1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

This device cannot start. (Code 10)

Discussion in 'AMD / ATI' started by The_Ish, Aug 22, 2011.

  1. The_Ish

    The_Ish New Member

    Joined:
    Jan 3, 2011
    Messages:
    328 (0.23/day)
    Thanks Received:
    43
    Location:
    Sweden
    Long story short, I wanted to install 11.8 driver. I uninstalled, did a driver sweep etc. All the stuff I normally do. Except I got a ton of problems with 11.8. At first it wont install, and just crashed the install manager. I update Visal C++ and get a bit further, then it hangs at something else I can't remember what it was. So I went into device manager and saw this.
    I thought, shit, my card is fried! So I switched them up, but it still gave me the exact same problem.

    I'm gonna try 11.7 again and see if that works, and if not.. Well I need some suggestions :/
     
  2. BraveSoul

    Joined:
    Jul 28, 2008
    Messages:
    991 (0.42/day)
    Thanks Received:
    164
    maybe u sweeped too much ,, i never sweep, didnt see diff when did.. lets see how 11.7 does
     
  3. The_Ish

    The_Ish New Member

    Joined:
    Jan 3, 2011
    Messages:
    328 (0.23/day)
    Thanks Received:
    43
    Location:
    Sweden
    After 6hrs i had enough. It was time anyway, so I decided to format my OS drive and do a clean install. Everything works as intended now.
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page