1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

TechPowerUp Screenshot Thread (MASSIVE 56K WARNING)

Discussion in 'Games' started by Jelle Mees, Jan 28, 2008.

  1. boredgunner

    boredgunner

    Joined:
    Dec 21, 2008
    Messages:
    142 (0.07/day)
    Thanks Received:
    26
    Location:
    Лиманск
    It's a map prop, it's not my map. It's called Ghost Stories. He had arms but I broke them :eek:
     
  2. u2konline

    u2konline

    Joined:
    Jun 25, 2008
    Messages:
    1,956 (0.86/day)
    Thanks Received:
    98
    Location:
    Dundalk, Maryland
    Ewww man, thats disgusting lol. The other crysis photos are amazing tho, but the ones with the heads are creepy.
     
  3. ShadowFold

    ShadowFold New Member

    Joined:
    Dec 23, 2007
    Messages:
    16,921 (6.88/day)
    Thanks Received:
    1,644
    Location:
    Omaha, NE
    EverQuest2
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  4. Braveheart

    Braveheart New Member

    Joined:
    Mar 26, 2008
    Messages:
    1,115 (0.47/day)
    Thanks Received:
    46
    graphic fail?
     
  5. ShadowFold

    ShadowFold New Member

    Joined:
    Dec 23, 2007
    Messages:
    16,921 (6.88/day)
    Thanks Received:
    1,644
    Location:
    Omaha, NE
    What?
     
  6. Castiel

    Castiel

    Joined:
    May 5, 2008
    Messages:
    3,319 (1.43/day)
    Thanks Received:
    310
    Wow you can tell that game is old.
     
  7. ShadowFold

    ShadowFold New Member

    Joined:
    Dec 23, 2007
    Messages:
    16,921 (6.88/day)
    Thanks Received:
    1,644
    Location:
    Omaha, NE
    Yea I can't get AA to work at all which sucks. It's just a dark area, the bigger open grassy area's look really nice.
     
  8. u2konline

    u2konline

    Joined:
    Jun 25, 2008
    Messages:
    1,956 (0.86/day)
    Thanks Received:
    98
    Location:
    Dundalk, Maryland
    Crysis, antialiasing x2 , all high to medium settings.
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    I will never attempt this ever again on my 8400gs lol. Just wanted to see can i run crysis at all high settings(medium sound and game effects only) with aax2 on and interesting i can. I thought i was going to get a low memory warning, but i did not.
     
  9. ste2425

    ste2425

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    3,424 (1.49/day)
    Thanks Received:
    378
    Location:
    Huddersfield, uk
    it amazes me man how ur rig manages to play these games at the settings you do especially at that res its one undermine an i had to upgrade to a 4850 for ma rig to be able to play crysis at them levels
     
  10. boredgunner

    boredgunner

    Joined:
    Dec 21, 2008
    Messages:
    142 (0.07/day)
    Thanks Received:
    26
    Location:
    Лиманск
    He obviously doesn't play the game smoothly on those settings. I had a crappy system once too, it consisted of an Intel Pentium 4 @ 3.0 ghz, 3 GB RAM (DDR2 533), and an 8400GS. Ran low settings unsmoothly at 800 x 600 (15-25 FPS). I added an 8500GT and got very similar performance, a little better. Then I upgraded it and sold it, and now I have this PC :toast:
     
  11. ste2425

    ste2425

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    3,424 (1.49/day)
    Thanks Received:
    378
    Location:
    Huddersfield, uk
    i always believed the pentium 4's to be a hell of a work horse cpu lol well the 3.0+ ones:D
     
  12. KieranD

    KieranD

    Joined:
    Aug 16, 2007
    Messages:
    8,019 (3.10/day)
    Thanks Received:
    814
    Location:
    Glasgow, Scotland
    i killed a 3500+ amd and got a new 3200+ they were good back in the day with a 1gb of ram and a x800gto but sadly i laid it to rest now that system has a 8600gs and a x2 4200 with 2gb of ram still stands to be good for what i use it for
     
  13. ste2425

    ste2425

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    3,424 (1.49/day)
    Thanks Received:
    378
    Location:
    Huddersfield, uk
    my first custom built gaming rig had a p4 at 3.0 and a geforce 6800 and it was only half way through last year i upgrade my cpu an ram to what i ave now, it was an old socket 423 or 432 something like that
     
  14. u2konline

    u2konline

    Joined:
    Jun 25, 2008
    Messages:
    1,956 (0.86/day)
    Thanks Received:
    98
    Location:
    Dundalk, Maryland
    Yes you are right, i got 2-8fps in those screen shots, unplayable. I was just curious " could " i run the game at all high settings( medium sound and game effects) and i can , just at terrible performance :laugh:

    Does any p4 system have pcie x16 slots or all models have agp and pciex1 ?
     
  15. u2konline

    u2konline

    Joined:
    Jun 25, 2008
    Messages:
    1,956 (0.86/day)
    Thanks Received:
    98
    Location:
    Dundalk, Maryland
    SOF 3 , this game is so beautiful

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Crysis Warhead , All Mainstream to low settings, 1280x1024. NO stutter, no lag, no pausing, very smooth. 14-24fps. Btw, i put shadows on mainstream and it kill performance , wtf is up with that? On Crysis, i can put shadows on high settings and be just fine, but on warhead man, it really puts a strain on the game.

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    [​IMG]

    These are at stock settings, 567/333.
     
  16. Kursah

    Kursah

    Joined:
    Oct 15, 2006
    Messages:
    7,749 (2.68/day)
    Thanks Received:
    1,639
    Location:
    Missoula, MT, USA
    [​IMG]

    My most recent ship build in Evochron: Legends. Cost a few million bucks beyond my basic ship build. The next image is my first ship slightly modded, cast with a star close by and a nubula in the background, the contrast was pretty cool. I like this screenshot and I am using it as my desktop.

    [​IMG]
     
  17. u2konline

    u2konline

    Joined:
    Jun 25, 2008
    Messages:
    1,956 (0.86/day)
    Thanks Received:
    98
    Location:
    Dundalk, Maryland
    Fear 2 demo

    I think anti aliasing gamma correction is causing this game too look dull. Because its too dark and fuzzy and dull and dry looking. I have to figure out the issue.

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  18. Chicken Patty

    Chicken Patty WCG Moderator Staff Member

    Joined:
    Nov 27, 2007
    Messages:
    28,341 (11.40/day)
    Thanks Received:
    12,227
    Location:
    Miami, Florida
    FEAR 2 looks good!
     
  19. Wartz New Member

    Joined:
    Aug 18, 2008
    Messages:
    168 (0.08/day)
    Thanks Received:
    17
    I've been playing the Empire Total War demo... cant wait for the full game! :D

    [​IMG]

    [​IMG]

    The different size screenshots is because I was playing in a window for the second one.
     
  20. js01 New Member

    Joined:
    Jul 23, 2008
    Messages:
    170 (0.08/day)
    Thanks Received:
    26
    Location:
    Halifax, Nova Scotia
    Dark Sector 1920x1200 16xaf 2xaa
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  21. u2konline

    u2konline

    Joined:
    Jun 25, 2008
    Messages:
    1,956 (0.86/day)
    Thanks Received:
    98
    Location:
    Dundalk, Maryland
    ^^^^^^^^^^^^^ DARK SECTOR WOW, that game looks amazing. I am working on getting it myself hahah. I just hope it runs on my rig nicely.

    Anyways, Jericho

    [​IMG]
    I thought this first photo was funny. Dude tried to jump kick me something lol

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Anti-Aliasing gamma correction makes this game look real good.
     
  22. ShadowFold

    ShadowFold New Member

    Joined:
    Dec 23, 2007
    Messages:
    16,921 (6.88/day)
    Thanks Received:
    1,644
    Location:
    Omaha, NE
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    Illusionists lol
    [/img]http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/7606d2728455e0519ac34bcf76423b62da1c9cfa.png[/img]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  23. u2konline

    u2konline

    Joined:
    Jun 25, 2008
    Messages:
    1,956 (0.86/day)
    Thanks Received:
    98
    Location:
    Dundalk, Maryland
    I tried to play l4d the other night , that game is too demanding. I can't even play at all low at 800x600, i would get 1-3fps. I don't know what engine its using, but thats the most demanding game for my rig which i have come across.
     
  24. DrPepper

    DrPepper The Doctor is in the house

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Messages:
    7,483 (3.07/day)
    Thanks Received:
    813
    Location:
    Scotland (It rains alot)
    Its using the source engine. The best engine for performance ever I think. Ironic really that the cryengine 2 works on your pc but not source. In all fairness crysis on medium is more demanding than l4d at highest.
     
  25. Wartz New Member

    Joined:
    Aug 18, 2008
    Messages:
    168 (0.08/day)
    Thanks Received:
    17
    The source engine relies heavily on your CPU. The original HL2 just barely ran on the 900mhz CPU in my old laptop, and L4D uses a heavily updated version of source, so its no surprise it didnt work on your system.
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page