1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

TPU's F@H Team

Discussion in 'Folding@Home' started by W2hCYK, Jun 10, 2006.

  1. air_ii

    air_ii

    Joined:
    Nov 23, 2004
    Messages:
    129 (0.04/day)
    Thanks Received:
    21
    Location:
    POZ, PL
    Just joined the team. Folding @ 1900PPD with GPU and 400 with CPU client :)
     
  2. Polaris573

    Polaris573 Senior Moderator

    Joined:
    Feb 26, 2005
    Messages:
    4,281 (1.20/day)
    Thanks Received:
    718
    Location:
    Little Rock, USA
    Very nice. Welcome to the team :)
     
  3. kureng

    kureng New Member

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Messages:
    100 (0.04/day)
    Thanks Received:
    0
    Which version to download to run GPU Client for HD3870 ?
     
  4. sneekypeet

    sneekypeet Unpaid Babysitter Staff Member

    Joined:
    Apr 12, 2006
    Messages:
    21,669 (6.88/day)
    Thanks Received:
    6,179
    kureng says thanks.
  5. DOM

    DOM

    Joined:
    May 30, 2006
    Messages:
    7,552 (2.44/day)
    Thanks Received:
    828
    Location:
    TX, USA
    Anyone Got a Q folding ?
     
  6. t_ski

    t_ski Former Staff

    Joined:
    Apr 11, 2006
    Messages:
    10,992 (3.49/day)
    Thanks Received:
    4,545
    I was thinking about starting this when I get my new system tweaked. It will be a Q6600 and dual HD3870x2's. :D
     
    Crunching for Team TPU
  7. DOM

    DOM

    Joined:
    May 30, 2006
    Messages:
    7,552 (2.44/day)
    Thanks Received:
    828
    Location:
    TX, USA
    can you use HD3870X2's ?

    at just 3.2GHz I should get around 2600-2800PPD :) maybe more cuz it should do at last 2 smps a day or lil over 24hrs

    but im still messing around with it but I should be back and running :D
     
  8. imperialreign

    imperialreign New Member

    Joined:
    Jul 19, 2007
    Messages:
    7,043 (2.62/day)
    Thanks Received:
    909
    Location:
    Sector ZZ₉ Plural Z Alpha
    folding with my quad. SMP runs fairly quick - each step is about 8-9 min. She'll finish a WU in about 1-1.5 days with all 4 cores at 100%.

    I've also run both 1950 PROs with a seperate GPU console each, but I can't get two to work now without a second monitor. Besides, each GPU console also require part of a CPU core
     
  9. GIGGLA

    GIGGLA New Member

    Joined:
    Nov 15, 2004
    Messages:
    156 (0.04/day)
    Thanks Received:
    14
    The new GPU client i'm happy I can use it on my 3850, but it's quite cpu limited with my P4 @3.7 I get like 700ppd while others with a 3850 are getting twice as many points when a fast Intel Core cpu is used.

    The following is from a thread at the F@H forum-

    Number from HD3870.

    Q6600 @ 2.4 GHz (266 * 9), GPU @ 780 MHz : 1310 PPD
    Q6600 @ 3.4 GHz (485 * 7), GPU @ 780 MHz : 1860 PPD
    Q6600 @ 3.4 GHz (485 * 7), GPU @ 850 MHz : 1860 PPD

    More numbers with the 2900XT ...

    Dual Opteron 2212 @ 2.7 GHz : 1350 PPD (with GPU @ 739 and 847 MHz)
    Q6600 @ 3.4 GHz (485 * 7), GPU @ 739 and 847 MHz : 1860 PPD
    Q6600 @ 3.8 GHz (475 * 8), GPU @ 739 MHz : 1860 PPD
    Q6600 @ 3.8 GHz (475 * 8), GPU @ 847 MHz : 2100 PPD
    Q6600 @ 3.8 GHz (475 * 8), GPU @ 860 MHz : 2100 PPD
     
    Crunching for Team TPU
  10. SpookyWillow New Member

    Joined:
    Mar 20, 2006
    Messages:
    378 (0.12/day)
    Thanks Received:
    20
    Location:
    UK
    how do you get it to work?

    i installed the cpu client but it wont run as 1 instance of folding@home is already running,
     
  11. t_ski

    t_ski Former Staff

    Joined:
    Apr 11, 2006
    Messages:
    10,992 (3.49/day)
    Thanks Received:
    4,545
    IDK, the new 8.4's were supposed to allow 300 series GPUs. When I get the CPU OC stable I'll give this a shot...
     
    Crunching for Team TPU
  12. DOM

    DOM

    Joined:
    May 30, 2006
    Messages:
    7,552 (2.44/day)
    Thanks Received:
    828
    Location:
    TX, USA
    what oc you looking at getting ?
     
  13. t_ski

    t_ski Former Staff

    Joined:
    Apr 11, 2006
    Messages:
    10,992 (3.49/day)
    Thanks Received:
    4,545
    Trying to get anything ATM. :( 3.0, 3.2 would be OK, but 3.6 is my ideal. I don't need to push it to 3.8-4.0 for everyday stuff.
     
    Crunching for Team TPU
  14. DOM

    DOM

    Joined:
    May 30, 2006
    Messages:
    7,552 (2.44/day)
    Thanks Received:
    828
    Location:
    TX, USA
    yeah im running OCCT right now for 3.6GHz 2hr run its been going to 30mins so far but temps seem high, hottest core 69C coretemps/everst read and real temp 59c, at 1.3v :confused:
     
  15. GIGGLA

    GIGGLA New Member

    Joined:
    Nov 15, 2004
    Messages:
    156 (0.04/day)
    Thanks Received:
    14
    Lol I really need a new cpu/mobo which I will get soon. Oc'ing from 3.7 to 3.8 on P4 only 6 seconds faster per wu step (each 1%) of work. Not even worth going from 1.55 to 1.675 Vcore for the WU to be done 10 minutes faster only. Oh well guess my 3850 will only fold as fast as my old x1950xt due to cpu limitation.

    Our team has really gone up in the ranks in the last year and i'm very proud of all our teams efforts! Nice work!
     
    Last edited: Apr 18, 2008
    Crunching for Team TPU
  16. kureng

    kureng New Member

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Messages:
    100 (0.04/day)
    Thanks Received:
    0
    i cannot run both GPU & CPU client at the same time, one of it will be unable to fetch work... so, for now i just run the GPU client coz its seems to be faster... my HD3870 complete a WU within 2.5 hours, it is fast or slow??

    by da way DOM, how do you get the F@H stats at ur sig?
     
  17. sneekypeet

    sneekypeet Unpaid Babysitter Staff Member

    Joined:
    Apr 12, 2006
    Messages:
    21,669 (6.88/day)
    Thanks Received:
    6,179
    Thats kinda slow, as my Hd3870 is doing WU's in just over an hour!
     
  18. kureng

    kureng New Member

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Messages:
    100 (0.04/day)
    Thanks Received:
    0
    my internet connection quite slow, and i always downloads stuff at the same time... does this affect the WU work time??
     
  19. sneekypeet

    sneekypeet Unpaid Babysitter Staff Member

    Joined:
    Apr 12, 2006
    Messages:
    21,669 (6.88/day)
    Thanks Received:
    6,179
    Im not really sure on that! great question!
     
  20. Polaris573

    Polaris573 Senior Moderator

    Joined:
    Feb 26, 2005
    Messages:
    4,281 (1.20/day)
    Thanks Received:
    718
    Location:
    Little Rock, USA
    On behalf of Techpowerup I would like to thank all of our members that contribute to the folding at home project. You have brought the team very far and being one of the top 250 teams is within sight. Not only that, but you are selflessly contributing to a project that may one day change all of our lives. Keep up the good work.
     
  21. oily_17

    oily_17

    Joined:
    Sep 25, 2006
    Messages:
    2,313 (0.78/day)
    Thanks Received:
    670
    Location:
    Norn Iron
    To get your stats paste this into your browser,only replace USER NAME with your own name that you fold under and TEAM NUMBER with 50711(TPU's team number).

    folding.extremeoverclocking.com/sigs/sigimage.php?un=USER NAME&t=TEAM NUMBER

    You can then save the image and add it to your sig :)

    Hope to get my 3870 today and will put it to the test as soon as it arrives.Will be miles better than my X1950pro
     
    kureng says thanks.
  22. newtekie1

    newtekie1 Semi-Retired Folder

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    20,111 (6.11/day)
    Thanks Received:
    6,172
    No, it shouldn't affect the WU time. It will only affect how long it takes to download WUs and upload results.
     
    Crunching for Team TPU 50 Million points folded for TPU
  23. kureng

    kureng New Member

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Messages:
    100 (0.04/day)
    Thanks Received:
    0
    based on my log file, it doesnt take so much time to download n upload the results...

    i think maybe coz im running my HD3870 at the second slot, which run at x8 only or maybe even the driver... erm, i will try other options, changing drivers or even try the card on the first slot
     
  24. newtekie1

    newtekie1 Semi-Retired Folder

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    20,111 (6.11/day)
    Thanks Received:
    6,172
    Started Folding on my Q6600 again, don't know if I will do it for long or not. I'll have to see how hot it makes my room and how much power it uses.
     
    Crunching for Team TPU 50 Million points folded for TPU
  25. mandelore

    mandelore New Member

    Joined:
    Aug 12, 2006
    Messages:
    3,251 (1.07/day)
    Thanks Received:
    152
    Location:
    UK-small Village in a Valley Near Newcastle
    umm, ok, i know i shud have, but ive never folded (eeeek)

    i downloaded the graphical client, and forwarded port 8080, however it still states it cannot connect/get work instructions, even tried the use internet explorer setting too.

    any ideas? thats tcp/udp port 8080 forwarded to my lan address
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page