1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

TPU's F@H Team

Discussion in 'Folding@Home' started by W2hCYK, Jun 10, 2006.

  1. oily_17

    oily_17

    Joined:
    Sep 25, 2006
    Messages:
    2,313 (0.78/day)
    Thanks Received:
    670
    Location:
    Norn Iron
    Glad I could help and Welcome to the world of folding, keep up the good work :toast:


    If you want to fold for the TPU Team then you will have to use the Team# = 50711

    EDIT:mad:Error404 I usually get the black square if the folder is not available on the network...you have shared the folder and have your password and all set correctly.
     
  2. mystikl New Member

    Joined:
    Jan 31, 2009
    Messages:
    100 (0.05/day)
    Thanks Received:
    12
    Why do you think I posted here :).
     
  3. dadi_oh

    dadi_oh New Member

    Joined:
    Jul 18, 2007
    Messages:
    809 (0.30/day)
    Thanks Received:
    77
    Location:
    Almonte, Canada
    Wow! This is like all the planets aligning or something :) Or winning the lottery...

    I actually have a 1760 pointer on my CPU and 353 pointer on my GPU at the same time :D

    Over 10,800 on the one rig :toast: Enjoy it while I can. They seem to have put a reservation on my machine for 511 pointers...
     

    Attached Files:

  4. WhiteLotus

    WhiteLotus

    Joined:
    Jul 30, 2007
    Messages:
    6,550 (2.48/day)
    Thanks Received:
    857
    i got a 1760 and a 384, had a few actually.
     
  5. oily_17

    oily_17

    Joined:
    Sep 25, 2006
    Messages:
    2,313 (0.78/day)
    Thanks Received:
    670
    Location:
    Norn Iron

    Nice PPD on the 260GTX mine is only getting 6490PPD with a 353...running it under clocked at the moment to see if I can stop it from throwing errors after alot of hours folding.

    Cant seem to find out why it is giving me the errors, I have added fans,changed PSU's,drivers and now running underclocked :mad:
     
  6. dadi_oh

    dadi_oh New Member

    Joined:
    Jul 18, 2007
    Messages:
    809 (0.30/day)
    Thanks Received:
    77
    Location:
    Almonte, Canada
    Are you on stock cooling? What temp is it running while folding? I am watercooled so I run around 41C to 43C. Possible that is the difference.
     
  7. mmaakk

    mmaakk

    Joined:
    Sep 17, 2008
    Messages:
    567 (0.25/day)
    Thanks Received:
    171
    Location:
    Brasil
    I have my BFG GeForce GTX 260 OCX MAXCORE running with stock cooler and fan 80%. Temps never over 70C. In average 65C.

    OC @ 702/1512/1125.

    8.7K with the 353 WU. :rockout:


    [​IMG]
     
  8. stanhemi

    stanhemi New Member

    Joined:
    Sep 12, 2008
    Messages:
    802 (0.36/day)
    Thanks Received:
    351
    Location:
    Montreal,-Canada.
    Wow insane ppd with your gtx260...:respect: I want one :cry:
     
  9. Castiel

    Castiel

    Joined:
    May 5, 2008
    Messages:
    3,319 (1.40/day)
    Thanks Received:
    310
    Hey, I have that FahMon and how do I get it to display the folding information like it does for mmaakk? I'm folding, but I don't know how that monitor to show my info.
     
  10. mmaakk

    mmaakk

    Joined:
    Sep 17, 2008
    Messages:
    567 (0.25/day)
    Thanks Received:
    171
    Location:
    Brasil
    Hey Castiel :toast:

    Right click @ the Fahmon console and "add new client".

    Browse where your F@H folder is (Not the Program Files one) the "C:\Documents and Settings\User\Application Data\...

    That's all.

    If you have multiple rigs like I do, you will have to map via network.

    Cheers
     
  11. oily_17

    oily_17

    Joined:
    Sep 25, 2006
    Messages:
    2,313 (0.78/day)
    Thanks Received:
    670
    Location:
    Norn Iron
    Added another fan to help cooling (along with stock EVGA) and my temps stay ~54C...so not that bad for temps.Will fold maybe ~14 hours and then throw an "exception in guarded run" error :confused:



    Nice OC mmaakk :toast: I just wish I could get this biatch to fold without any errors...it is starting to bug me..... now that I see the PPD that you and Dadi_oh are getting :mad:.
     
  12. johnspack

    johnspack

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    4,380 (1.70/day)
    Thanks Received:
    864
    Location:
    Nelson B.C. Canada
    Strange you're getting problems at those temps Oily! 54c is sweet. I don't think in this case it's a heat issue. Like I've mentioned, my card can hit 79c folding, but never an error. Could your cpu be overheating?
     
  13. oily_17

    oily_17

    Joined:
    Sep 25, 2006
    Messages:
    2,313 (0.78/day)
    Thanks Received:
    670
    Location:
    Norn Iron
    I was starting to think this or maybe the RAM failing .....so have knocked all back to stock.

    So far today all has been well - with the card underclocked and the CPU at stock clocks as well.

    I will keep an eye on CPU temps as well and may have to do some debugging with the mini-dumps.
     
  14. dadi_oh

    dadi_oh New Member

    Joined:
    Jul 18, 2007
    Messages:
    809 (0.30/day)
    Thanks Received:
    77
    Location:
    Almonte, Canada
    Gotta love these 353 point WU's. Here is my lowly 8800GT on my server getting over 5800ppd :toast:

    Still bugs me that my E1200 @ 2.8GHz is only getting 400 ppd. I could get between 1000 and 2000 ppd when I had this same box on Linux. But the GPU folding more than makes up for it anyways.
     

    Attached Files:

  15. stanhemi

    stanhemi New Member

    Joined:
    Sep 12, 2008
    Messages:
    802 (0.36/day)
    Thanks Received:
    351
    Location:
    Montreal,-Canada.
  16. oily_17

    oily_17

    Joined:
    Sep 25, 2006
    Messages:
    2,313 (0.78/day)
    Thanks Received:
    670
    Location:
    Norn Iron
    Thanks stanhemi....here is what I get in my log- this was after it had been folding with no trouble for ~14 hours

    And then the PC will restart...I guess it BSOD's just never been there when it does.
    I have it set not to auto restart this time when it does BSOD.
     
  17. mmaakk

    mmaakk

    Joined:
    Sep 17, 2008
    Messages:
    567 (0.25/day)
    Thanks Received:
    171
    Location:
    Brasil
    I also got the 1760pt WU today! Sweet deal. :D

    1716 PPD with my E8400 @ stock. :toast:

    In the other hand, the 511pt were killing my GPUs most of the time today. :banghead:

    What about we make a deal with Stanford to send only 353pt for TPU members?
    ;)
     
  18. oily_17

    oily_17

    Joined:
    Sep 25, 2006
    Messages:
    2,313 (0.78/day)
    Thanks Received:
    670
    Location:
    Norn Iron

    Yeah, we all could do with some extra help.

    Mine seem to be getting some 353's as well -


    [​IMG]


    If only they would stay at these PPD, I would be so :D:D:D
     
  19. stanhemi

    stanhemi New Member

    Joined:
    Sep 12, 2008
    Messages:
    802 (0.36/day)
    Thanks Received:
    351
    Location:
    Montreal,-Canada.
    I'm getting only 511pt's WU on both card.:mad:
    [​IMG]
     
  20. oily_17

    oily_17

    Joined:
    Sep 25, 2006
    Messages:
    2,313 (0.78/day)
    Thanks Received:
    670
    Location:
    Norn Iron
    Crap!! My 260 just BSOD'd again..after 14 hours with out any trouble

    0x00000116 ...nvlddmkm.sys....blah..this is pissing me off, might just buy two more 9600GSO's instead

    So I know it's a driver/card issue.This is on a Vista 64-bit OS but have tried 32-bit as well and still the same issue.
    Will I try 881.20 drivers and use a cleaner to get rid of old drivers or would I just be safer installing XP and see if it runs any better??
     
  21. phanbuey

    phanbuey

    Joined:
    Nov 13, 2007
    Messages:
    5,205 (2.05/day)
    Thanks Received:
    975
    Location:
    Miami
    Im haiving the same issues, vista 64.
     
  22. oily_17

    oily_17

    Joined:
    Sep 25, 2006
    Messages:
    2,313 (0.78/day)
    Thanks Received:
    670
    Location:
    Norn Iron
    I have tried 32-bit as well and still get errors :mad:

    Are you able to run stock clocks or is it just when overclocked.

    Just uninstalled drivers / installed 881.20 drivers this time to see if any difference.

    The thing is my two 9600GSO's folded with out any problems on the same rig :confused:
     
  23. dadi_oh

    dadi_oh New Member

    Joined:
    Jul 18, 2007
    Messages:
    809 (0.30/day)
    Thanks Received:
    77
    Location:
    Almonte, Canada
    I am running Vista 32 with 181.22 drivers on my GTX260. No issues here if that is useful info.
     
  24. oily_17

    oily_17

    Joined:
    Sep 25, 2006
    Messages:
    2,313 (0.78/day)
    Thanks Received:
    670
    Location:
    Norn Iron
    Thanks...I will give these drivers a try and see...it is just it takes so long to fail that you think all is OK and then baamm!!

    If these do not work I will try XP, it is just the hassle of installing the OS and setting the clients up again :(
     
  25. PCpraiser100 New Member

    Joined:
    Jul 17, 2008
    Messages:
    1,062 (0.46/day)
    Thanks Received:
    68
    The 32-bit isn't friendly with 64-bit OSes except Windows 7 once the cpu is OC'ed. I just got started with the F@H app now that I got the setup needed. I have both the 32-bit and GPU app running so I can catch up with the rankings lol.
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page