1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

TechPowerUp Screenshot Thread (MASSIVE 56K WARNING)

Discussion in 'Games' started by Jelle Mees, Jan 28, 2008.

  1. InnocentCriminal

    InnocentCriminal Resident Grammar Amender

    Joined:
    Feb 21, 2005
    Messages:
    6,479 (1.88/day)
    Thanks Received:
    847
    Yeah it is.
    Hawkster13 says thanks.
  2. Stak New Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    458 (0.27/day)
    Thanks Received:
    43
    Location:
    Netherlands
    ow do you post the pictures so big on thes forum ?!?
  3. InnocentCriminal

    InnocentCriminal Resident Grammar Amender

    Joined:
    Feb 21, 2005
    Messages:
    6,479 (1.88/day)
    Thanks Received:
    847
    It really depends on what size of screenshot you've taken. Generally, pressing Print Screen takes a screenie of your set resolution. To upload to them on the forums, if you click on 'Go to Advanced' and then 'Manage Attachments' you just then navigate to your image (as long as it's a compatible format) and then upload. The forums will resize it accordingly.

    :D

    Hope that helps.
  4. Triprift

    Triprift

    Joined:
    Dec 10, 2007
    Messages:
    7,185 (2.96/day)
    Thanks Received:
    915
    Location:
    Adelaide Australia
    Yep and pics are max 2 meg to post.
  5. Stak New Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    458 (0.27/day)
    Thanks Received:
    43
    Location:
    Netherlands
  6. Triprift

    Triprift

    Joined:
    Dec 10, 2007
    Messages:
    7,185 (2.96/day)
    Thanks Received:
    915
    Location:
    Adelaide Australia
    Just click on my bottom link in my sig that tells you what you need to do. :toast:
  7. Stak New Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    458 (0.27/day)
    Thanks Received:
    43
    Location:
    Netherlands
    ok done click on links :)
  8. Triprift

    Triprift

    Joined:
    Dec 10, 2007
    Messages:
    7,185 (2.96/day)
    Thanks Received:
    915
    Location:
    Adelaide Australia
    Yeah you can do it that way just in the future have the links inbetween img tags .
  9. H82LUZ73

    H82LUZ73

    Joined:
    Mar 26, 2008
    Messages:
    1,782 (0.77/day)
    Thanks Received:
    265
    Location:
    Cobourg,Ontario
  10. IINexusII

    IINexusII

    Joined:
    Apr 11, 2009
    Messages:
    907 (0.47/day)
    Thanks Received:
    171
    Location:
    London, UK
    Assassins Creed II should have taken some shots while the story was going along, oh well :)
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
  11. F1reFly

    F1reFly New Member

    Joined:
    Apr 12, 2010
    Messages:
    227 (0.14/day)
    Thanks Received:
    66
    Location:
    Indiana
    thanks, yes there are many mods used in that game. Is there a limit to the number of shots per post? most others its typically 10. Just wanted to make sure i didnt break any rules here. mod can delete if i post too many

    some more, these are old, i'll make some newer ones soon.
    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
  12. F1reFly

    F1reFly New Member

    Joined:
    Apr 12, 2010
    Messages:
    227 (0.14/day)
    Thanks Received:
    66
    Location:
    Indiana
    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
  13. F1reFly

    F1reFly New Member

    Joined:
    Apr 12, 2010
    Messages:
    227 (0.14/day)
    Thanks Received:
    66
    Location:
    Indiana
    Yes its GT5 Prologue. Running in real time, the camera panned far away so makes it look good. So imagine how good the final version should be?

    I have some more good ones here, these are replay and demo shots. hard to take shots while playing :):

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
  14. crush3r

    crush3r New Member

    Joined:
    Apr 29, 2008
    Messages:
    346 (0.15/day)
    Thanks Received:
    61
    Location:
    Manchester, UK
    ^ Woowee! What DirectX version is this running on? DX10 I'm assuming?
    Great screenshots F1refly :toast:
  15. erocker

    erocker Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    39,535 (13.47/day)
    Thanks Received:
    13,935
    I agree, those pictures are amazing. That is the best video game car goodness I've seen. :toast:
  16. F1reFly

    F1reFly New Member

    Joined:
    Apr 12, 2010
    Messages:
    227 (0.14/day)
    Thanks Received:
    66
    Location:
    Indiana
    heavy rain
    [​IMG][/IMG]
  17. I see SPY!

    I see SPY! New Member

    Joined:
    Sep 29, 2009
    Messages:
    334 (0.19/day)
    Thanks Received:
    73
    Location:
    Porto, Portugal
    I'm sorry, did you say Heavy Rain?

    [​IMG]

    Also, some Torchlight pics. My pet:

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
  18. LifeOnMars

    LifeOnMars New Member

    Joined:
    Jun 20, 2008
    Messages:
    2,566 (1.15/day)
    Thanks Received:
    396
    Location:
    Kettering,Northants. UK
    STALKER SOC at night with complete 2009 mod. It rocks :)

    [​IMG][/IMG]
  19. AsRock

    AsRock TPU addict

    Joined:
    Jun 23, 2007
    Messages:
    10,758 (4.15/day)
    Thanks Received:
    1,642
    Location:
    US
    Ooh not heard much of that company for a long time. Remember Omikron ? ( if memory sefrves me right it was the one David Bowie was involved in ). Great game and just been reading that there is going be a second one.


    Any release date on Heavy Rain ?. Will have to check that demo out :p.
  20. SabreWulf69

    SabreWulf69 New Member

    Joined:
    Jan 23, 2010
    Messages:
    349 (0.21/day)
    Thanks Received:
    57
    Location:
    Cooloongup, Western Australia
    Heavy rain has been out for a while now :) Good game. Now for some old-ish screenies.

    GTA 4 Maxed Out Graphics, no patches
    [​IMG]

    GT4
    [​IMG]

    GT4
    [​IMG]

    GT4 Muscle pWn4G3
    [​IMG]

    GT4 Sleek Car
    [​IMG]

    GT4 First Ever Screen Shot
    [​IMG]

    First Starting in Torchlight
    [​IMG]

    Torchlight Developed
    [​IMG]
  21. Stak New Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    458 (0.27/day)
    Thanks Received:
    43
    Location:
    Netherlands
    Is gt5 on pc too?
  22. DrPepper

    DrPepper The Doctor is in the house

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Messages:
    7,483 (3.13/day)
    Thanks Received:
    813
    Location:
    Scotland (It rains alot)
    I'd get a PS3 just for GT5 but the game better come out.
  23. Stak New Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    458 (0.27/day)
    Thanks Received:
    43
    Location:
    Netherlands
    hmm gonna try gt4 on pc out, have it on ps2 but ps2 doesnt work anymore :(
  24. Chicken Patty

    Chicken Patty WCG Moderator Staff Member

    Joined:
    Nov 27, 2007
    Messages:
    28,341 (11.62/day)
    Thanks Received:
    12,225
    Location:
    Miami, Florida
    Speaking of GT5, I've never played a Simulation Racing game that has actually felt so real it has made me want to buy a particular car! GT5 will blow everybodies mind away when that thing is released.
  25. TheMailMan78

    TheMailMan78 Big Member

    Joined:
    Jun 3, 2007
    Messages:
    20,901 (7.99/day)
    Thanks Received:
    7,487
    A: How are you playing GT5 on a PC.
    B: Ifs its on a PS3 how are you running fraps?

    Imma confused.
    dr emulator (madmax) says thanks.

Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

Share This Page