1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

TPU's F@H Team

Discussion in 'Folding@Home' started by W2hCYK, Jun 10, 2006.

  1. Alcpone

    Joined:
    Oct 15, 2006
    Messages:
    2,339 (0.79/day)
    Thanks Received:
    96
    Location:
    Tyne & Wear, UK
    Oh well, atleast it aint just me then lol
     
  2. Steevo

    Steevo

    Joined:
    Nov 4, 2005
    Messages:
    8,431 (2.55/day)
    Thanks Received:
    1,253
    Mwahahaha.



    Not quite.





    if animated .gif's were allowed I would show you.
     
    10 Million points folded for TPU
  3. pt

    pt not a suicide-bomber

    Joined:
    Mar 11, 2006
    Messages:
    8,981 (2.82/day)
    Thanks Received:
    208
    Location:
    Portugal
    :laugh:
    it's probably uou a couple years ago :p
     
  4. nflesher87

    nflesher87 Staff

    Joined:
    Dec 4, 2006
    Messages:
    4,499 (1.54/day)
    Thanks Received:
    487
    Location:
    Texas
    joined and running console on my macbook pro
    -just set up on windows (running 2 consoles to utilize each core)
    -going to set up on OSX as system 2 in a bit

    anyone know if there's a way to minimize console to anywhere other than the taskbar? maybe to the system tray or something?
     
    Last edited: May 7, 2007
  5. Batou1986

    Batou1986

    Joined:
    Oct 2, 2005
    Messages:
    2,488 (0.74/day)
    Thanks Received:
    359
    Location:
    Baltimore MD
    run it a service when windows starts
     
  6. nflesher87

    nflesher87 Staff

    Joined:
    Dec 4, 2006
    Messages:
    4,499 (1.54/day)
    Thanks Received:
    487
    Location:
    Texas
    well I've never heard of that before or how to do it, also it that possible when running 2 consoles on a dual core cpu?
     
  7. PVTCaboose1337

    PVTCaboose1337 Graphical Hacker

    Joined:
    Feb 1, 2006
    Messages:
    9,512 (2.96/day)
    Thanks Received:
    1,143
    Location:
    San Antonio, Texas
    Cannot run more than 1 console at a time...
     
  8. Wile E

    Wile E Power User

    Joined:
    Oct 1, 2006
    Messages:
    24,324 (8.17/day)
    Thanks Received:
    3,778
    Sure you can. All you have to do is run it from a folder named differently than the first.
     
  9. Steevo

    Steevo

    Joined:
    Nov 4, 2005
    Messages:
    8,431 (2.55/day)
    Thanks Received:
    1,253
    I still have a program setup for this to run as many clients as you want.
     
    10 Million points folded for TPU
  10. nflesher87

    nflesher87 Staff

    Joined:
    Dec 4, 2006
    Messages:
    4,499 (1.54/day)
    Thanks Received:
    487
    Location:
    Texas
    haha I was going to say that but being a newbie to FAH kept quiet so I wouldn't have to put my foot in my mouth!

    yeah I've got two running but can anyone link me to some info on setting them up as a service? I don't have any experience with that and I haven't been able to find anything on FAH website
     
  11. Eric_Cartman

    Eric_Cartman

    Joined:
    Mar 11, 2007
    Messages:
    587 (0.21/day)
    Thanks Received:
    45
    it is also best to put the -local switch in when running more than one client, if you are running them as a service you can edit the service to include that switch.

    i don't think it is required anymore, but it used to be, so it doesn't hurt to have it.

    you also have to set each console to use a different machine number when you first run it
     
  12. Steevo

    Steevo

    Joined:
    Nov 4, 2005
    Messages:
    8,431 (2.55/day)
    Thanks Received:
    1,253
    10 Million points folded for TPU
  13. Kreij

    Kreij Senior Monkey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    13,881 (4.87/day)
    Thanks Received:
    5,616
    Location:
    Cheeseland (Wisconsin, USA)
    Our team borke into the top 700 !! Woohoo!

    Keep folding guys !

    @Steevo : Nice area that you live in. I've always like Colorado. For some reason I thought you were in California, not one of my favorite place. Nothing against CA, just too many people unless you are secluded in the mountains.

    @Alcpone : Still can't get the SMP core working? Did you try redownloading it? No clue what's wrong. It works fine for me. Do you have it set to pull the latest cores?

    @Batou : Great job! You are moving up fast !

    @Dual Core People : If you have a dual core processor, try running the SMP core instead of two console cores. You get extra points for using the core.

    It's not that the scores are that big of deal, but the friendly competition is fun.
    If through our folding we can help them find a cure for even one disease, we all win.
     
    Last edited: May 7, 2007
  14. PVTCaboose1337

    PVTCaboose1337 Graphical Hacker

    Joined:
    Feb 1, 2006
    Messages:
    9,512 (2.96/day)
    Thanks Received:
    1,143
    Location:
    San Antonio, Texas
    OMG good idea, it was so obvious. :) Thanks alot.
     
  15. newtekie1

    newtekie1 Semi-Retired Folder

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    20,117 (6.12/day)
    Thanks Received:
    6,177
    I got two more machines folding, a Pentium D 805 and a Celeron D@3.15GHz. The only problem is that they only have internet access from 11:30PM to 12:30AM, so there will probably be a lot of time they will be just sitting waiting for a new WU.
     
    Crunching for Team TPU 50 Million points folded for TPU
  16. Kreij

    Kreij Senior Monkey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    13,881 (4.87/day)
    Thanks Received:
    5,616
    Location:
    Cheeseland (Wisconsin, USA)

    Crap. I'm going to have to add more systems at work or I will never overtake you at the #2 spot. ;)
     
  17. newtekie1

    newtekie1 Semi-Retired Folder

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    20,117 (6.12/day)
    Thanks Received:
    6,177
    Added another Celeron D@3.15GHz to the mix.
     
    Crunching for Team TPU 50 Million points folded for TPU
  18. DOM

    DOM

    Joined:
    May 30, 2006
    Messages:
    7,552 (2.44/day)
    Thanks Received:
    828
    Location:
    TX, USA
    You beat me :ohwell: :toast:

    Well im going slow cuz I dont have ny main rig up and running but soon I will :D

    Also are you just running the console version ?
     
  19. Alcpone

    Joined:
    Oct 15, 2006
    Messages:
    2,339 (0.79/day)
    Thanks Received:
    96
    Location:
    Tyne & Wear, UK
    Im scraping to keep 5th once kreij overtakes in the coming weeks, im down to running the low scorer console version which gives like 200 points at the very most :(

    I got £72 for my X1950Pro on fleabay :) Just wish it was a better performer in games and I would of kept it for the folding contribution I was doing aswel!

    Oh well...
     
  20. Kreij

    Kreij Senior Monkey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    13,881 (4.87/day)
    Thanks Received:
    5,616
    Location:
    Cheeseland (Wisconsin, USA)
    I am running the console version on 3 machines here at work. I have not been folding on my home rig as the temperatures are rising and I want to put a new cooler on it before I go back to running the CPU that hard. I think it may be a bit hard on the processor to run it at 70C for long periods.

    I was going to get a Thermalright Ultra 120 Extreme, but I can't find one anywhere (out of stock).

    So it will be awhile before I am threatening again :D

    On a side note it looks like the Folding servers are down this morning ... actually looks like all of Stanfords servers are unavailable, not just the folding ones.
     
    Last edited: May 10, 2007
  21. newtekie1

    newtekie1 Semi-Retired Folder

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    20,117 (6.12/day)
    Thanks Received:
    6,177
    I have another Pentium D 805 and an x1900GT just sitting on my counter at home waiting to be put in a motherboard and added to the folding experience, I just need the money to buy a decent motherboard for them.

    I tried running the GPU client on my x1650, it didn't work out too well. :(
     
    Crunching for Team TPU 50 Million points folded for TPU
  22. nflesher87

    nflesher87 Staff

    Joined:
    Dec 4, 2006
    Messages:
    4,499 (1.54/day)
    Thanks Received:
    487
    Location:
    Texas
    hey guys I was wondering how to get that little score spreadsheet you have in your sigs?
     
  23. Steevo

    Steevo

    Joined:
    Nov 4, 2005
    Messages:
    8,431 (2.55/day)
    Thanks Received:
    1,253
    10 Million points folded for TPU
  24. Steevo

    Steevo

    Joined:
    Nov 4, 2005
    Messages:
    8,431 (2.55/day)
    Thanks Received:
    1,253
  25. GIGGLA

    GIGGLA New Member

    Joined:
    Nov 15, 2004
    Messages:
    156 (0.04/day)
    Thanks Received:
    14
    65896 is the current number of folding teams. One percent of that number is 658.96. When our team ranking gets to 658 we will be in the top #1% of contributors! Our current team rank is 683. Thank you for your contribution to folding at home lol.
     
    Crunching for Team TPU

Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (1 member and 1 guest)

Jstn7477

Share This Page