1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

TPU downtime

Discussion in 'Comments & Feedback' started by W1zzard, Apr 10, 2013.

  1. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    14,630 (3.94/day)
    Thanks Received:
    11,360
    Had to swap some faulty memory modules. Everything should be back up now
  2. m1dg3t

    m1dg3t

    Joined:
    May 22, 2010
    Messages:
    2,246 (1.49/day)
    Thanks Received:
    513
    Location:
    Canada
    Dan's Goats got loose again? :p

    :pimp:
    remixedcat says thanks.
  3. 2wicked

    2wicked

    Joined:
    Jul 13, 2008
    Messages:
    260 (0.12/day)
    Thanks Received:
    94
    Location:
    Directly above the center of the Earth
    I wish I could just swap my memory modules out!
    I've heard memory is the first to go in old age.
    theJesus and d1nky say thanks.
  4. qubit

    qubit Overclocked quantum bit

    Joined:
    Dec 6, 2007
    Messages:
    9,821 (4.08/day)
    Thanks Received:
    3,479
    I'm glad this happened at a time when I wasn't trying to access TPU. My hands would have shaken uncontrollably with the extreme anxiety. :p
  5. theoneandonlymrk

    theoneandonlymrk

    Joined:
    Mar 10, 2010
    Messages:
    3,328 (2.10/day)
    Thanks Received:
    544
    Location:
    Manchester uk
    Just glad it was not a dmca takedown I was starting to think they had totally ruined the inetz
  6. theJesus

    theJesus

    Joined:
    Jul 20, 2008
    Messages:
    3,962 (1.82/day)
    Thanks Received:
    858
    Location:
    Ohio
    Damn, you've just had some bad luck with the servers lately, huh, W1z?
  7. garyinhere

    garyinhere

    Joined:
    Jan 26, 2010
    Messages:
    1,599 (0.98/day)
    Thanks Received:
    948
    Location:
    I'm roomates with Corey Feldman
    Nah he just forgot to renew with Go Daddy

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page