1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

[TPU] Bad Company 2 Server Clubhouse

Discussion in 'techPowerUp! Club Forum' started by Easy Rhino, Feb 24, 2010.

  1. Marineborn

    Marineborn New Member

    Joined:
    Jan 17, 2009
    Messages:
    2,144 (1.12/day)
    Thanks Received:
    312
    screen tearing is gonna be caused by vysnce being turned off, i was getting pretty high framerates and i got screen tearing turned on vsync now its gone
    Lionheart says thanks.
  2. Lionheart

    Lionheart

    Joined:
    Apr 30, 2008
    Messages:
    4,004 (1.84/day)
    Thanks Received:
    790
    Not a fan of Vsync
  3. TRIPTEX_CAN

    TRIPTEX_CAN

    Joined:
    Feb 10, 2008
    Messages:
    3,304 (1.46/day)
    Thanks Received:
    723
    Location:
    BC.CAN
    I am but it's caused massive input lag for me since getting my 4850s. Only manually limiting the FPS to 60 (either in game or with FPS limiter) can fix that. Honestly I love vsync.
  4. Lionheart

    Lionheart

    Joined:
    Apr 30, 2008
    Messages:
    4,004 (1.84/day)
    Thanks Received:
    790
    Sounds good, wateva makes you happy.:toast:
  5. Mike0409

    Mike0409

    Joined:
    Jan 12, 2009
    Messages:
    1,142 (0.59/day)
    Thanks Received:
    126
    Location:
    Connecticut
    Any reserve spot's still up?
  6. Easy Rhino

    Easy Rhino Linux Advocate

    Joined:
    Nov 13, 2006
    Messages:
    13,201 (4.86/day)
    Thanks Received:
    3,126
    i received this email today from our host:

    the evenbalance thing is very intrigueing. we have autobalance enabled but it does not work. i wonder if the servers see how unbalanced the teams are attempt to balance them and basically kick people and it either clean kicks them to desktop or locks up their system. i figure this is why it is happening because it happens to 4 or 5 random people all at once.

    so hopefully they will have solved this issue soon!
  7. kid41212003

    kid41212003

    Joined:
    Jul 2, 2008
    Messages:
    3,581 (1.69/day)
    Thanks Received:
    532
    Location:
    California
    Cool. That explained it.
  8. digibucc

    digibucc

    Joined:
    May 21, 2009
    Messages:
    4,839 (2.70/day)
    Thanks Received:
    1,457
    even balance is punkbuster though, right? it doesn't touch the auto balance glitch, i don't think.
  9. Easy Rhino

    Easy Rhino Linux Advocate

    Joined:
    Nov 13, 2006
    Messages:
    13,201 (4.86/day)
    Thanks Received:
    3,126
    yea you are right. it is punkbuster.
  10. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,246 (10.83/day)
    Thanks Received:
    5,882
    Location:
    Chatsworth, GA
    I got the M1 Grand! its on now!!!!!
    Crunching for Team TPU
  11. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,246 (10.83/day)
    Thanks Received:
    5,882
    Location:
    Chatsworth, GA
    OK this is crap! i unlocked the M1 rifle and played it all morning then i goto get a hair cut and come back and it still says i have it but when i join a server its not in my weapons kits? WTF!!!!!!!!!!!
    Crunching for Team TPU
  12. shevanel

    shevanel New Member

    Joined:
    Jul 27, 2009
    Messages:
    3,479 (2.01/day)
    Thanks Received:
    406
    Location:
    Leesburg, FL
    i cannot get vsync to work properly as it should, any tips?
  13. TRIPTEX_CAN

    TRIPTEX_CAN

    Joined:
    Feb 10, 2008
    Messages:
    3,304 (1.46/day)
    Thanks Received:
    723
    Location:
    BC.CAN
    Try D3D Overrider from the RivaTuner install package.... it can force vsync and triple buffering for any D3D application.
    shevanel says thanks.
  14. EastCoasthandle

    EastCoasthandle New Member

    Joined:
    Apr 21, 2005
    Messages:
    6,889 (2.10/day)
    Thanks Received:
    1,505
    Heads up!

    Looks like they are updated servers from R4 to R5 over the weekend in an attempt to fix connectivity issues.
  15. hv43082 New Member

    Joined:
    Sep 15, 2006
    Messages:
    1,445 (0.52/day)
    Thanks Received:
    93
    Location:
    Orange County, CA and Miami, FL
    Any idea how voice chat work works for this game? I cannot talk or hear any of my teammates talking.
  16. digibucc

    digibucc

    Joined:
    May 21, 2009
    Messages:
    4,839 (2.70/day)
    Thanks Received:
    1,457
    a lot of people don't use it, and the few i have heard , i can't understand them.

    i used it once accidentally, and no one could understand me either.

    I recommend joining our TS3 server instead... of course, that only let's you tlak to other TPUers... but that's ok :)
  17. hv43082 New Member

    Joined:
    Sep 15, 2006
    Messages:
    1,445 (0.52/day)
    Thanks Received:
    93
    Location:
    Orange County, CA and Miami, FL
    Why VOIP in BC2 not working like BF2? Oh well it's time to trash talk on teamspeak.
  18. Easy Rhino

    Easy Rhino Linux Advocate

    Joined:
    Nov 13, 2006
    Messages:
    13,201 (4.86/day)
    Thanks Received:
    3,126
    from the host:

    so it should be a bit later
    digibucc says thanks.
  19. Easy Rhino

    Easy Rhino Linux Advocate

    Joined:
    Nov 13, 2006
    Messages:
    13,201 (4.86/day)
    Thanks Received:
    3,126
    server is back online. join it now!
  20. TheLaughingMan

    TheLaughingMan

    Joined:
    May 7, 2009
    Messages:
    5,041 (2.79/day)
    Thanks Received:
    1,291
    Location:
    Douglasville, GA USA
    You not my father. You can't tell me what to do!
  21. Easy Rhino

    Easy Rhino Linux Advocate

    Joined:
    Nov 13, 2006
    Messages:
    13,201 (4.86/day)
    Thanks Received:
    3,126
  22. hv43082 New Member

    Joined:
    Sep 15, 2006
    Messages:
    1,445 (0.52/day)
    Thanks Received:
    93
    Location:
    Orange County, CA and Miami, FL
    still can't connect to EA master server.
  23. exodusprime1337

    exodusprime1337

    Joined:
    Nov 27, 2007
    Messages:
    2,188 (0.94/day)
    Thanks Received:
    342
    rhino i donated!!! no make me a member plx
  24. Easy Rhino

    Easy Rhino Linux Advocate

    Joined:
    Nov 13, 2006
    Messages:
    13,201 (4.86/day)
    Thanks Received:
    3,126
    server had a bit of an issue with punkbuster tonight for about 2 hours. no idea why but after a punkbuster update it is all good again.
  25. Flak New Member

    Joined:
    Jul 7, 2008
    Messages:
    402 (0.19/day)
    Thanks Received:
    70
    Location:
    US
    I've been able to successfully login and get servers in the server browser. But other then an hour or so yesterday I haven't been able to successfully join the TPU server, among others.

    I've tried double clicking the server, highlighting and hitting join, highlighting and hitting the arrow at the end. I get the please wait for maybe 5 seconds, that disappears and then nothing happens. Like I said though, it's not just TPU, been having this problem with other servers too. So, to be able to still play I've just been going down the list trying to join all of them until I get in a game.

    I read the blog about PB affecting server connections if it's out of date. So I ran the manual updater, already had the latest version. So no change for me there.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page