1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

The AMD Phenom II OC'ers Club

Discussion in 'techPowerUp! Club Forum' started by ShadowFold, Dec 22, 2008.

  1. johnnyfiive

    johnnyfiive

    Joined:
    Apr 17, 2008
    Messages:
    3,892 (1.48/day)
    Thanks Received:
    876
    Location:
    Tucson, AZ
    I need a new motherboard. I'm saving for a CrossHair II. :D
     
  2. cdawall where the hell are my stars

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    20,691 (6.33/day)
    Thanks Received:
    2,987
    Location:
    some AF base
    they are nice
     
  3. ShadowFold

    ShadowFold New Member

    Joined:
    Dec 23, 2007
    Messages:
    16,921 (6.15/day)
    Thanks Received:
    1,644
    Location:
    Omaha, NE
    [​IMG]

    Do you like that one more?
     

    Attached Files:

  4. 3dsage

    3dsage New Member

    Joined:
    Nov 8, 2008
    Messages:
    1,797 (0.74/day)
    Thanks Received:
    330
    Location:
    NW Burbs of Chicago
    That looks awesome, but the fonts on "force" seem off to me.
     
  5. Chicken Patty

    Chicken Patty WCG Moderator Staff Member

    Joined:
    Nov 27, 2007
    Messages:
    28,341 (10.21/day)
    Thanks Received:
    12,227
    Location:
    Miami, Florida
    I did reboot. I got up to 4 GHz again, and validated, still rejected, wtf!
     
  6. 3dsage

    3dsage New Member

    Joined:
    Nov 8, 2008
    Messages:
    1,797 (0.74/day)
    Thanks Received:
    330
    Location:
    NW Burbs of Chicago
    IMO they are legit, Who cares what Master thinks:D, hes the only one doubting the Validitity of the overclocks.

    I'm doing everything legit and it even reject my Stock speed:laugh: F.U CPU-z
     
  7. cdawall where the hell are my stars

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    20,691 (6.33/day)
    Thanks Received:
    2,987
    Location:
    some AF base
    CPUZ 1.5 is rejecting a lot of valid oc's mine was sure as hell @4.9ghz asi ran superpi just under that clock ;)
     
    Chicken Patty says thanks.
  8. fullinfusion

    fullinfusion 1.21 Gigawatts

    Joined:
    Jan 11, 2008
    Messages:
    8,635 (3.16/day)
    Thanks Received:
    2,408
    Sure 4.? ...... how about a real test and run Mark06 or Vantage! I got 4.16GHz but wouldnt pass the benchmark.... and sure Cpu-z is good for what it does but get real guyz..... Does your clocks @4+ GHz pass anything besides a internet based validation?:shadedshu
     
  9. Master}{

    Master}{ New Member

    Joined:
    Mar 23, 2008
    Messages:
    280 (0.11/day)
    Thanks Received:
    15
    Location:
    Tempe, AZ
    mine got half way through 3dmark06 cpu test 1 before i realized the chipset was hot enough to fry an egg and i killed the power. once i better cool that i should be able to do it! took some convincing voltages.
     
  10. cdawall where the hell are my stars

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    20,691 (6.33/day)
    Thanks Received:
    2,987
    Location:
    some AF base
    super pi was benchable @4.822 ran every other benchmark thinkable @4.4ghz not really trying
     
  11. Master}{

    Master}{ New Member

    Joined:
    Mar 23, 2008
    Messages:
    280 (0.11/day)
    Thanks Received:
    15
    Location:
    Tempe, AZ
    as far as you cdawall, i would voice this but i havent so far, your processor is NOT retail, its a factory sample, likely without certain limiting factors on the microcode, and as i would imagine it being a 945 Engineering Sample.

    And as for fullinfusion, believe that those clocks are possible, with the right cooling and motherboard, the record is 6.5 Ghz, and 3dmark was run at that speed which set the new high score!

    Unrelated note to ShadowFold, i have setup SFTP access for you to get into the website, accept my MSN add request and i will pass you the credentials
     
  12. Supreme0verlord

    Joined:
    Dec 29, 2008
    Messages:
    696 (0.29/day)
    Thanks Received:
    232
    Location:
    Elkhart, IN
    Ok, I just got my 720 today :rockout: and I have a temp question. According to Everest, the CPU is idling at 11C, how is that possible? lol And each of the cores are idling at 15C. I'm confused, is it a bad temp sensor or something? And i'm pretty sure my room isn't that cold. :confused:
     
  13. ShadowFold

    ShadowFold New Member

    Joined:
    Dec 23, 2007
    Messages:
    16,921 (6.15/day)
    Thanks Received:
    1,644
    Location:
    Omaha, NE
    What is your room temp? They do run VERY chilly!
     
  14. Chicken Patty

    Chicken Patty WCG Moderator Staff Member

    Joined:
    Nov 27, 2007
    Messages:
    28,341 (10.21/day)
    Thanks Received:
    12,227
    Location:
    Miami, Florida
    indeed, however that seems a bit too low :laugh: Could be though.
     
  15. Supreme0verlord

    Joined:
    Dec 29, 2008
    Messages:
    696 (0.29/day)
    Thanks Received:
    232
    Location:
    Elkhart, IN
    I really have no idea, I would guess around 65F or something.
     
  16. Master}{

    Master}{ New Member

    Joined:
    Mar 23, 2008
    Messages:
    280 (0.11/day)
    Thanks Received:
    15
    Location:
    Tempe, AZ
    probably bad or else the program is phukt. see if the bios shows the same readings!

    as for your sig and avatar, dont you mean Barack Osama
     
  17. Supreme0verlord

    Joined:
    Dec 29, 2008
    Messages:
    696 (0.29/day)
    Thanks Received:
    232
    Location:
    Elkhart, IN
    I will check the readings in the bios in a minute, i'm currently installing some stuff.

    Lol, yeah, that's what I think of Obama, he's basically Osama in my book lol.
     
  18. ShadowFold

    ShadowFold New Member

    Joined:
    Dec 23, 2007
    Messages:
    16,921 (6.15/day)
    Thanks Received:
    1,644
    Location:
    Omaha, NE
    My Kuma reads the same, it really is that cold in my room tho. It's at 14c(56f), I love cold :)
     
  19. Supreme0verlord

    Joined:
    Dec 29, 2008
    Messages:
    696 (0.29/day)
    Thanks Received:
    232
    Location:
    Elkhart, IN
    Lol, I just checked the temps in the bios and it read's the same! Interesting..............
     
  20. ShadowFold

    ShadowFold New Member

    Joined:
    Dec 23, 2007
    Messages:
    16,921 (6.15/day)
    Thanks Received:
    1,644
    Location:
    Omaha, NE
    Telling you, the 1284EE is a freakin beast :D
     
  21. Supreme0verlord

    Joined:
    Dec 29, 2008
    Messages:
    696 (0.29/day)
    Thanks Received:
    232
    Location:
    Elkhart, IN
    Lol, yeah I guess it really is a beast, it's also almost too tall to fit in my case with the side closed, much bigger that the Zalman 9500A that I had. I'll put it under load and see how the temp's react.
     
  22. Master}{

    Master}{ New Member

    Joined:
    Mar 23, 2008
    Messages:
    280 (0.11/day)
    Thanks Received:
    15
    Location:
    Tempe, AZ
    GREAT imagery but the Text needs """something"""

    The logo menu is Flash/Shockwave based, if you want, make several images with slight differences like a flipbook, in flash i can have them transpose at up to 50 frames per second for movement, blinking lights, whatever!
     
  23. ShadowFold

    ShadowFold New Member

    Joined:
    Dec 23, 2007
    Messages:
    16,921 (6.15/day)
    Thanks Received:
    1,644
    Location:
    Omaha, NE
    I have flash(CS4) too, I will try and come up with something!
     
  24. Supreme0verlord

    Joined:
    Dec 29, 2008
    Messages:
    696 (0.29/day)
    Thanks Received:
    232
    Location:
    Elkhart, IN
    Ok now something is screwed up. After running Prime95 for about 10 minutes, I got an error on core 1 (actually core 0). WTF?!?! The temp's after that long were fluctuation between 20 and 21C. And that was using the blend test, now I will try the small FFT's test and see how that goes.

    Oh, and everything is at stock atm.
     
  25. ShadowFold

    ShadowFold New Member

    Joined:
    Dec 23, 2007
    Messages:
    16,921 (6.15/day)
    Thanks Received:
    1,644
    Location:
    Omaha, NE
    Probably ram. Reset the bios!
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

Share This Page