1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

TPU's F@H Team

Discussion in 'Folding@Home' started by W2hCYK, Jun 10, 2006.

  1. PVTCaboose1337

    PVTCaboose1337 Graphical Hacker

    Joined:
    Feb 1, 2006
    Messages:
    9,512 (3.01/day)
    Thanks Received:
    1,143
    Location:
    San Antonio, Texas
    I just made a video about my F@H rigs and their specs, and showing them at work! I hope you enjoy! It will be uploaded soon!
     
    johnnyfiive says thanks.
  2. thebluebumblebee

    thebluebumblebee

    Joined:
    Jul 2, 2008
    Messages:
    3,028 (1.33/day)
    Thanks Received:
    1,538
    Hey, my local Best Buy has the 9600GSO/768MB if you want them. They only want $170 for them. :roll:
    You could get one of those 8800GT's over in folding hardware deals and put them together, I believe.
     
    p_o_s_pc says thanks.
  3. p_o_s_pc

    p_o_s_pc F@H&WCG addict

    Joined:
    May 2, 2007
    Messages:
    13,009 (4.80/day)
    Thanks Received:
    2,183
    Location:
    Newark ohio
    wow what a rip off. I should be getting another 9800GT next month. I think it is going in my folding rig (with the 5kBE) so it doesn't put as much stress on my PSU in my main rig.(it makes sense to me to have it in a 2nd rig since i can't SLI them)
     
    Crunching for Team TPU
  4. ShadowFold

    ShadowFold New Member

    Joined:
    Dec 23, 2007
    Messages:
    16,921 (6.84/day)
    Thanks Received:
    1,644
    Location:
    Omaha, NE
    All ATi users get on 9.3, I get 2.4k PPD now. I used to get 2k.
     
  5. Silverel

    Silverel New Member

    Joined:
    Nov 14, 2007
    Messages:
    1,769 (0.70/day)
    Thanks Received:
    233
    Location:
    Detroit, MI
    Good enough reason for me! Just gotta get home sometime tonight... o.o
     
  6. PVTCaboose1337

    PVTCaboose1337 Graphical Hacker

    Joined:
    Feb 1, 2006
    Messages:
    9,512 (3.01/day)
    Thanks Received:
    1,143
    Location:
    San Antonio, Texas
  7. p_o_s_pc

    p_o_s_pc F@H&WCG addict

    Joined:
    May 2, 2007
    Messages:
    13,009 (4.80/day)
    Thanks Received:
    2,183
    Location:
    Newark ohio
    took a look at it... after seeing it i don't feel so bad about only having
    4850e@3ghz
    5kBE@3ghz
    AMD Sempron 2500 @1.75ghz
    AMD Phenom 9500 @stock folding on 1 core
    9800GT@720/1897/900

    but thanks for folding and not a bad video.
     
    Crunching for Team TPU
  8. mmaakk

    mmaakk

    Joined:
    Sep 17, 2008
    Messages:
    567 (0.26/day)
    Thanks Received:
    171
    Location:
    Brasil
    Great iniciative PVTCaboose1337. Congrats!!

    Lets show the world what to do with computers running IDLE.

    :toast:
     
  9. PVTCaboose1337

    PVTCaboose1337 Graphical Hacker

    Joined:
    Feb 1, 2006
    Messages:
    9,512 (3.01/day)
    Thanks Received:
    1,143
    Location:
    San Antonio, Texas
    I fold with what I can afford, and what is left around!
     
  10. p_o_s_pc

    p_o_s_pc F@H&WCG addict

    Joined:
    May 2, 2007
    Messages:
    13,009 (4.80/day)
    Thanks Received:
    2,183
    Location:
    Newark ohio
    i'm not trying to disrespect you or offend you bro. your folding and thats all that matters.

    on another note i am going to try to get my dad and step mom to let me put F@H on there P4s then i would have 3 more CPUs on top of what i already have
    It would be
    P4@3.3ghz
    P4@3ghz
    P4@2.8ghz
    that would give me around 1k-1.5k ppd depending on use.. btw i MAY have a P4 on the way before much longer and a 2nd 9800GT if so that would greatly help
     
    Crunching for Team TPU
  11. hat

    hat Maximum Overclocker

    Joined:
    Nov 20, 2006
    Messages:
    16,922 (5.89/day)
    Thanks Received:
    2,064
    Location:
    Ohio
    F@H is going to be slow/stopped from me until I get my am2+ board and mx-2 paste shipped in (board probably won't take too long, sometime next week... mx2 will probably take forever, using the egg saver)
     
    Crunching for Team TPU
  12. ShadowFold

    ShadowFold New Member

    Joined:
    Dec 23, 2007
    Messages:
    16,921 (6.84/day)
    Thanks Received:
    1,644
    Location:
    Omaha, NE
  13. PVTCaboose1337

    PVTCaboose1337 Graphical Hacker

    Joined:
    Feb 1, 2006
    Messages:
    9,512 (3.01/day)
    Thanks Received:
    1,143
    Location:
    San Antonio, Texas
  14. El Fiendo

    El Fiendo

    Joined:
    Aug 22, 2008
    Messages:
    2,305 (1.03/day)
    Thanks Received:
    1,164
    Location:
    Edmonton, Alberta
    Ok, so picked up a GTX260 today and loaded her in. After a clean scrub of the old drivers and a fresh install she seems to be working like a charm. Currently have her tackling a 1680, has yet to complete a frame but it downloaded about a minute ago. If this turns out all well and stable (I'll know by about 10%) I'll start up the E6600 proccy with the SMP client. I may be in debt for the next month, but a GTX260 for $135 USD is impossible to turn down. Especially seeming how it appears I didn't get screwed in the deal. This added into my 9800GTXs and E8500s score should be nice. Next up will be gently OC'ing everything. Oh, I'll also get GPU-Z and find out if this baby is 192 or 216, but even if its a 192, still a stinking good deal.

    Edit: Some snags. I'm only pulling 4500 PPD on a 1680 pointer. My 9800GTXs pull 5500 on these. Any help you guys have on getting this ironed out would be great. System specs:

    XP 32 Bit
    E6600
    DP965LT (shitty but it shouldn't be a problem)
    4 x 1 GB Kingston Ram (was originally a Vista x64 box, .5GB doesn't matter to me)
    Antec Truepower Trio 650W
    XFX GTX 260 192 SP stock clocked 576 gpu / 999 mem / 1242 shad
    Seagate 80GB 2.5" Drive
    Latest nVidia Driver set

    Nothing but the GPU client running. Running across DVI->HDMI to my TV. Same scores going across S-Video. GPU-z and Riva Tuner temp reports 51 C on stock cooling which is all wrong by itself. The motehrboard is old so its only going to be PCI-E gen1, but its still x16 and shouldn't be any problem. Tell me, should the VDDC current fluctuate between 16-41A? I've never actually looked at this page before. Also it does seem to have an intermittent capacitor whine, but from searching the web many people say 'don't worry about this'.

    Console Settings
    -advmethods, big files, low instead of idle. Everything else I believe was just left as is.
     
    Last edited: Mar 19, 2009
    Crunching for Team TPU
  15. oily_17

    oily_17

    Joined:
    Sep 25, 2006
    Messages:
    2,313 (0.79/day)
    Thanks Received:
    670
    Location:
    Norn Iron
    I have had varying PPD with those 1680 pointers.

    My 260 OC'ed to 724/1514 gives ~7000-7500...but I have seen ~6500 on my 9600GSO with a 1680 which does not seem right.
     
  16. ShadowFold

    ShadowFold New Member

    Joined:
    Dec 23, 2007
    Messages:
    16,921 (6.84/day)
    Thanks Received:
    1,644
    Location:
    Omaha, NE
    How come my Kuma gets 2k ppd now? It used to only get like 200-300... Well I'm gonna pack up my 4830 and pull it out of my folding rig as soon I get the payment for it so my ppd is gonna go down a bit for awhile..
     
  17. chuck216

    chuck216

    Joined:
    Mar 27, 2007
    Messages:
    577 (0.21/day)
    Thanks Received:
    72
    Location:
    Tampa FL
    ShadowFold: Your Kuma Rig isn't in your system specs but do you have an ATI 2000 to 4000 series card on it? If you upgraded to the new drivers that could be the reason for the jump. they enabled the use of the Stream Processors while folding, and hopefully while gaming too. After installing the Catalyst 9.3 my Athlon 64 X2 5600+ with 4870 is getting 3888 PPD on the 477 pointers. of course the card is OC'd to 825/1000 and i'm running the folding console at high priority though.
     
  18. ShadowFold

    ShadowFold New Member

    Joined:
    Dec 23, 2007
    Messages:
    16,921 (6.84/day)
    Thanks Received:
    1,644
    Location:
    Omaha, NE
    No, my Athlon X2 7750 is getting 2k PPD. Not just the whole rig.. But the jump isn't that big for F@H, maybe 400+ PPD.
     
  19. PVTCaboose1337

    PVTCaboose1337 Graphical Hacker

    Joined:
    Feb 1, 2006
    Messages:
    9,512 (3.01/day)
    Thanks Received:
    1,143
    Location:
    San Antonio, Texas
    Can someone remind me how to get rid of the stupid 511 WU's? I am using the console version BTW.
     
  20. exon1 New Member

    Joined:
    Feb 23, 2009
    Messages:
    99 (0.05/day)
    Thanks Received:
    7
    I have just installed F@H Gpu (the link that came with ATI Catalyst 9.3), and I have a question, how can I use both GPU and CPU? I have done some WUs with the CPU a month ago or so, "exon1" on the list ^^
    Thanks

    (Using Vista 64)
     
  21. p_o_s_pc

    p_o_s_pc F@H&WCG addict

    Joined:
    May 2, 2007
    Messages:
    13,009 (4.80/day)
    Thanks Received:
    2,183
    Location:
    Newark ohio
    set this flag
    -advmethods
     
    PVTCaboose1337 says thanks.
    Crunching for Team TPU
  22. stanhemi

    stanhemi New Member

    Joined:
    Sep 12, 2008
    Messages:
    802 (0.36/day)
    Thanks Received:
    351
    Location:
    Montreal,-Canada.
    download ''get and set cpu affinity'' smp client on 1 core and your ati card on the other one.
    http://www.geocities.com/edgemeal_software/SetAffinity/index.htm
     
  23. PVTCaboose1337

    PVTCaboose1337 Graphical Hacker

    Joined:
    Feb 1, 2006
    Messages:
    9,512 (3.01/day)
    Thanks Received:
    1,143
    Location:
    San Antonio, Texas
    how do I do that in the config file? Can someone post theirs with this?
     
  24. BUCK NASTY

    BUCK NASTY F@H Mod & 4P Enthusiust Staff Member

    Joined:
    Aug 8, 2007
    Messages:
    4,447 (1.70/day)
    Thanks Received:
    3,532
    Location:
    Tallahassee, FL. U.S.A.
    You add it to the target in shortcut properties. Must have a space in between flags.

    [​IMG]
     
    PVTCaboose1337 says thanks.
    Crunching for Team TPU
  25. p_o_s_pc

    p_o_s_pc F@H&WCG addict

    Joined:
    May 2, 2007
    Messages:
    13,009 (4.80/day)
    Thanks Received:
    2,183
    Location:
    Newark ohio
    i know its old but is 49c safe temp for a Socket A sempron 2500
     
    Crunching for Team TPU

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page