1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

TechPowerUp Part of the Beautiful Web with Internet Explorer 9

Discussion in 'News' started by btarunr, Mar 17, 2011.

  1. crow1001

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    365 (0.14/day)
    Thanks Received:
    29
    Yeah I googled it and it's well know issue with IE9, windows settings for cleartype have no effect on IE9.
  2. Delta6326

    Delta6326

    Joined:
    May 21, 2008
    Messages:
    3,818 (1.70/day)
    Thanks Received:
    664
    Location:
    Iowa, USA
    F-it because of this I will download IE9 and give it a shot:shadedshu
  3. heky

    heky

    Joined:
    Sep 9, 2009
    Messages:
    884 (0.50/day)
    Thanks Received:
    142
    Location:
    Slovenia, Europe
    Great one W1zzard, works great. Am using the 64bit version of IE9 and no problems whatsoever! Thanks.


    edit:
    hm...i just noticed that the techpowerup shortcut doesnt open in the 64bit version i use normaly.
    Last edited: Mar 17, 2011
  4. v12dock

    v12dock

    Joined:
    Dec 18, 2008
    Messages:
    1,538 (0.76/day)
    Thanks Received:
    297
    Thanks W1zzard! How easy was it to intergrate with the current site?
  5. HalfAHertz

    HalfAHertz

    Joined:
    May 4, 2009
    Messages:
    1,883 (0.99/day)
    Thanks Received:
    378
    Location:
    Singapore
    Try this. It is an alternative font renderer based on the one in ubuntu. That's what I use because clear type is too sharp/fuzzy sometimes.
  6. erocker

    erocker Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    39,490 (13.55/day)
    Thanks Received:
    13,900
    The jumplist isn't working for me. When I tick the links, nothing happens.

    [​IMG]
  7. Dave65

    Dave65

    Joined:
    Mar 7, 2010
    Messages:
    128 (0.08/day)
    Thanks Received:
    15
    Location:
    Michigan
    Im not much into IE but 9 I like and this app is awesome thanks a bunch..
  8. Makaveli

    Joined:
    Feb 21, 2006
    Messages:
    429 (0.14/day)
    Thanks Received:
    48
    Location:
    Toronto, Ontario
    This works good just tested it in IE9.

    However my main browsers are chrome and FF :p

    Ya something is wrong on your end.

    It should look like this

    [​IMG]
  9. theoneandonlymrk

    theoneandonlymrk

    Joined:
    Mar 10, 2010
    Messages:
    3,332 (2.10/day)
    Thanks Received:
    544
    Location:
    Manchester uk
    been using 9 for ages its all good , and cheers tpu good pinning tabs i like it.

    some expert trollin in this thread lol
  10. HammerON

    HammerON The Watchful Moderator Staff Member

    Joined:
    Mar 2, 2009
    Messages:
    6,420 (3.28/day)
    Thanks Received:
    3,510
    Will have to try it when I get home. Downloaded IE9 last night.
    Crunching for Team TPU
  11. sh4un New Member

    Joined:
    Dec 6, 2010
    Messages:
    6 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Maybe this is why your site as well as one other i frequent can no longer be accessed with chrome. :(
  12. HammerON

    HammerON The Watchful Moderator Staff Member

    Joined:
    Mar 2, 2009
    Messages:
    6,420 (3.28/day)
    Thanks Received:
    3,510
    Yep -I like it:toast::toast::toast:
    Crunching for Team TPU
  13. alexsubri

    alexsubri New Member

    Joined:
    Feb 7, 2010
    Messages:
    1,391 (0.86/day)
    Thanks Received:
    199
    lulz, I knew about this when I had the RC 1 for IE9
  14. sniviler New Member

    Joined:
    Oct 9, 2005
    Messages:
    110 (0.03/day)
    Thanks Received:
    12
    Location:
    Bong island , NY
    nav buttons change to red =]
  15. etrigan420

    etrigan420

    Joined:
    Mar 28, 2009
    Messages:
    125 (0.06/day)
    Thanks Received:
    13
    I like it. :toast:

    OT: Is having IE, FF, Chrome, and Opera all installed, pinned and opened with multiple tabs each at the same time on a regular basis normal? Jesus I need to get out more...
  16. Wrigleyvillain

    Wrigleyvillain PTFO or GTFO

    Joined:
    Oct 13, 2007
    Messages:
    7,644 (3.10/day)
    Thanks Received:
    1,763
    Location:
    Chicago
    Before today I cared about as much about IE and it's "features" as I did about, say, Facebook or Limewire but this is pretty freakin' cool. The excellent general visual integration with my Win 7 theme is really nice too (should be that way of course but sitll worth noting). Way too early to tell if it'll be default but so far I'm pleasently surprised.
  17. cadaveca

    cadaveca My name is Dave

    Joined:
    Apr 10, 2006
    Messages:
    13,746 (4.56/day)
    Thanks Received:
    6,777
    Location:
    Edmonton, Alberta
    Works fine here, just went to homepage, grabbed teh icon from address bar and dragged it to the taskbar. After clicking in to the site from the pinned icon, jumplist worked.

    Neat stuff!
  18. Scrizz

    Scrizz

    Joined:
    Aug 22, 2007
    Messages:
    2,834 (1.13/day)
    Thanks Received:
    379
    Location:
    Florida, US
    nice, very nice... need to upgrade my IE.
    :D

    i was impressed by the beta
  19. CrAsHnBuRnXp

    CrAsHnBuRnXp

    Joined:
    Oct 19, 2007
    Messages:
    5,451 (2.22/day)
    Thanks Received:
    635
    Why have all the browsers taken the Chrome look all of a sudden?
  20. Mussels

    Mussels Moderprator Staff Member

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    41,934 (11.76/day)
    Thanks Received:
    9,358
    slimmer interface for netbooks/low res notebooks.
  21. mdm-adph

    mdm-adph New Member

    Joined:
    Mar 28, 2007
    Messages:
    2,478 (0.93/day)
    Thanks Received:
    340
    Location:
    Your house.
    Hooray for proprietary stuff that no one will ever use! :p Just kidding -- it's actually pretty cool, but I wish MS would extend this stuff to support other browsers in their OS. It would be painfully easy.
  22. Wrigleyvillain

    Wrigleyvillain PTFO or GTFO

    Joined:
    Oct 13, 2007
    Messages:
    7,644 (3.10/day)
    Thanks Received:
    1,763
    Location:
    Chicago
    Sure but of course they would never do that. It took a antitrust ruling to get them to de-integrate it from their OS's themselves.
  23. CrAsHnBuRnXp

    CrAsHnBuRnXp

    Joined:
    Oct 19, 2007
    Messages:
    5,451 (2.22/day)
    Thanks Received:
    635
    Is that the official reason or one mans opinion? :)
  24. Wrigleyvillain

    Wrigleyvillain PTFO or GTFO

    Joined:
    Oct 13, 2007
    Messages:
    7,644 (3.10/day)
    Thanks Received:
    1,763
    Location:
    Chicago
    I don't know if it's official but that stands to reason.
  25. Kreij

    Kreij Senior Monkey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    13,881 (5.12/day)
    Thanks Received:
    5,615
    Location:
    Cheeseland (Wisconsin, USA)
    I notice that when I pin TPU to the task bar I lose the menu bar (which was on before and had to be reset) and I completely lose Google Toolbar which manage add-ons says in all enabled and the default. GTB no longer apears in any of the drop downs to make it show again.
    I also lose the home button at the top right.
    Hmmm ...

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page