1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Techpowerup.org issues

Discussion in 'Comments & Feedback' started by MxPhenom 216, Mar 22, 2013.

  1. MxPhenom 216

    MxPhenom 216 Corsair Fanboy

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    10,827 (6.12/day)
    Thanks Received:
    2,828
    Location:
    Seattle, WA
    I keep on getting the following error when trying to use techpowerup.org to upload a picture

    Error: Could not move uploaded file:

    Happened to me all yesterday too. I was able to upload once today, but error is back. Im running IE10 if that has anything to do with it.
     
    Crunching for Team TPU
  2. MT Alex

    MT Alex

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    3,891 (1.80/day)
    Thanks Received:
    1,703
    Works great for me, yesterday and today, also on IE10. Try taking the life size poster of David Hasselhoff down from your wall, that may help.
     
  3. jmcslob

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    2,979 (1.29/day)
    Thanks Received:
    497
    Location:
    Internet Heaven
    Is the pic file to large?
    2mb limit
     
  4. FordGT90Concept

    FordGT90Concept "I go fast!1!11!1!"

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Messages:
    15,099 (6.15/day)
    Thanks Received:
    4,720
    Location:
    IA, USA
    Or an unsupported format?
     
    Crunching for Team TPU
  5. MxPhenom 216

    MxPhenom 216 Corsair Fanboy

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    10,827 (6.12/day)
    Thanks Received:
    2,828
    Location:
    Seattle, WA
    the pictures a way smaller then the limit, and its a jpg.
     
    Crunching for Team TPU
  6. FordGT90Concept

    FordGT90Concept "I go fast!1!11!1!"

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Messages:
    15,099 (6.15/day)
    Thanks Received:
    4,720
    Location:
    IA, USA
    What's the filename? Any ackward characters?
     
    Crunching for Team TPU
  7. MxPhenom 216

    MxPhenom 216 Corsair Fanboy

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    10,827 (6.12/day)
    Thanks Received:
    2,828
    Location:
    Seattle, WA
    an _ that's about it.
     
    Crunching for Team TPU
  8. FordGT90Concept

    FordGT90Concept "I go fast!1!11!1!"

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Messages:
    15,099 (6.15/day)
    Thanks Received:
    4,720
    Location:
    IA, USA
    Maybe you could attach the image to a post so w1z can try it.
     
    Crunching for Team TPU
  9. Delta6326

    Delta6326

    Joined:
    May 21, 2008
    Messages:
    3,915 (1.51/day)
    Thanks Received:
    698
    Location:
    Iowa, USA
    Just did some images worked just fine. Is their a chance it's a protected pic maybe W1zz doesn't allow that.
     
  10. MxPhenom 216

    MxPhenom 216 Corsair Fanboy

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    10,827 (6.12/day)
    Thanks Received:
    2,828
    Location:
    Seattle, WA
    nope. normal picture.

    That's the picture.
     

    Attached Files:

    Crunching for Team TPU
  11. MxPhenom 216

    MxPhenom 216 Corsair Fanboy

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    10,827 (6.12/day)
    Thanks Received:
    2,828
    Location:
    Seattle, WA
    well the upload just worked for this picture.

    [​IMG]
     
    Crunching for Team TPU
  12. cadaveca

    cadaveca My name is Dave

    Joined:
    Apr 10, 2006
    Messages:
    14,285 (4.24/day)
    Thanks Received:
    7,616
    Location:
    Edmonton, Alberta
    Sexy sticks, eh?

    :rockout:

    Weird issue, for sure, usually it's file type, or size that causes issues. You might wanna try the TPUCapture tool, makes things much easier...
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page