1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

The TPU UK Clubhouse

Discussion in 'techPowerUp! Club Forum' started by mullered07, Aug 13, 2008.

?

Is an independant Scotland going to be bad for the remainder of the Un-United Kingdom?

Poll closed Saturday at 6:55 PM.
  1. Yes without a doubt it would have serious social/economic repercussions

    37.5%
  2. Yes but only a marginal effect

    0 vote(s)
    0.0%
  3. No not at all but would prefer we remain intact anyway

    25.0%
  4. No not at all, they can do whatever they want, we will be better off without them

    0 vote(s)
    0.0%
  5. Does anyone outside of Scotland really care anyway?

    37.5%
  1. FreedomEclipse

    FreedomEclipse ~Technological Technocrat~

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    13,736 (5.06/day)
    Thanks Received:
    2,292
    get the 6970s. You can probably sell them for around £120-150 each. Put that money towards a 290X If youre interested in Mantle or get a GTX780
     
  2. RCoon

    RCoon Forum Gypsy

    Joined:
    Apr 19, 2012
    Messages:
    6,990 (7.87/day)
    Thanks Received:
    3,213
    Location:
    Gypsyland, UK
    Last 570's I bought new were around the £170 mark, could probably get a decent price selling that too. I'd totally buy those 6970 reference cards if I didn't run a 780, because they are far too sexy to be wasted.
     
  3. FreedomEclipse

    FreedomEclipse ~Technological Technocrat~

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    13,736 (5.06/day)
    Thanks Received:
    2,292
    yeah but 1x570 vs 2x 6970s. 6970s are gonna have more value especially as a pair.
     
  4. RCoon

    RCoon Forum Gypsy

    Joined:
    Apr 19, 2012
    Messages:
    6,990 (7.87/day)
    Thanks Received:
    3,213
    Location:
    Gypsyland, UK
    Yeah ofc. What exactly is the choice he has here? Bunch of cards coming from RMA?
     
  5. FreedomEclipse

    FreedomEclipse ~Technological Technocrat~

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    13,736 (5.06/day)
    Thanks Received:
    2,292
    Seems like it. Bo$$ RMAd 6950s or 6970s and something happened which meant his RMA got delayed so MSI offered him a choice of better cards to compensate for the time taken. Though I dont know if the deals gone down yet but thats what I read
     
    Bo$$ says thanks.
  6. Bo$$

    Bo$$ Lab Extraordinaire

    Joined:
    May 7, 2009
    Messages:
    5,311 (2.70/day)
    Thanks Received:
    867
    Location:
    London, UK
    nah i've got a GTX570 and a 6950 sitting at home.

    will be getting the pair of 6970 from RMA.
     
  7. FreedomEclipse

    FreedomEclipse ~Technological Technocrat~

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    13,736 (5.06/day)
    Thanks Received:
    2,292
    will you be going for that 780 or 290 after youve sold up?
     
  8. FreedomEclipse

    FreedomEclipse ~Technological Technocrat~

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    13,736 (5.06/day)
    Thanks Received:
    2,292
    I got a warning for reporting someone as a possible troll lol... merry christmas!
     
  9. RCoon

    RCoon Forum Gypsy

    Joined:
    Apr 19, 2012
    Messages:
    6,990 (7.87/day)
    Thanks Received:
    3,213
    Location:
    Gypsyland, UK
    Mindless hooliganism is widely accepted on the interwebs nowadays, and obviously seen as commonplace.
     
  10. FreedomEclipse

    FreedomEclipse ~Technological Technocrat~

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    13,736 (5.06/day)
    Thanks Received:
    2,292
    Coinsidently, that was the same reason why I left Guru3d too. when mods are taking action against people for reporting rather then paying attention to the douches that are causing trouble on the forums.

    Such is life I suppose., But im not gonna waste me time reporting shit anymore. I try to take the responsible approach but if its not appreciated I'll just join the rest of the people who troll the forums aggressively with no fear or respect for others.
     
  11. FreedomEclipse

    FreedomEclipse ~Technological Technocrat~

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    13,736 (5.06/day)
    Thanks Received:
    2,292
    Hmmm, grab Samsung 840 Evo for £120 or wait till i go back to hong kong as i can get it £20 cheaper?
     
  12. Bo$$

    Bo$$ Lab Extraordinaire

    Joined:
    May 7, 2009
    Messages:
    5,311 (2.70/day)
    Thanks Received:
    867
    Location:
    London, UK
    HK ;)
     
  13. FreedomEclipse

    FreedomEclipse ~Technological Technocrat~

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    13,736 (5.06/day)
    Thanks Received:
    2,292
    Woke up this morning and found out that one of the LEDs on my new corsair K70 have died.... Oh dear....

    Keyboard still works fine. I dont have a spare keyboard handy as i gave my only spare to my dad so ive sent ebuyer an e-note about shipping a replacement in advance and refunding me when they get the faulty keyboard back. I'll be leaving for hong kong soon and i want to get this sorted before I leave the country for a month.

    Keyboard still works fine though, Having no issues typing on it and stuff but i expected better when it came to corsair.

    Googling "K70 Cheap LEDs' brings up quite a few hits. lots of reports of LEDs being rather dim on the F-keys or not lighting up at all (dead LEDs)

    So it does seem that Corsair cheaped out when it came to buying quality LEDs for the K70s. I had my K90 for more than a year and LEDs were perfect throughout. Sold it to Rcoon who seems more than happy with it.

    OCuK has some Ducky Shine III keyboards so i guess I'll have a look and see if i can get them in cherry browns.
     
    Last edited: Dec 30, 2013
  14. RCoon

    RCoon Forum Gypsy

    Joined:
    Apr 19, 2012
    Messages:
    6,990 (7.87/day)
    Thanks Received:
    3,213
    Location:
    Gypsyland, UK
    That kinda sucks, yeah the K90 is still going wonderfully strong. I have yet to actually use one of the 18 macro keys it has taped on to it :D
    Ducky's seem legit, you could always get a top notch keyboard for WASD keyboards.
     
  15. FreedomEclipse

    FreedomEclipse ~Technological Technocrat~

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    13,736 (5.06/day)
    Thanks Received:
    2,292
    The only time i used macro keys for the entire period of time i owned the keyboard was to spam shit in guild wars, and even then it got me banned for 2 weeks. Never really needed it. I needed more hotkeys but macros arent really needed. Not unless Im playing something like mechwarrior or warcraft
     
  16. RCoon

    RCoon Forum Gypsy

    Joined:
    Apr 19, 2012
    Messages:
    6,990 (7.87/day)
    Thanks Received:
    3,213
    Location:
    Gypsyland, UK
    I play WoW now and then, and I've never used the macro keys xD I know you can make custom ones, but I just bind those to normal keys.
    I used to play the original GW many many years back, with only 8 keys maximum to press, what could you possibly macro??? Unless you were farming, or death-leveling in pre-searing.
     
  17. FreedomEclipse

    FreedomEclipse ~Technological Technocrat~

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    13,736 (5.06/day)
    Thanks Received:
    2,292
    only played WoW once at that was on my friends account about 5 years back.

    GW1 has probably changed quite a bit since you last played it. Devs knew the game was dying so they made it so we could have 'bots' that were made to run whatever builds we liked as a normal player would instead of picking up an NPC hench and not being able to customise his bar. long story short - NPC Ai is terrible and quite often gets confused with some of the skills or wont understand how to use them effectively which would lead to them running out of energy really quickly because it spams it. human player disables the skill on the Bot and macros it so it only uses it when ordered to.
     
  18. RCoon

    RCoon Forum Gypsy

    Joined:
    Apr 19, 2012
    Messages:
    6,990 (7.87/day)
    Thanks Received:
    3,213
    Location:
    Gypsyland, UK
    Was that similar to the 4 necro/ritualist build people used to solo all the content with?
    Managed to complete all of Nightfall with henchmen besides the last mission
     
  19. FreedomEclipse

    FreedomEclipse ~Technological Technocrat~

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    13,736 (5.06/day)
    Thanks Received:
    2,292
    Yep... but instead of being able to take just 3 heroes (they call them heroes) you can literally take an entire team of them (7+1 human player) some of the missions are still hard even with a full team of 'npc's' they make a decent substitute when you cant get enough players for a mission though but Ai controlled team mates will never be as good as actual players. You can even take them PvP lol
     
  20. Bo$$

    Bo$$ Lab Extraordinaire

    Joined:
    May 7, 2009
    Messages:
    5,311 (2.70/day)
    Thanks Received:
    867
    Location:
    London, UK
    Had the pair of 6970s come in, they are actually fitted with Twin frozr II coolers, i just threw them in for a test, BF3 Ultra + AA and BF4 High smooth as butter
     
  21. FreedomEclipse

    FreedomEclipse ~Technological Technocrat~

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    13,736 (5.06/day)
    Thanks Received:
    2,292

    You like?

    Also...Ducky Shine III - here we come. Ive been trying to RMA this K70 for a week now but Corsair's system wont recognise the P/N so ive been forced to wait for livechat, I finally get through to a service rep and he's been afk for 10-15mins now....

    I left a message with greybeard last week but he hasnt been on in a while and tbh im getting quite annoyed.
     
  22. RCoon

    RCoon Forum Gypsy

    Joined:
    Apr 19, 2012
    Messages:
    6,990 (7.87/day)
    Thanks Received:
    3,213
    Location:
    Gypsyland, UK
    So I can score an Asus P9X79 motherboard for £95 after it recently coming to my attention, which I think is a pretty good price. It's new and not used and comes with all the accessories, and I can pay for it by PayPal so I'm safe on that end. I'm currently looking at either the 4820K and the 3930K. The latter is about 40 more expensive and obviously previous gen, needless to say I don't see myself brutalising 12 threads, but I want to know if the £40 extra is worth it.

    EDIT: Also found an MSI X79A-GD65 8D for £130, which I trust far more.
     
    Last edited: Jan 3, 2014
  23. FreedomEclipse

    FreedomEclipse ~Technological Technocrat~

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    13,736 (5.06/day)
    Thanks Received:
    2,292
    as an owner of a similar set up - do you really need that kind of power? because I sure as hell don't :p

    Also i thought you were trying to save money and not spend on PC stuff cuz you were focusing more on your writing?
     
  24. d1nky

    d1nky

    Joined:
    Jan 21, 2013
    Messages:
    3,714 (6.09/day)
    Thanks Received:
    1,281

    lol didnt last that long! the forces are dark and mysterious, get the 3930k and bench the graphics hard :D
     
  25. RCoon

    RCoon Forum Gypsy

    Joined:
    Apr 19, 2012
    Messages:
    6,990 (7.87/day)
    Thanks Received:
    3,213
    Location:
    Gypsyland, UK
    I successfully saved a great deal of money and finances are looking pretty great, and with my main rig broken, I need something to replace it with by January, when I give my brother this 8350 rig.
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page