1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

TPU's F@H Team

Discussion in 'Folding@Home' started by W2hCYK, Jun 10, 2006.

  1. newtekie1

    newtekie1 Semi-Retired Folder

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    20,065 (6.14/day)
    Thanks Received:
    6,123
    Just use the SMP client. It is easier and helps the cause more, plus it gives you more points per WU.;)
     
    Crunching for Team TPU 50 Million points folded for TPU
  2. Solaris17

    Solaris17 Creator Solaris Utility DVD

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Messages:
    17,295 (5.14/day)
    Thanks Received:
    3,616
    Location:
    Florida
    smp dopesnt work for me...that why i try to run 2 instances

    does anyone know how to fix the smp client?
     
  3. Solaris17

    Solaris17 Creator Solaris Utility DVD

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Messages:
    17,295 (5.14/day)
    Thanks Received:
    3,616
    Location:
    Florida

    kk thnx
     
  4. Steevo

    Steevo

    Joined:
    Nov 4, 2005
    Messages:
    8,380 (2.55/day)
    Thanks Received:
    1,230
    After the SMP install navigate to the folder C:\Program Files\Folding at home SMP etc...


    and double click the install.bat file, follow the instructions.


    Then your shuld be able to double click the fah.exe file to launch it. You will need to fill in the username, team and other information.


    Finally browse to your services, find the folding at home service and right click and change its logon rights, your username and password, click apply, and ok.



    If it will not launch as a service you can always add it into your startup folder.
     
    Solaris17 says thanks.
    10 Million points folded for TPU
  5. Ben Clarke

    Ben Clarke

    Joined:
    Aug 10, 2006
    Messages:
    4,403 (1.47/day)
    Thanks Received:
    152
    Location:
    England
    Am about to start folding again on this rig and the downstairs one, and I might see about askign the school to fold as well, since the IT teacher likes me. I can spare my games running a bit slower, it's for a great cause.
     
  6. hat

    hat Maximum Overclocker

    Joined:
    Nov 20, 2006
    Messages:
    16,939 (5.83/day)
    Thanks Received:
    2,068
    Location:
    Ohio
    It doesn't affect computing if you set it up for low priotity. It just takes whatever is available, if something else wants/needs CPU power, that something else gets it first.
     
    Crunching for Team TPU
  7. Ben Clarke

    Ben Clarke

    Joined:
    Aug 10, 2006
    Messages:
    4,403 (1.47/day)
    Thanks Received:
    152
    Location:
    England
    Not here lol. I'm going to see about fixing my old rigs up to get them folding.
     
  8. hat

    hat Maximum Overclocker

    Joined:
    Nov 20, 2006
    Messages:
    16,939 (5.83/day)
    Thanks Received:
    2,068
    Location:
    Ohio
    Then you didn't do it right. Noob.

    Update on my folding:
    I have 2 instances of F@H running on the system in my sig. Large work units and advmethods allowed.
    One instance on the 500MHz Celery 2/ 256MB RAM. Large work units prohibited, advmethods allowed.
    One instance on my grand's 500MHz PIII w/ 384MB RAM. Large work units prohibited, advmethods allowed. (I got it to work!!)
     
    Crunching for Team TPU
  9. Ben Clarke

    Ben Clarke

    Joined:
    Aug 10, 2006
    Messages:
    4,403 (1.47/day)
    Thanks Received:
    152
    Location:
    England
    Interesting... I pwn you all on PPD. :roll:

    [​IMG]
     
  10. Steevo

    Steevo

    Joined:
    Nov 4, 2005
    Messages:
    8,380 (2.55/day)
    Thanks Received:
    1,230
    ETA? Estimated Time of Apeshit? :D


    A friend coded a widget for the Vista sidebar that shows some interesting stuff. However, Vista sucks, so moot point.
     
    10 Million points folded for TPU
  11. Ben Clarke

    Ben Clarke

    Joined:
    Aug 10, 2006
    Messages:
    4,403 (1.47/day)
    Thanks Received:
    152
    Location:
    England
    ETA = Estimated Time of Arrival (at their servers)

    Inetresting though...
     
  12. Solaris17

    Solaris17 Creator Solaris Utility DVD

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Messages:
    17,295 (5.14/day)
    Thanks Received:
    3,616
    Location:
    Florida
    woot \o/ Team Ranking (incl. aggregate) 366 of 84313


    366 we can be number 1 come on guys lets fold!!!
     
  13. Ben Clarke

    Ben Clarke

    Joined:
    Aug 10, 2006
    Messages:
    4,403 (1.47/day)
    Thanks Received:
    152
    Location:
    England
    I are Fold!


    That was random. But yeah, I'm folding.
     
  14. Steevo

    Steevo

    Joined:
    Nov 4, 2005
    Messages:
    8,380 (2.55/day)
    Thanks Received:
    1,230
    We are drawing closer to our slow time, and as soon as that hits I have more PC upgrades.
     
    10 Million points folded for TPU
  15. Solaris17

    Solaris17 Creator Solaris Utility DVD

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Messages:
    17,295 (5.14/day)
    Thanks Received:
    3,616
    Location:
    Florida
    help i want smp
     

    Attached Files:

    • wtf.JPG
      wtf.JPG
      File size:
      172.3 KB
      Views:
      126
  16. Ben Clarke

    Ben Clarke

    Joined:
    Aug 10, 2006
    Messages:
    4,403 (1.47/day)
    Thanks Received:
    152
    Location:
    England
    How much memory did you assign to the client?
     
  17. Solaris17

    Solaris17 Creator Solaris Utility DVD

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Messages:
    17,295 (5.14/day)
    Thanks Received:
    3,616
    Location:
    Florida
    all my ram
     
  18. Ben Clarke

    Ben Clarke

    Joined:
    Aug 10, 2006
    Messages:
    4,403 (1.47/day)
    Thanks Received:
    152
    Location:
    England
    In that case, the SMP servers are overloaded. Did you run install.bat?
     
  19. Solaris17

    Solaris17 Creator Solaris Utility DVD

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Messages:
    17,295 (5.14/day)
    Thanks Received:
    3,616
    Location:
    Florida
    yup but it says it cant connect to solaris17(my account) or SKYNET(my rig) so i tried no password cause i dont have one on my system so i just hit enter and it was like no i dont like it when theirs no password....and whats worse is i cant fix that because after failing at install.bat i just ran fah and it asked if i wanted to make it a service i was like ya(so i could change the log in info....so i make it start w/ windows ok. then it fails natrually so i reboot so i can change the privlages of the servvice only to see it isnt their..wtf?
     
  20. newtekie1

    newtekie1 Semi-Retired Folder

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    20,065 (6.14/day)
    Thanks Received:
    6,123
    To get the SMP client to get work units you need to configure it correctly, don't follow the first post in this thread, it is wrong.

    [​IMG]

    That is how it needs to be setup(with your username of course, but you can use mine if you like :D). You have to accept big work units and you have to accept advanced work units.
     
    Solaris17 says thanks.
    Crunching for Team TPU 50 Million points folded for TPU
  21. Ben Clarke

    Ben Clarke

    Joined:
    Aug 10, 2006
    Messages:
    4,403 (1.47/day)
    Thanks Received:
    152
    Location:
    England
    That's where you went wrong Solaris. At the minute, it won't work properly if you set it up as a service.
     
    Solaris17 says thanks.
  22. newtekie1

    newtekie1 Semi-Retired Folder

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    20,065 (6.14/day)
    Thanks Received:
    6,123
    And you have to have a password for the SMP client to work.
     
    Crunching for Team TPU 50 Million points folded for TPU
  23. Ben Clarke

    Ben Clarke

    Joined:
    Aug 10, 2006
    Messages:
    4,403 (1.47/day)
    Thanks Received:
    152
    Location:
    England
    Yeah, it wont work configured as a service, or without a password. Uncle Fungus told me. Also, Steevo, I notice you registered on the official boards.
     
  24. Solaris17

    Solaris17 Creator Solaris Utility DVD

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Messages:
    17,295 (5.14/day)
    Thanks Received:
    3,616
    Location:
    Florida
    well it kinda worked i got a core so wait i need to setup a passwork to get it to work for like my account?
     

    Attached Files:

  25. Ben Clarke

    Ben Clarke

    Joined:
    Aug 10, 2006
    Messages:
    4,403 (1.47/day)
    Thanks Received:
    152
    Location:
    England
    Congrats Solaris, you are now running your first SMP WU. I recommend this tool to monitor it: FahMon
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (1 member and 1 guest)

Jstn7477

Share This Page