1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

The TPU UK Clubhouse

Discussion in 'techPowerUp! Club Forum' started by mullered07, Aug 13, 2008.

?

Is the UK the most damn fine & dandy place to live?

  1. Yes without a doubt

    14.3%
  2. Yes but only with a cup of Earl Grey

    19.0%
  3. Would be better with a half decent government

    47.6%
  4. No it's crap!

    19.0%
  1. LifeOnMars

    LifeOnMars New Member

    Joined:
    Jun 20, 2008
    Messages:
    2,566 (1.16/day)
    Thanks Received:
    396
    Location:
    Kettering,Northants. UK
    LOL You kept typing and liked it didn't you.....a nice release, streaming subconcious. :)
  2. FreedomEclipse

    FreedomEclipse ~Technological Technocrat~

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    13,402 (5.07/day)
    Thanks Received:
    2,188
    I aced the creative writing contests back in school :toast:
  3. LifeOnMars

    LifeOnMars New Member

    Joined:
    Jun 20, 2008
    Messages:
    2,566 (1.16/day)
    Thanks Received:
    396
    Location:
    Kettering,Northants. UK
    Ha ha, same here. It was easy to imagine somewhere that was more interesting than school.
  4. FreedomEclipse

    FreedomEclipse ~Technological Technocrat~

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    13,402 (5.07/day)
    Thanks Received:
    2,188
    sure it was boring as hell, but theres not a part of me that doesnt wish that I could go back and relive part of it lol. some of the things I got upto would still make me laugh pretty hard. Some of the guys I hung out with were just total jokers.

    I suppose you start thinking about and/or regretting your younger days the closer you come to being 30 :p

    No regrets eh?? I probably have a list of them longer then Santa's list of what each kid in the world wants.
  5. KieX

    Joined:
    Dec 18, 2009
    Messages:
    2,408 (1.44/day)
    Thanks Received:
    2,461
    Location:
    London, UK
    Hope you've all had a good Xmas. Anyone taking to the streets for new year's? Few minutes in the cold to see some fireworks :shadedshu


    Got 10x Pentium 4/Celeron D computers (256MB RAM and 40GB HDD :laugh:) that are no longer of use at work. Are they worth anything? Or should I sell them for parts? Seems a bit silly to pay to have them disposed of. :confused:
  6. Millennium

    Millennium New Member

    Joined:
    Jun 18, 2005
    Messages:
    610 (0.18/day)
    Thanks Received:
    76
    Location:
    London, UK
    Top Gear Special (India road trip) tonight on BBC HD at 8pm. Not sure if its on normal channels or been shown before but should be good for a laugh!

    little over an hour to go hope this helps someone. Merry Christmas!!
    KieX says thanks.
  7. Bo$$

    Bo$$ Lab Extraordinaire

    Joined:
    May 7, 2009
    Messages:
    5,271 (2.78/day)
    Thanks Received:
    854
    Location:
    London, UK
    GUYS I need help again!!!!!!
    for the 4th time this year ive got a motherboard trouble AGAIN!

    Please someone hit me up with an EXTREMELY cheap P35, 780i, 790i, 750i ,P45 or X38 board please!!!!!
    1 pci-e slot is good, anything to get it running again!
    either that or ill wait for 2 months my scholarship to come to buy a new CPU/mobo/ram
  8. scaminatrix

    scaminatrix

    Joined:
    Mar 1, 2010
    Messages:
    3,578 (2.24/day)
    Thanks Received:
    794
    Location:
    By the Channel Tunnel, Kent, England
    4th time this year? On the same rig? If so, I'd start looking at the PSU.
  9. MoonPig

    MoonPig

    Joined:
    Aug 7, 2008
    Messages:
    5,723 (2.64/day)
    Thanks Received:
    886
    Location:
    Wakefield, UK
    I missed it, so i'm having to 'acquire' it by other means.
    Bo$$ says thanks.
  10. Bo$$

    Bo$$ Lab Extraordinaire

    Joined:
    May 7, 2009
    Messages:
    5,271 (2.78/day)
    Thanks Received:
    854
    Location:
    London, UK
    Ive got 2 850watt units. 1 have died on each (thermaltake toughpower 850 and chieftec a135 850) and another 2 on my ocz stealthxtreme 2 600w.

    First I thought it was the CPU but both my Q9450 and my both Q6600 are unstable at stock... :eek:
    one of the Q6600 is running fine in my other PC...
    2 ram kits both 10passes stable.
    HDDs are good. tested all of them even an SSD which was bought from freedom (thanks pal :))
    GPU is my 3rd one, seems fine, tested with a 3850,3870,gtx280 and another gtx570 same issues
    Really clueless..
    need a new board sharpish.
  11. LifeOnMars

    LifeOnMars New Member

    Joined:
    Jun 20, 2008
    Messages:
    2,566 (1.16/day)
    Thanks Received:
    396
    Location:
    Kettering,Northants. UK
    Getting some goodies tomorrow - a GTX 560 ti , M8000X mouse and an HX 750W PSU

    I should see some improvement over my HD 5770 right? :)
  12. tigger

    tigger I'm the only one

    Joined:
    Mar 20, 2006
    Messages:
    10,177 (3.35/day)
    Thanks Received:
    1,397
    I'm testing out the Dell 750watt psu on my pc, it seems fine. Has 4x18amp rails, max 700watts on 12v, its quiet too, and I checked it with my mm and it seems fine. It fits the dell xps case better than mine though, but I suppose it has the leads cut to the size required.

    I opened it to clean it, and it is very well made and has a lot of big transistors in it. The design is unlike any i've seen in a psu though, it has two pcb's facing each other both with transformers etc on them.
  13. Tatty_One

    Tatty_One Senior Moderator Staff Member

    Joined:
    Jan 18, 2006
    Messages:
    16,383 (5.29/day)
    Thanks Received:
    2,321
    Location:
    Worcestershire, UK
    Just a bit! Mine does 980mhz on stock volts and at that speed it matches a stock 570, once you get into the realms of a small voltage hike and 1050mhz then you are talking rocket propulsion...... mine at 1050mhz is pretty much as fast as my 6950 fully flashed to 6970 running at 940mhz.

    For the 560, I find the EVGA Precision tool to be the best and most stable to use for overclocking and voltage tuning.
    LifeOnMars says thanks.
  14. Techtu

    Techtu

    Joined:
    Mar 6, 2010
    Messages:
    2,143 (1.35/day)
    Thanks Received:
    499
    Location:
    In the night garden
    Hey guy's hope you've all had a good Christmas :)

    Now I'm curious... would a GT220 be a useful physX card and if so how much should I be paying for one?
    LifeOnMars says thanks.
  15. LifeOnMars

    LifeOnMars New Member

    Joined:
    Jun 20, 2008
    Messages:
    2,566 (1.16/day)
    Thanks Received:
    396
    Location:
    Kettering,Northants. UK
    Recieved it at 9.45 this morning and have been open mouthed ever since trying all my games one after the other :laugh:. I'm only at 1680x1050 and it's blitzing everything with ease at stock with major image quality.....I'm in heaven. I'll probably leave it at stock 24/7 but will definitely be trying to see what potential it has at some point this evening, after all, I am a TPUer :) I have the feeling though that my CPU will limit the increase I will see with any overclocks. (BTW I bought the ASUS Direct CU II version...runs cool as a cucumber and pretty much silent)

    Compared to my HD 5770 this card is a frigging beast :) I'm also loving my new mouse after my trusty G5 went kapputt yesterday. Very smooth and comfortable in the hand:eek:;)
  16. MightyMission

    MightyMission

    Joined:
    Mar 21, 2011
    Messages:
    1,030 (0.85/day)
    Thanks Received:
    136
    Hi Techtu,i picked up a gt220 from bestbuys (lakeside) shutting down sale(final closing date=15th jan)-there's still a fair few goodies to be had from there tho the websitre if fubar now..
    got a 50" 3d smart tv for £550 mwahahah
    the gt220(1gb version) was £24 but i cant verify the physx qualities as yet as i only have a single pci-e mobo atm.
    gpu seems alright tho...
    Techtu says thanks.
  17. Millennium

    Millennium New Member

    Joined:
    Jun 18, 2005
    Messages:
    610 (0.18/day)
    Thanks Received:
    76
    Location:
    London, UK
    lifeonmars:

    How much was the 560 ti? and is it the new 448 version?

    just curious :)

    Mightymission:

    I just recently got a 50" 1080p plasma for £450, but it is quite a basic model with no smart ness (not even iplayer :( ) and no 3d of course. The picture is pretty good but I was reading that since it is an LG the input lag would be bad and it wouldn't be suitable for games ! Damnit. Still it rocks for TV and MKVs :)

    What make and model is yours may I ask? There is a bestbuy nearish me.
  18. MightyMission

    MightyMission

    Joined:
    Mar 21, 2011
    Messages:
    1,030 (0.85/day)
    Thanks Received:
    136
    dunno mate im about to move home so i didnt bother unboxing it.i think it may be a sharp one though..i just see the price and thought it was worth snapping up even if it was just to jog on again after...
  19. LifeOnMars

    LifeOnMars New Member

    Joined:
    Jun 20, 2008
    Messages:
    2,566 (1.16/day)
    Thanks Received:
    396
    Location:
    Kettering,Northants. UK
    Not the 448 version and it was £172. Probably could have got cheaper but I wanted it next day thanks to ebuyer :) Ordered at 10.45 last night, delivered before 10 this morning :)
  20. scaminatrix

    scaminatrix

    Joined:
    Mar 1, 2010
    Messages:
    3,578 (2.24/day)
    Thanks Received:
    794
    Location:
    By the Channel Tunnel, Kent, England
    After a massive metric sh*t ton of personal problems me and the family have had to move house and massively downsize. Looks like I'm going to have to sell one of my most prized possessions - my MM U2UFO :(
    I'm just waiting for the mrs. to mention the Raven 2 being too big...
  21. MoonPig

    MoonPig

    Joined:
    Aug 7, 2008
    Messages:
    5,723 (2.64/day)
    Thanks Received:
    886
    Location:
    Wakefield, UK
    Anyone got any old PCI-E Graphics Card that i can pop in a work computer.

    Literally need it for JUST video out put, lol.
  22. Bo$$

    Bo$$ Lab Extraordinaire

    Joined:
    May 7, 2009
    Messages:
    5,271 (2.78/day)
    Thanks Received:
    854
    Location:
    London, UK
    saphire 3850 256mb, still good for gaming. I reckon it is overkill for you....
  23. FreedomEclipse

    FreedomEclipse ~Technological Technocrat~

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    13,402 (5.07/day)
    Thanks Received:
    2,188


    Nvidia GT210 if youre interested
  24. MightyMission

    MightyMission

    Joined:
    Mar 21, 2011
    Messages:
    1,030 (0.85/day)
    Thanks Received:
    136
    bloody hell scam it aint been your year brother!
    here's hoping the next one is better for you and your family :cheers:
    i'l pass on the u2ufo but if you got 4gb ddr2 and a gpu better than gt220 i'l take them off your hands :)
    that e2160 was a great little clocker,i got it to a lofty 2.8ghz!! i know right,smaddy stap me!
    i just swapped it for a q6600 that only does 3.5ghz :/
    need moar memz now tho...
  25. Bo$$

    Bo$$ Lab Extraordinaire

    Joined:
    May 7, 2009
    Messages:
    5,271 (2.78/day)
    Thanks Received:
    854
    Location:
    London, UK
    i have some 4x1GB 667 chips. had them at 800mhz no sweat
    MightyMission says thanks.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page