1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

TPU's F@H Team

Discussion in 'Folding@Home' started by W2hCYK, Jun 10, 2006.

  1. Solaris17

    Solaris17 Creator Solaris Utility DVD

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Messages:
    17,265 (5.14/day)
    Thanks Received:
    3,600
    Location:
    Florida
    thats exactly how
     
  2. DOM

    DOM

    Joined:
    May 30, 2006
    Messages:
    7,552 (2.46/day)
    Thanks Received:
    828
    Location:
    TX, USA
    is there a way to finish the smp faster ? :( im at 69% eta is 3:08

    just up the OC ?
     
  3. hat

    hat Maximum Overclocker

    Joined:
    Nov 20, 2006
    Messages:
    16,937 (5.85/day)
    Thanks Received:
    2,067
    Location:
    Ohio
    maybe it just doesn't work for this version then.
     
    Crunching for Team TPU
  4. hat

    hat Maximum Overclocker

    Joined:
    Nov 20, 2006
    Messages:
    16,937 (5.85/day)
    Thanks Received:
    2,067
    Location:
    Ohio
    Yup it just didn't support 5.04 for some reason. I did exactly what I did before but this time with the 6.10 client (single core).

    Heh.
     
    Crunching for Team TPU
  5. oily_17

    oily_17

    Joined:
    Sep 25, 2006
    Messages:
    2,313 (0.78/day)
    Thanks Received:
    670
    Location:
    Norn Iron
    Thats not bad 69%...30 steps left in 3Hrs = 10/Hr = 1 step per 6min..mine takes about 12min @3GHz :mad:
     
  6. DOM

    DOM

    Joined:
    May 30, 2006
    Messages:
    7,552 (2.46/day)
    Thanks Received:
    828
    Location:
    TX, USA
    :laugh: 6hrs left so its more like 12mins each :mad: wtf im at 3.6 :banghead:

    I ment 3am :D
     
  7. oily_17

    oily_17

    Joined:
    Sep 25, 2006
    Messages:
    2,313 (0.78/day)
    Thanks Received:
    670
    Location:
    Norn Iron
    Ahh I see ...I thought 3Hrs left...NOW I FEEL HAPPY!!:)
     
  8. DOM

    DOM

    Joined:
    May 30, 2006
    Messages:
    7,552 (2.46/day)
    Thanks Received:
    828
    Location:
    TX, USA
    so your getting the same speed ? do you think the mem tim has anything to do with it ?
     
  9. hat

    hat Maximum Overclocker

    Joined:
    Nov 20, 2006
    Messages:
    16,937 (5.85/day)
    Thanks Received:
    2,067
    Location:
    Ohio
    He's on DDR1...
     
    Crunching for Team TPU
  10. DOM

    DOM

    Joined:
    May 30, 2006
    Messages:
    7,552 (2.46/day)
    Thanks Received:
    828
    Location:
    TX, USA
    im at cas5 and hes at 2.5 etc

    cuz how can we both get around the same time :confused:
     
  11. oily_17

    oily_17

    Joined:
    Sep 25, 2006
    Messages:
    2,313 (0.78/day)
    Thanks Received:
    670
    Location:
    Norn Iron
    I just double checked..was working it out roughly..@3GHz it's about 14min/unit..if I bump it up till 3.5GHz it's 12min/unit..going by my logs...so we are about the same.

    Might try messing with my OC a little more and see what I can get.
     
  12. oily_17

    oily_17

    Joined:
    Sep 25, 2006
    Messages:
    2,313 (0.78/day)
    Thanks Received:
    670
    Location:
    Norn Iron
    AHH different rig

    E6850@3GHZ
    DDR3 1600MHZ

    EDIT:Must update my system specs
     
  13. DOM

    DOM

    Joined:
    May 30, 2006
    Messages:
    7,552 (2.46/day)
    Thanks Received:
    828
    Location:
    TX, USA
    :roll: where did that one come from
     
  14. hat

    hat Maximum Overclocker

    Joined:
    Nov 20, 2006
    Messages:
    16,937 (5.85/day)
    Thanks Received:
    2,067
    Location:
    Ohio
    :roll:
     
    Crunching for Team TPU
  15. DOM

    DOM

    Joined:
    May 30, 2006
    Messages:
    7,552 (2.46/day)
    Thanks Received:
    828
    Location:
    TX, USA
    whats the next best one for points over smp ?
     
  16. hat

    hat Maximum Overclocker

    Joined:
    Nov 20, 2006
    Messages:
    16,937 (5.85/day)
    Thanks Received:
    2,067
    Location:
    Ohio
    wait a minute... when I set up SMP to start automatically (installing it as a windows service) it doesn't start up! Minutes after booting it still says cpu useage 0% in task manager
     
    Crunching for Team TPU
  17. oily_17

    oily_17

    Joined:
    Sep 25, 2006
    Messages:
    2,313 (0.78/day)
    Thanks Received:
    670
    Location:
    Norn Iron
    Yeah new rig..Infrared's old CPU..running nicely
     
  18. DOM

    DOM

    Joined:
    May 30, 2006
    Messages:
    7,552 (2.46/day)
    Thanks Received:
    828
    Location:
    TX, USA
    can you get 4GHz ?
     
  19. oily_17

    oily_17

    Joined:
    Sep 25, 2006
    Messages:
    2,313 (0.78/day)
    Thanks Received:
    670
    Location:
    Norn Iron
    Not sure the SMP will run properly as a service..I just start it manually.

    And I think the GPU client is the next best till SMP.
     
  20. oily_17

    oily_17

    Joined:
    Sep 25, 2006
    Messages:
    2,313 (0.78/day)
    Thanks Received:
    670
    Location:
    Norn Iron
    Only on stock cooling for the time being..temps an issue..so far 3.7 is stable but HOT!!

    EDIT: Sorry for double posting!!
     
  21. newtekie1

    newtekie1 Semi-Retired Folder

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    20,048 (6.15/day)
    Thanks Received:
    6,110
    How to make the SMP client work as a service:

    1.) Go to Run and type "services.msc" without the quotes and hit enter.
    2.) Find the "FAH@C:+Program Files+Folding@Home+SMP Client+fah.exe"
    3.) Go to it's properties.
    4.) Go to the "Log On" tab.
    5.) Select the radio button next to "This Account"
    6.) Enter your username and password.
    7.) Apply settings.

    The service should now start correctly.
     
    hat and oily_17 say thanks.
    Crunching for Team TPU 50 Million points folded for TPU
  22. DOM

    DOM

    Joined:
    May 30, 2006
    Messages:
    7,552 (2.46/day)
    Thanks Received:
    828
    Location:
    TX, USA
    hat

    I got it to work you need to make a folder for the stuff and do the same like for smp and just need to added a new client for each folder
     
  23. hat

    hat Maximum Overclocker

    Joined:
    Nov 20, 2006
    Messages:
    16,937 (5.85/day)
    Thanks Received:
    2,067
    Location:
    Ohio
    Works.
     
    Crunching for Team TPU
  24. hat

    hat Maximum Overclocker

    Joined:
    Nov 20, 2006
    Messages:
    16,937 (5.85/day)
    Thanks Received:
    2,067
    Location:
    Ohio
    Wow it's been a while since anyone has posted in here...

    I knew it would happen eventually, but my dad didn't want me folding but I did anyway, and today he found out about it. He's been playing Alien Arena, and the game was giving him some issues like lag spikes (understandable, F@H does communicate to and from the server) and the skins are messed up, kinda... the player skins sometimes get these white diamond things around them, and he's linked it to messed up info packets. He asked me if I was running F@H (since I told him about it) and I told him yes... so he's linked that to his lag spikes (this is understandable) and the player model thing (wtf?).

    So I can't fold anymore...

    /folding
     
    Crunching for Team TPU
  25. DOM

    DOM

    Joined:
    May 30, 2006
    Messages:
    7,552 (2.46/day)
    Thanks Received:
    828
    Location:
    TX, USA
    :roll:

    [​IMG]
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page