1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

TechPowerUp Screenshot Thread (MASSIVE 56K WARNING)

Discussion in 'Games' started by Jelle Mees, Jan 28, 2008.

  1. jbunch07

    jbunch07 New Member

    Joined:
    Feb 22, 2008
    Messages:
    5,261 (2.13/day)
    Thanks Received:
    614
    Location:
    Chattanooga,TN
    What settings is that on tigger?
     
  2. DrPepper

    DrPepper The Doctor is in the house

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Messages:
    7,483 (2.99/day)
    Thanks Received:
    813
    Location:
    Scotland (It rains alot)
    Some images from deadspace.

    [​IMG]
    [​IMG]
     
  3. TrainingDummy

    TrainingDummy

    Joined:
    Jun 25, 2007
    Messages:
    419 (0.15/day)
    Thanks Received:
    59
    Location:
    Oakland, CA
    Hey DrPepper, how does Dead Space run?


    Fable: The Lost Chapters
    [​IMG]

    Halo 2
    [​IMG]
     
  4. InnocentCriminal

    InnocentCriminal Resident Grammar Amender

    Joined:
    Feb 21, 2005
    Messages:
    6,484 (1.82/day)
    Thanks Received:
    847
    WOW!

    Dead Space looks shit hot!

    I'll be purchasing it this weekend along with a new 5.1 surround kit so I can play it in the dark and crap my pants!
     
  5. D4S4

    D4S4

    Joined:
    Mar 27, 2008
    Messages:
    697 (0.29/day)
    Thanks Received:
    75
    Location:
    Zagreb, Croatia
    here's a candidate for a funniest screenshot - good ol' HL2

    [​IMG]
     

    Attached Files:

  6. gerrynicol New Member

    Joined:
    Feb 8, 2005
    Messages:
    758 (0.21/day)
    Thanks Received:
    18
    Location:
    Scotland, Falkirk
    Only FC2 screenshot I have taken so far:

    [​IMG]
     
  7. Kusimeka

    Kusimeka

    Joined:
    May 17, 2007
    Messages:
    457 (0.17/day)
    Thanks Received:
    41
    Location:
    United Kingdom
    Dead space runs amazing, got it all maxed out with 8 AA, and i get a constant 130+FPS, it's cause it's all indoors its not too demanding really! :toast:

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    Those little buggers are such a pain in the ass :D
     
    Last edited: Oct 29, 2008
  8. InnocentCriminal

    InnocentCriminal Resident Grammar Amender

    Joined:
    Feb 21, 2005
    Messages:
    6,484 (1.82/day)
    Thanks Received:
    847
    8 AA? In the first picture, the windows/side panels on the left look freaking awful! Did you take the pictures before enabling it?
     
  9. DrPepper

    DrPepper The Doctor is in the house

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Messages:
    7,483 (2.99/day)
    Thanks Received:
    813
    Location:
    Scotland (It rains alot)
    It doesn't have in game AA so you need to force it in the driver control panel and if your going to play it wait til its very late, dark and your alone ... I did that last night and I developed post traumatic stress disorder :laugh:

    It runs incredibly well :D So later on I'm gonna crank up the AA to about 16X to see if it still runs ok and what it looks like after that.
     
  10. InnocentCriminal

    InnocentCriminal Resident Grammar Amender

    Joined:
    Feb 21, 2005
    Messages:
    6,484 (1.82/day)
    Thanks Received:
    847
    Arh, that makes sense. No AA in game, that's just stupid for a game that's mostly all corridors. Tut tut! Eitherway, I can't wait to get post traumatic stress!

    :rockout:
     
  11. Kusimeka

    Kusimeka

    Joined:
    May 17, 2007
    Messages:
    457 (0.17/day)
    Thanks Received:
    41
    Location:
    United Kingdom
    Well i heard the AA was buggy or somthing, that was the first screenshot i took, and i was playing around with it last night, so yeah possibly. I'll see if i can crank it up to 16 AA and then take a screenshot in a similar area, see what that looks like.
     
  12. DrPepper

    DrPepper The Doctor is in the house

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Messages:
    7,483 (2.99/day)
    Thanks Received:
    813
    Location:
    Scotland (It rains alot)
    In all honesty it is the scariest game i've ever played, then again before that the scariest game I'd played was STALKER.
     
  13. InnocentCriminal

    InnocentCriminal Resident Grammar Amender

    Joined:
    Feb 21, 2005
    Messages:
    6,484 (1.82/day)
    Thanks Received:
    847
    That's fair! I was just speaking to colleagues and apparently there is a bug. However one douche bag at work said the AA is fine, but this guy has glass lenses that are like 2" thick so maybe his eyesight is a little off.
     
  14. DrPepper

    DrPepper The Doctor is in the house

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Messages:
    7,483 (2.99/day)
    Thanks Received:
    813
    Location:
    Scotland (It rains alot)
    The AA is definately bugged I just ran it at 16x AA multisampled with 16x AF and it looked the same but still ran at a perfect 30fps
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  15. Kusimeka

    Kusimeka

    Joined:
    May 17, 2007
    Messages:
    457 (0.17/day)
    Thanks Received:
    41
    Location:
    United Kingdom
    lol indeed :) here's one with 16 AA and tbh it doesn't look much different, if at all (this is with forcing it through nvidia panel) not sure why it's not working correctly, really odd.

    [​IMG]
     
  16. DrPepper

    DrPepper The Doctor is in the house

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Messages:
    7,483 (2.99/day)
    Thanks Received:
    813
    Location:
    Scotland (It rains alot)
    @Kusimeka - We're pretty much running the same system :laugh: Except I have an antec 1200 and a different HDD
     
  17. Kusimeka

    Kusimeka

    Joined:
    May 17, 2007
    Messages:
    457 (0.17/day)
    Thanks Received:
    41
    Location:
    United Kingdom
    Yeah same here, same settings your using, and i'm still getting the same fps, with no img quality gain (btw if you turn off the vynsc ingame, and force it through your nvida panel, it'll run at 60fps instead of 30) fixes the menu lag ect aswell :toast:

    Edit: aha yes we are! and your processor is clocked a lil higher! :laugh:
     
    DrPepper says thanks.
  18. DrPepper

    DrPepper The Doctor is in the house

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Messages:
    7,483 (2.99/day)
    Thanks Received:
    813
    Location:
    Scotland (It rains alot)
    Ahh thanks my friend told me that but I forgot lol
     
  19. Kusimeka

    Kusimeka

    Joined:
    May 17, 2007
    Messages:
    457 (0.17/day)
    Thanks Received:
    41
    Location:
    United Kingdom
    Hehe yeah, you might find however that your mouse speed while aiming slows down a lot, so you might havet to turn your mouse sensitivy up!

    @ innocent, go buy this game and play around with it! maybe you can get AA working :laugh:
     
  20. tigger

    tigger I'm the only one

    Joined:
    Mar 20, 2006
    Messages:
    10,183 (3.21/day)
    Thanks Received:
    1,399
    FC2 gold ak47 FTW

    [​IMG]
     
  21. DrPepper

    DrPepper The Doctor is in the house

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Messages:
    7,483 (2.99/day)
    Thanks Received:
    813
    Location:
    Scotland (It rains alot)
    My mouse sensitivity is maxed out as it is :twitch:
     
  22. Kusimeka

    Kusimeka

    Joined:
    May 17, 2007
    Messages:
    457 (0.17/day)
    Thanks Received:
    41
    Location:
    United Kingdom
    Aha, should be fine then, btw, wait till you get to the end of chapter 2, those things spook me out, and i thought the starting necros were fast :twitch:
     
  23. InnocentCriminal

    InnocentCriminal Resident Grammar Amender

    Joined:
    Feb 21, 2005
    Messages:
    6,484 (1.82/day)
    Thanks Received:
    847
    I'll be getting it this weekend and as I'm building a new rig for my friend (before we attend Beach of the Dead II) so I'll whack it on his PC so we can see how an Q6600 (everything will be stock until he needs it OC'd) and 512MB GDDR4 3870 will handle it. As I said, I'm going to get myself a surround sound kit so we'll probably hook that up whilst there so that we can really feel it.

    :D
     
  24. DrPepper

    DrPepper The Doctor is in the house

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Messages:
    7,483 (2.99/day)
    Thanks Received:
    813
    Location:
    Scotland (It rains alot)
    I'm on chapter 5 :p

    The q6600 will handle it on stock no probs :p I've tried it on stock and its about the same fps.
     
  25. Chicken Patty

    Chicken Patty WCG Moderator Staff Member

    Joined:
    Nov 27, 2007
    Messages:
    28,341 (11.11/day)
    Thanks Received:
    12,227
    Location:
    Miami, Florida
    man FC2 is awesome.

    dead space seems very interesting though.


    Thanks to everyone who has posted screenshots :toast:
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page