1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

The Crysis Warhead Thread

Discussion in 'Games' started by EastCoasthandle, Sep 24, 2008.

  1. Castiel

    Castiel

    Joined:
    May 5, 2008
    Messages:
    3,319 (1.37/day)
    Thanks Received:
    310
    Thanks, it was there.

    Now on the map Steel Mill where is the freaking Nuke? I am sitting there pwning then I get blown to hell because there is nukes going off everywhere! And how do you use the claymores, because when I want to set them there is a x on the screen.

    ----------------
    Now playing: Benny Benassi Feat. Christian Burns - Love And Motion
    via FoxyTunes
     
  2. newconroer

    newconroer

    Joined:
    Jun 20, 2007
    Messages:
    3,271 (1.19/day)
    Thanks Received:
    353

    Think of it this way though; that's a good four to six hours of a proper 'mod.' :)

    There's tons of player made maps out there, and some are pretty neat, but visually speaking they fall on their face a lot, with all kinds of texture anomalies and bad meshes because they use pre-defined variable configurations, which you cannot adjust; unlike those you can adjust with the normal game maps.


    Ah well, Far Cry 2 is coming soon; I'll just think of that as Crysis 2 :O
     
  3. sneekypeet

    sneekypeet Unpaid Babysitter Staff Member

    Joined:
    Apr 12, 2006
    Messages:
    21,714 (6.82/day)
    Thanks Received:
    6,234
    Just select the claymores and left click to set them. The Claymores get set in the direction you are facing.

    No idea where the nuke is or how to use it!
     
  4. EastCoasthandle

    EastCoasthandle New Member

    Joined:
    Apr 21, 2005
    Messages:
    6,889 (1.95/day)
    Thanks Received:
    1,506
    Did anyone find the M61 Vulcan gun? I only noticed it in the hanger at the end of the game :mad:
     
  5. EastCoasthandle

    EastCoasthandle New Member

    Joined:
    Apr 21, 2005
    Messages:
    6,889 (1.95/day)
    Thanks Received:
    1,506
    Nevermind, I found it in front of the tower.
    [​IMG]
     
  6. TRIPTEX_CAN

    TRIPTEX_CAN

    Joined:
    Feb 10, 2008
    Messages:
    3,305 (1.31/day)
    Thanks Received:
    723
    Location:
    BC.CAN
    Anyone using Vista x64 Ultimate manage to get the console working? I think it might just be a Vista issue cause I cant use the console in Crysis or Warhead. :confused:
     
  7. Binge

    Binge Overclocking Surrealism

    Joined:
    Sep 15, 2008
    Messages:
    6,982 (3.04/day)
    Thanks Received:
    1,752
    Location:
    PA, USA
    Yep, my console works perfectly in Vista 64. It's always worked.
     
  8. TRIPTEX_CAN

    TRIPTEX_CAN

    Joined:
    Feb 10, 2008
    Messages:
    3,305 (1.31/day)
    Thanks Received:
    723
    Location:
    BC.CAN
    Really? Did you have to do anything to enable it? Now I'm really confused.

    edit:

    I think I figured out what it is. I read a post on the inCrysis and apparently my media center wireless receiver can cause this problem because it adds a virtual 109 key keyboard to the device manager and Windows see it as the default keyboard. Crysis will only allow you to use the ~ key on the default keyboard...... I'll try it out when I get home. :slap:
     
    Last edited: Oct 14, 2008
  9. philbrown23

    philbrown23 New Member

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    1,231 (0.48/day)
    Thanks Received:
    147
    Location:
    vermont
    well these tweaks worked awesome for my dual 4850's! but for some reason my game will not allow multiplayer? like there is no option at all for it, can someone post a screen shot of the folder that contains the multiplayer data, this way I can see if maybe I need to move/tweak/add something?? it would be greatly appreciated.
     
  10. Mussels

    Mussels Moderprator Staff Member

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    42,566 (11.39/day)
    Thanks Received:
    9,836
    Cryis wars, its on the other DVD.

    *cough, in your retail copy of the game of course cough*
     
  11. philbrown23

    philbrown23 New Member

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    1,231 (0.48/day)
    Thanks Received:
    147
    Location:
    vermont
    i have a retail copy, but i didnt think about the 2nd dvd, thanks
     
  12. newconroer

    newconroer

    Joined:
    Jun 20, 2007
    Messages:
    3,271 (1.19/day)
    Thanks Received:
    353
    Hmm, I think my config has buggered something up. I can no longer see fire/explosion effects; I only get the sound and the shimmering heat waves afterwards.
     
  13. DrPepper

    DrPepper The Doctor is in the house

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Messages:
    7,483 (2.95/day)
    Thanks Received:
    813
    Location:
    Scotland (It rains alot)
    There's actualy quite alot of miniguns lying about in the game, although i find that they suck balls. Scar ftw.
     
  14. Binge

    Binge Overclocking Surrealism

    Joined:
    Sep 15, 2008
    Messages:
    6,982 (3.04/day)
    Thanks Received:
    1,752
    Location:
    PA, USA
    Dual minis are dangerous in CQC as they have a lot of ammunition per clip.
     
  15. philbrown23

    philbrown23 New Member

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    1,231 (0.48/day)
    Thanks Received:
    147
    Location:
    vermont
    this game is alot better than the original crysis, I'm playing everything set to the highest setting and getting about 26fps and running real smooth at that! on crysis 26fps would always stutter like crazy.
     
  16. Easy Rhino

    Easy Rhino Linux Advocate

    Joined:
    Nov 13, 2006
    Messages:
    13,543 (4.56/day)
    Thanks Received:
    3,382
    well the multiplayer lags hard for me :( i guess my opty 180 and 9600gt cant handle the big multplayer levels with a lot of people in them even with a ping of below 50 :(
     
    Last edited: Oct 22, 2008
    Crunching for Team TPU
  17. newconroer

    newconroer

    Joined:
    Jun 20, 2007
    Messages:
    3,271 (1.19/day)
    Thanks Received:
    353
    Ah this lack of explosion visuals is ruining my run through this map.

    I'm thinking about reinstalling, but that doesn't make any sense...
     
  18. DrPepper

    DrPepper The Doctor is in the house

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Messages:
    7,483 (2.95/day)
    Thanks Received:
    813
    Location:
    Scotland (It rains alot)
    your specs say your using a 9600 ... did it die :twitch: or this a different rig.
     
  19. Easy Rhino

    Easy Rhino Linux Advocate

    Joined:
    Nov 13, 2006
    Messages:
    13,543 (4.56/day)
    Thanks Received:
    3,382
    woops! typo. yea i am using the 9600gt. might as well be a 9600 tho with this game :laugh:
     
    Crunching for Team TPU
  20. OzzmanFloyd120

    OzzmanFloyd120

    Joined:
    Apr 3, 2008
    Messages:
    3,047 (1.24/day)
    Thanks Received:
    297
    Location:
    Pontaic Michigan
    Not sure if this is the right place to post this, but I'm stuck in a cave (right after I got separated from Dame) and I can't get to the opening (the cave has a giant hole in the top, I just can't find a way to get up that high) Any help is greatly appreciated.
     
  21. Easy Rhino

    Easy Rhino Linux Advocate

    Joined:
    Nov 13, 2006
    Messages:
    13,543 (4.56/day)
    Thanks Received:
    3,382
    i have to say i am really not impressed with the multiplayer. it doesnt excite me.
     
    Crunching for Team TPU
  22. Mussels

    Mussels Moderprator Staff Member

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    42,566 (11.39/day)
    Thanks Received:
    9,836
    just keep going. theres lots of places that look like ways out, but they arent.
     
  23. niko084

    niko084

    Joined:
    Dec 5, 2006
    Messages:
    7,636 (2.59/day)
    Thanks Received:
    729
    Threw that 4gb of ram in, installed vista x64 and boom Warhead 1080P enthusiast silky smooth :)
     
  24. Easy Rhino

    Easy Rhino Linux Advocate

    Joined:
    Nov 13, 2006
    Messages:
    13,543 (4.56/day)
    Thanks Received:
    3,382
    i cant say enough about how this game bores the crap outta me. im trying to enjoy but i cant. i spend more time running around to places than actually shooting people. one reason cod4 is so popular is the nonstop action online. same goes with the classics like TF and UT and even back in the day Q3. crysis would do well do model their next online gaming experience after those top titles.
     
    Crunching for Team TPU
  25. Binge

    Binge Overclocking Surrealism

    Joined:
    Sep 15, 2008
    Messages:
    6,982 (3.04/day)
    Thanks Received:
    1,752
    Location:
    PA, USA
    What servers are you playing on? TIAction is the best game mode for what you're looking for. Try and play on servers with more than 7 people because the maps are large and people have the option to move around all invisible like. I don't get how you could be bored on a TIAction? Be honest...

    If CoD4 doesn't seem boring sometimes then why did you buy another game?
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page