined:
    Aug 30, 2006
    Messages:
    6,260 (2.10/day)
    Thanks Received:
    967
    Try writing the scores as 23278P rather than P23278 to see if there is a bug in the sort algorithm.

    ^^Dan beat me to it, but still try with the "P" at the end.

    PS. It might also be sorting on your LINK, not on the data. Make sure you set up the data and link correctly.
     
    jbunch07 says thanks.
  22. btarunr

    btarunr Editor & Senior Moderator Staff Member

    Joined:
    Oct 9, 2007
    Messages:
    28,750 (11.14/day)
    Thanks Received:
    13,683
    Location:
    Hyderabad, India
    Jon, look at the values in the score column, those aren't numbers, you're adding a "P", the value changes from a quantity, to a string.

    okay double beaten. whetever they said. I suggest instead of writing scores as P12345, X1234, create a new column for mentioning if it's P (performance) or X (eXtreme), and keep the scores as pure quantities.
     
    jbunch07 says thanks.
  23. lemonadesoda

    lemonadesoda

    Joined:
    Aug 30, 2006
    Messages:
    6,260 (2.10/day)
    Thanks Received:
    967
    TEST

    Numeric Alpha AlphaNumeric NumericAlpha
    1 23.229 apple. a# #a
    2 23.231 apple a # (spaces added after)
    3 23.231 apple a # (spaces added before)
    4 23.23 apple a12 3a
    5 23.00 banana a11 3b
    6 1 aapple a1 2a
    7 2 APPLE b3 2b
    8 3 Apple b22 22a
    9 0 Apples -b22 22A
    10 -11 ZOMG b2200 23a


    Alphanumeric sorting works. And if I click on your table, I can also sort by "Pxxxxx". The only problem is that you might need to add a precending 0 at the front of numbers <10000 so that the length of all scores is the same, otherwise P500 >P4999.

    So if it works manually, then it should work with the autosort feature, unless there is a BUG. Either programatically, or in your table setup.
     
    Last edited: Oct 27, 2008
  24. jbunch07

    jbunch07 New Member

    Joined:
    Feb 22, 2008
    Messages:
    5,261 (2.15/day)
    Thanks Received:
    614
    Location:
    Chattanooga,TN
    Great ok thanks guys that's what I was thinking! Ill just remove the P from the scores, I was thinking about adding other tables for X as well anyway.

    But why should I remove the verification link Dan?
     
  25. btarunr

    btarunr Editor & Senior Moderator Staff Member

    Joined:
    Oct 9, 2007
    Messages:
    28,750 (11.14/day)
    Thanks Received:
    13,683
    Location:
    Hyderabad, India
    nice example, see, alphanumeric failed to sort (well), while numalpha did, wanna know why?

    In ASCII, the digits 0~9 come before characters A~Z. So when you're making it sort alph-num, you're placing characters from the ASCII that are after the digits, before them. I hope I'm clear.
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page