1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Techpowerup HWBot team!

Discussion in 'Overclocking & Cooling' started by D_o_S, Jan 5, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Xtant25

    Xtant25 New Member

    Joined:
    Jan 25, 2007
    Messages:
    178 (0.06/day)
    Thanks Received:
    31
    Location:
    Tulsa,OK
    The 3dmark and PCmark benches use orb links the rest is pretty much all screenshots.....Dont worry you dont need an hd2900 or 8800 to get points every piece of hardware has its own rankings my hardware isnt as good as yours and im #3 on the team...Just do what you can we need all the help we can get.:toast:
     
  2. Demos_sav

    Demos_sav New Member

    Joined:
    Aug 26, 2006
    Messages:
    877 (0.30/day)
    Thanks Received:
    42
    Location:
    Cyprus
    Yep.that's right. Just take a screenshot, or an ORB link, or both and submit your results:D
     
  3. Kursah

    Kursah

    Joined:
    Oct 15, 2006
    Messages:
    7,774 (2.68/day)
    Thanks Received:
    1,659
    Location:
    Missoula, MT, USA
    Well I've submitted both 3dMark 05 and Aquamark scores. I didn't score my highest on either, but figured they're worth submission at least! :toast:
    I got 10, 814 in 3dM05 (I've hit mid to upper 12k in XP...I will get there again!), and 119, 484 in Aquamark...
     
  4. Demos_sav

    Demos_sav New Member

    Joined:
    Aug 26, 2006
    Messages:
    877 (0.30/day)
    Thanks Received:
    42
    Location:
    Cyprus
    GOOD!!!:toast:

    BTW: I think either their server is down or they got hacked:banghead:
     
  5. Xtant25

    Xtant25 New Member

    Joined:
    Jan 25, 2007
    Messages:
    178 (0.06/day)
    Thanks Received:
    31
    Location:
    Tulsa,OK
    Its back up now but im missing some points.:wtf:
     
  6. cdawall where the hell are my stars

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    20,684 (6.94/day)
    Thanks Received:
    2,984
    Location:
    some AF base
    even my old ti4200 scored some points... you dont havew to have the best hardware to get points you just have to have more old stuff :roll: than new stuff if you want the most points


    man i lost points to :cry: almost a full point since yesterday


    im tempted to boot up my old celeron 433 and p3 933/700 and post scores with those :roll: stupid things may get more points than my a64 :cry:
     
    Last edited: Jul 15, 2007
  7. Demos_sav

    Demos_sav New Member

    Joined:
    Aug 26, 2006
    Messages:
    877 (0.30/day)
    Thanks Received:
    42
    Location:
    Cyprus
    Please do and get as some more points:D I fired up my p3 450MHz @ 650MHz(stock cooling:eek:)
     
  8. cdawall where the hell are my stars

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    20,684 (6.94/day)
    Thanks Received:
    2,984
    Location:
    some AF base
    [​IMG] :D
     
  9. pt

    pt not a suicide-bomber

    Joined:
    Mar 11, 2006
    Messages:
    8,982 (2.88/day)
    Thanks Received:
    208
    Location:
    Portugal
    woot?
     
  10. cdawall where the hell are my stars

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    20,684 (6.94/day)
    Thanks Received:
    2,984
    Location:
    some AF base
    .8pts and a 100mhz oc on a DELL MOBO :D
     
  11. Demos_sav

    Demos_sav New Member

    Joined:
    Aug 26, 2006
    Messages:
    877 (0.30/day)
    Thanks Received:
    42
    Location:
    Cyprus
    COOL:toast:

    How about those P3's now?:D
     
  12. Kursah

    Kursah

    Joined:
    Oct 15, 2006
    Messages:
    7,774 (2.68/day)
    Thanks Received:
    1,659
    Location:
    Missoula, MT, USA
    Well if older stuff helps with points, I'll have to get my G/F's rig going (it's my old gaming/OC rig).

    It's got:
    P4 630 3.0 @ 3.6
    1GB DDR400 @ DDR460, 3-3-3-8
    ATI Radeon x850pro 256MB AGP, Modded to x850XT-PE, 16 Pipes, and overclocked some more (has AC Cooler on it) to 560 GPU, 615 Mem (Not bad from 500/500 Pro speeds).
    A couple PATA HDD's, an 80gb and a 160gb.

    I'm sure it'll score a few points! I am starting to see how HWBot can get popular, and I'm suprised it's been so overlooked at TPU. I overlooked it for a while, now that I know what it's about I like and support it! Plus it shows support for TPU which I also like! :toast:
     
  13. Demos_sav

    Demos_sav New Member

    Joined:
    Aug 26, 2006
    Messages:
    877 (0.30/day)
    Thanks Received:
    42
    Location:
    Cyprus
    It will be hard to get points with that cpu....These beasts overclock like hell. What you need, is hardware that only few people have. Look at me, I am the only person who has a Pentium 4 519K:D.

    Pentium 4 630 @ 6195MHz?:eek:

    Maybe you can gather some points with that gpu though;)
     
  14. Kursah

    Kursah

    Joined:
    Oct 15, 2006
    Messages:
    7,774 (2.68/day)
    Thanks Received:
    1,659
    Location:
    Missoula, MT, USA
    My 630 would OC decently, but I was limited by MB and cheap RAM, and the Zalman cooler started having issues when I was at 1.5v at 4.0GHZ...But I could get up there, I just didn't like 60C load temps. Granted that's borderline, but too hot for my likings! But at 3.6 it idles in low 30's, and loads in the upper 40's at stock vcore. Good chip for sure, at least for a prescott.

    I'm hoping the GPU'll net some more points.

    I could fire up my old Socket A AMD Athlon 1.4ghz, 256mb SDram, GF2 MX440...I'd have to find all the pieces and put it back together, but I'm not sure how many people have the first version of Athlon out there!
     
  15. Demos_sav

    Demos_sav New Member

    Joined:
    Aug 26, 2006
    Messages:
    877 (0.30/day)
    Thanks Received:
    42
    Location:
    Cyprus
    Well, get to that. 2 people have the one with fsb100 and 6 the one with 133fsb
     
  16. Kursah

    Kursah

    Joined:
    Oct 15, 2006
    Messages:
    7,774 (2.68/day)
    Thanks Received:
    1,659
    Location:
    Missoula, MT, USA
    LoL! I got a whole 1.7 Pts for Aquamark and 0.0 points for 3dMark 05...
     
  17. Demos_sav

    Demos_sav New Member

    Joined:
    Aug 26, 2006
    Messages:
    877 (0.30/day)
    Thanks Received:
    42
    Location:
    Cyprus
    That seems a bit strange:wtf:

    Just checked....You need at least 11374
     
  18. Kursah

    Kursah

    Joined:
    Oct 15, 2006
    Messages:
    7,774 (2.68/day)
    Thanks Received:
    1,659
    Location:
    Missoula, MT, USA
    I re-installed XP Pro SP2, got all updates, got BF2142 running, next will be new benches with higher scores! I've hit almost 12k before with this setup, I can do it again (in 3dm05 that is...)! I will give TPU's HwBot something better than what Vista provided! :toast:
     
  19. cdawall where the hell are my stars

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    20,684 (6.94/day)
    Thanks Received:
    2,984
    Location:
    some AF base
    got a s478 p4 sitting in my room now and if i can sort out the broken cooler bracket i will pst scores with that. mobo is a MSI PT880 neo2 w/ a 3.2ghz P4 (no idea what one, but it has 800mhz FSB)


    oh and it has an AGP radeon 7500 :roll:
     
  20. Demos_sav

    Demos_sav New Member

    Joined:
    Aug 26, 2006
    Messages:
    877 (0.30/day)
    Thanks Received:
    42
    Location:
    Cyprus
    OK everybody...let the benching begiiiiiiiin:D
     
  21. Frederik S Staff

    Joined:
    Mar 30, 2006
    Messages:
    1,171 (0.38/day)
    Thanks Received:
    362
    Alright guys here is a little update on my PCMark 05 problem. I got Windows Media Encoder 9 installed a long with WMP 11, but the encoding benchmarks in PCMark 05 still doesn't work. If any of you guys have an idea on how to fix this please feel free to PM me. Btw just upped some new benchies and scored some more points for TPU :D
     
  22. D_o_S

    D_o_S Moderator

    Joined:
    Aug 27, 2005
    Messages:
    979 (0.30/day)
    Thanks Received:
    38
    We're ranked 70th so far, getting to 68 shouldn't be much of a problem, but there is quite a jump to 67...

    Anyhow, keep up the good work guys :)
     
  23. cdawall where the hell are my stars

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    20,684 (6.94/day)
    Thanks Received:
    2,984
    Location:
    some AF base
    lol 40+ pts between 67 and 68
     
  24. Demos_sav

    Demos_sav New Member

    Joined:
    Aug 26, 2006
    Messages:
    877 (0.30/day)
    Thanks Received:
    42
    Location:
    Cyprus
    Frederik_s or Boomer try installing XP and tell us if you still have that problem

    Added a few benchmarks of my MX420:rockout:.All 1st places except in 3DMark01 2nd. But I think the guy who's being first is cheating...I mean come on, MX420 @ AGP 8x:wtf:???? They can barely run 4x
     
  25. theonetruewill New Member

    Joined:
    Nov 12, 2006
    Messages:
    2,996 (1.04/day)
    Thanks Received:
    240
    Location:
    London - Close your eyes and you'll see me
    I had to disable my antivirus completely. Not just Control centre's and the like but every remnant that may be left running. Then it started to work.
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page