1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

TPU's F@H Team

Discussion in 'Folding@Home' started by W2hCYK, Jun 10, 2006.

  1. xbonez New Member

    Joined:
    Nov 29, 2010
    Messages:
    1,182 (0.83/day)
    Thanks Received:
    315
    Location:
    Philly, PA (US)
    Once I have my folding rig complete:
    2 x GTX 470 = 2 x 16k PPD
    GTX 480 = ~20k PPD

    Total, roughly 50k PPD

    Processors will go towards crunching.

    PS - Since it seems the 9800GX2 deal fell through, I'm saving 70ish bucks there, so I'm thinking I'll just keep the second 470. And then in a month or so, I'll start keeping my eyes peeled for another 470 (hopefully I should get it for about 150 or so by then)
     
    Josh154 says thanks.
  2. Josh154

    Josh154 New Member

    Joined:
    Nov 5, 2010
    Messages:
    1,229 (0.85/day)
    Thanks Received:
    317
    Location:
    Hartford SD
    That would be awesome! Is the folding rig gonna be the p7n sli and q6600 with all 3 cards in it?
     
  3. thebluebumblebee

    thebluebumblebee

    Joined:
    Jul 2, 2008
    Messages:
    3,093 (1.34/day)
    Thanks Received:
    1,615
    That is the hallmark of this team. We don't need to do something like that. Example:
    Send me your spare video card and I'll fold on it...
     
    xbonez says thanks.
    Crunching for Team TPU
  4. xbonez New Member

    Joined:
    Nov 29, 2010
    Messages:
    1,182 (0.83/day)
    Thanks Received:
    315
    Location:
    Philly, PA (US)
    Yup. It is the P7N w/Q6600 but only the two 470s on it. The 480 will be in my main, gaming rig.

    Btw, I read somewhere that the latest Nvidia drivers have made it possible to use both cards to fold even if they are SLI'ed. Is that true?
     
    Last edited: Dec 21, 2010
  5. Josh154

    Josh154 New Member

    Joined:
    Nov 5, 2010
    Messages:
    1,229 (0.85/day)
    Thanks Received:
    317
    Location:
    Hartford SD
    I was running 265.90's. I couldnt get my cards to run very good at all with 260.99.

    I had my sli bridge on and in nvidia control panel when folding i turned off sli and when gaming sli was on.
     
    xbonez says thanks.
  6. xbonez New Member

    Joined:
    Nov 29, 2010
    Messages:
    1,182 (0.83/day)
    Thanks Received:
    315
    Location:
    Philly, PA (US)
    Gotcha. If I have the same problem, I'll just do the same
     
  7. Josh154

    Josh154 New Member

    Joined:
    Nov 5, 2010
    Messages:
    1,229 (0.85/day)
    Thanks Received:
    317
    Location:
    Hartford SD
    Yeah 265.90's are amazing :D
     
  8. xbonez New Member

    Joined:
    Nov 29, 2010
    Messages:
    1,182 (0.83/day)
    Thanks Received:
    315
    Location:
    Philly, PA (US)
    (FIH) The Don says thanks.
  9. Josh154

    Josh154 New Member

    Joined:
    Nov 5, 2010
    Messages:
    1,229 (0.85/day)
    Thanks Received:
    317
    Location:
    Hartford SD
    Hmm haha you could possibly fold on my gts's till i get my rig put together but probably wouldn't be worth it.
     
  10. xbonez New Member

    Joined:
    Nov 29, 2010
    Messages:
    1,182 (0.83/day)
    Thanks Received:
    315
    Location:
    Philly, PA (US)
    Josh154 says thanks.
  11. Josh154

    Josh154 New Member

    Joined:
    Nov 5, 2010
    Messages:
    1,229 (0.85/day)
    Thanks Received:
    317
    Location:
    Hartford SD
    Yeah that is a decent deal if you get the rebate. I've seen so many horror stories about rebates i don't even both with them anymore.

    EDIT:HELP ME OUT GUYS! I will trade this baby for a 3x2gb set of ddr3 ram or a x58 mobo. Someone help me out and trade for it or buy it so i can put about 40k PPD towards TPU!
     
    Last edited: Dec 21, 2010
  12. (FIH) The Don

    (FIH) The Don

    Joined:
    Aug 11, 2009
    Messages:
    6,823 (3.60/day)
    Thanks Received:
    2,910
    Location:
    Viking Land
    should have a 460 up and running for the team in the end of the month

    just need to get myself a good 1kw psu with a massive single rail so i can power my 275s

    also a warning to you guys!

    do NOT buy the chieftec 750 super series psu, its sooo fucking weak, cant even feed 1 275 with an i7

    :shadedshu
     
  13. [H]@RD5TUFF

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    5,615 (3.11/day)
    Thanks Received:
    1,707
    Location:
    San Diego, CA
    Having an odd issue with GPU Tracker V2, it launches and runs fine, as in I get points, but when I go to close it, it doesn't respond, like it's frozen. Only way to kill it is to to Ctrl+Alt+Del, and "end process tree". Anyone else have this problem, it still happens even after deleting it and re-installing.
     
  14. (FIH) The Don

    (FIH) The Don

    Joined:
    Aug 11, 2009
    Messages:
    6,823 (3.60/day)
    Thanks Received:
    2,910
    Location:
    Viking Land
    maybe its some other program making conflict with the tracker? i dont have the issue
     
  15. [H]@RD5TUFF

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    5,615 (3.11/day)
    Thanks Received:
    1,707
    Location:
    San Diego, CA
    Well nothing has changed, as far as new programs, it's just started happening all of the sudden.
     
  16. Bow

    Bow

    Joined:
    Jul 25, 2008
    Messages:
    2,435 (1.07/day)
    Thanks Received:
    1,039
    Location:
    South of Planet Earth
    I was able to donate the 9600gt to Hat to fold on, still have a 8800gs if anyone needs it.
     
    (FIH) The Don and TeXBill say thanks.
    Crunching for Team TPU
  17. xbonez New Member

    Joined:
    Nov 29, 2010
    Messages:
    1,182 (0.83/day)
    Thanks Received:
    315
    Location:
    Philly, PA (US)
    I'm putting together a folding rig by the end of this week. I'll be using 2 x 470s on it, but have an extra PSI-E slot I'm not using. If you'd like, I could use your 8800.
     
  18. thebluebumblebee

    thebluebumblebee

    Joined:
    Jul 2, 2008
    Messages:
    3,093 (1.34/day)
    Thanks Received:
    1,615
    Report the problem in the forum at http://fahtracker.com/
     
    Crunching for Team TPU
  19. xbonez New Member

    Joined:
    Nov 29, 2010
    Messages:
    1,182 (0.83/day)
    Thanks Received:
    315
    Location:
    Philly, PA (US)
    If anyone's been curious about the performance difference between x8 and x16 PCi-E, my results with my GTX 480 are here

    PCI-E 2.0 x16 running at x8

    Sad face, sad face...massive sad face!!! My 480 only scores 600 points more than my OC'ed 470. That is fine, and I was expecting it, but my 480 at stock with fan turned up to 80% reaches 87 degrees on load. Which means no OC'ing with the stock cooler. Guess I'll have to invest in an aftermarket cooler for it now....le sigh.

    On the bright side, I did flash my motherboard BIOS, so I should be able to start folding with multiple GPUs (hopefully) starting tonight. Unfortunately, even though I have 4 PCI-E slots, I can only use 2 cards. One PCI-E is unusable coz of my Corsair H50 radiator, and my 470 with the zalman VF3000f cooler covers the adjacent PCI-E.

    [​IMG]
     
    Last edited: Dec 22, 2010
  20. xbonez New Member

    Joined:
    Nov 29, 2010
    Messages:
    1,182 (0.83/day)
    Thanks Received:
    315
    Location:
    Philly, PA (US)
    I'm successfully folding on both cards now, but my 470 is getting a shockingly low PPD. By itself, this card used to give me about 15k

    [​IMG]

    its running at 700Mhz core, and 1700Mhz memory.
     
    Last edited: Dec 22, 2010
  21. Josh154

    Josh154 New Member

    Joined:
    Nov 5, 2010
    Messages:
    1,229 (0.85/day)
    Thanks Received:
    317
    Location:
    Hartford SD
    Hmm something is wrong there. I have folded on multiple gpu's just fine. I really don't like f@h tracker. This is the guide i used for setting up multiple-gpu's.

    I like it better than F@H tracker but you will have to setup and cofigure your smp client as well.
     
  22. xbonez New Member

    Joined:
    Nov 29, 2010
    Messages:
    1,182 (0.83/day)
    Thanks Received:
    315
    Location:
    Philly, PA (US)
    I'll try it. But for some reason, I really didn't like the 480. I'm going to sell it / trade it for a 470.
     
  23. theonedub

    theonedub habe fidem

    Joined:
    Apr 30, 2009
    Messages:
    7,163 (3.58/day)
    Thanks Received:
    3,712
    What is the status on the EVGA 480 warranty?
     
    Crunching for Team TPU
  24. xbonez New Member

    Joined:
    Nov 29, 2010
    Messages:
    1,182 (0.83/day)
    Thanks Received:
    315
    Location:
    Philly, PA (US)
    EVGA 480. No warranty. Runs great though. Checked furmark stability and did a 3d mark vantage test. See pic above. Looking for 300, or a 470 + 80 dollars. Prices include insured ahipping.
    If a folder buys it, that 20 bucks off.
     
  25. Josh154

    Josh154 New Member

    Joined:
    Nov 5, 2010
    Messages:
    1,229 (0.85/day)
    Thanks Received:
    317
    Location:
    Hartford SD
    Hmm so 280 shipped for it? Dam why did i have to sell the q6600? I could have sold my 8800gts's and had the cash from xmas for a 480!
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page