1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

TPU's F@H Team

Discussion in 'Folding@Home' started by W2hCYK, Jun 10, 2006.

  1. mstenholm

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    2,047 (1.15/day)
    Thanks Received:
    1,154
    I had some problems in the past with 9xxs but this were with two different 68xxs. I think that the card is toast and will try to get a replacement. My old trusted GB 260 OC took its place but...noise, power and PPD is just not the same.
     
    Crunching for Team TPU More than 25k PPD
  2. johnspack

    johnspack

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    4,367 (1.72/day)
    Thanks Received:
    856
    Location:
    Nelson B.C. Canada
    Just confirmed the psu for my 2nd folding rig. I'm aiming for a 50k ppd peak. Wish me luck! I may even try to fold my e8400 if there's any point....
     
  3. [H]@RD5TUFF

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    5,615 (3.16/day)
    Thanks Received:
    1,707
    Location:
    San Diego, CA
    Something interesting as of late GPU tracker V2 on 6801's drops my points from 15-17 k PPD to 10-11 PPD, as it seems to strugle to max the GPU to 99% it fluxuates from 60% -79% but never beyond 79% anyone else having this problem GPU Tracker V2 ( version 3.52 ) , on a GTX 470 (of any kind ( mine is EVGA GTX 470 SC+)) ?

    Also this seems to be the case across all 3 of my GTX 470's (all the same model ) regardless of team or machine.

    Any ideas would be helpful.

    Thanks in advance.

    The PSU is all cleaned up and ready to be packaged, I'll post a picture after I go to the gym.
     
  4. johnspack

    johnspack

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    4,367 (1.72/day)
    Thanks Received:
    856
    Location:
    Nelson B.C. Canada
    Thanks man!
    Edit: also really helped because I had to order new router, well old.. wrt54gl running tomato... so I can network my folding boxes. Got 2 for 64 bucks.
    Edit2: 2nd one is for a buddy because I got a good deal!
     
    Last edited: Mar 23, 2011
  5. [H]@RD5TUFF

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    5,615 (3.16/day)
    Thanks Received:
    1,707
    Location:
    San Diego, CA
    Just verified it works and passed the PSU checker, the only free cord I have is only a 10 amp cord, I'll look to see what I can find, and hopefully I will find something a little more robust to include with the PSU unless you have one that will work.

    [​IMG]

    [​IMG]
     

    Attached Files:

    thebluebumblebee says thanks.
  6. johnspack

    johnspack

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    4,367 (1.72/day)
    Thanks Received:
    856
    Location:
    Nelson B.C. Canada
    Hmm, I'll have to see what cables I have left over from my strider. Think i used all pci-e cables... darn, psus are a pain!
    I have an entire core2 system with 4gigs ram and 2 hds ready to go, just no psu, aaaarg!
    One more psu to go...:
    [​IMG]
    So which cord needs to be upgraded on yours? I'm not sure which one you are referring to yet.
     
    Last edited: Mar 24, 2011
  7. [H]@RD5TUFF

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    5,615 (3.16/day)
    Thanks Received:
    1,707
    Location:
    San Diego, CA
    I meant the power cord to power the PSU it's only a 10 amp cord so it's kinda weak for a 800 watt PSU, which never mind I found a cord I had laying around that is brand spanking new for a 1200 watt Antec PSU so you know it's quality.
     
    johnspack says thanks.
  8. Josh154

    Josh154 New Member

    Joined:
    Nov 5, 2010
    Messages:
    1,229 (0.87/day)
    Thanks Received:
    317
    Location:
    Hartford SD
    Anybody know of any ppd numbers for the gtx 550's or the 560 ti's?
     
  9. johnspack

    johnspack

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    4,367 (1.72/day)
    Thanks Received:
    856
    Location:
    Nelson B.C. Canada
    Sorry if this is double posting or whatever, but Hord, I have boxes of power cords ect, you don't need to worry about that stuff!!
     
  10. [H]@RD5TUFF

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    5,615 (3.16/day)
    Thanks Received:
    1,707
    Location:
    San Diego, CA
    Alright fair enough, I'll through one in anyway.








    I restarted the GPU V2 client and all PPD seems to be back to normal, which is good, but I have never had my PPD drop randomly like that, I will see if the issue persists and then post it on their forums.
     
    Last edited: Mar 27, 2011
    Chicken Patty says thanks.
  11. thebluebumblebee

    thebluebumblebee

    Joined:
    Jul 2, 2008
    Messages:
    3,005 (1.32/day)
    Thanks Received:
    1,517
    Has anyone else seen a change in the PPD for the 494 point WU's? My 8800GTS has historically done just under 5000 PPD on the 494's. (this has been on XP or Win7) Over the weekend, it EUE'd on one (odd) and when I restarted it, it's now getting a consistent 5335 PPD! I see 2 items in the log file and HFM.net: 1.) it downloaded FahCore_11.exe because it said - Core is not present or corrupted and 2.) HFM.net indicates that it's a new project for me.

    My output has been on the decline because I am in the midst of upgrading hardware and trying to win a GTX560 over at Bjorn3d. I'm getting a X-650 PSU on Wednesday, so I should be back up at full force by Friday, depending on what contest they're running next month. (in the past I've been able to get by with only one of my Athlon64's Folding Uniprocessor for them, about 125 PPD:laugh:) When I crank everything up for Chimp, I expect to reach around 35K for the duration. I hope that when I move my GTX460 over to the new i5-650 platform that I quit getting the error 63's that have my average for that card down to around 8300PPD.:mad: (how can I get an error associated with permissions on a XP system?:confused:) Anyone have any idea what PPD I can get with the i5-650 at 4GHz? Or will I have to go higher to get the SMP bonus?

    Lastly, for those of you interested in bigadv on Linux: New BigAdv-optimised Linux kernel available
     
    BUCK NASTY says thanks.
  12. thebluebumblebee

    thebluebumblebee

    Joined:
    Jul 2, 2008
    Messages:
    3,005 (1.32/day)
    Thanks Received:
    1,517
    For the 560's:http://www.techpowerup.com/forums/showpost.php?p=2189006&postcount=13577

    I think the 550 will be only a little bit better than the 450. It's basically a 450 GPU on a 460 PCB. No additional shaders, unlike the 560. IMHO, purchasing priority (for F@H) would be 460/768MB, GTS450 (one than can OC well) and then the 560. The 470 might be a better bet than the 560, considering the prices that they can be had for.
     
    Josh154 says thanks.
  13. [H]@RD5TUFF

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    5,615 (3.16/day)
    Thanks Received:
    1,707
    Location:
    San Diego, CA
    BTW forgot to announce I broke the 2 million mark this weekened and should break 2.1 million tonight.
     
  14. hertz9753

    hertz9753

    Joined:
    Sep 5, 2009
    Messages:
    1,081 (0.59/day)
    Thanks Received:
    471
    Location:
    Bismarck, ND
    [H]@RD5TUFF says thanks.
  15. PVTCaboose1337

    PVTCaboose1337 Graphical Hacker

    Joined:
    Feb 1, 2006
    Messages:
    9,513 (3.01/day)
    Thanks Received:
    1,142
    Location:
    San Antonio, Texas
    Anyone used the new 270.51 beta drivers yet? Seems like the gamers got some big improvements, not sure about us though.
     
  16. [H]@RD5TUFF

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    5,615 (3.16/day)
    Thanks Received:
    1,707
    Location:
    San Diego, CA
    Going to update tonight after my Raids, and give it a look see.
     
  17. Aceman.au

    Aceman.au

    Joined:
    Jun 19, 2008
    Messages:
    1,446 (0.63/day)
    Thanks Received:
    62
    So ive enter my forum name and the TPU team code and started. Is that all I need to do>?
     
  18. bogmali

    bogmali Moderator Staff Member

    Joined:
    Mar 16, 2008
    Messages:
    6,642 (2.79/day)
    Thanks Received:
    4,124
    Location:
    Olympia, WA USA
  19. Aceman.au

    Aceman.au

    Joined:
    Jun 19, 2008
    Messages:
    1,446 (0.63/day)
    Thanks Received:
    62
  20. bogmali

    bogmali Moderator Staff Member

    Joined:
    Mar 16, 2008
    Messages:
    6,642 (2.79/day)
    Thanks Received:
    4,124
    Location:
    Olympia, WA USA
    Not really, are using a GPU or CPU client? Is it the console or the systray version or the FAH GPU tracker?
     
  21. hertz9753

    hertz9753

    Joined:
    Sep 5, 2009
    Messages:
    1,081 (0.59/day)
    Thanks Received:
    471
    Location:
    Bismarck, ND
    Tracker
     
  22. thebluebumblebee

    thebluebumblebee

    Joined:
    Jul 2, 2008
    Messages:
    3,005 (1.32/day)
    Thanks Received:
    1,517
    Tracker will have problems with those 2 6870's. Seems most can get one working, but not the second one.
     
  23. Aceman.au

    Aceman.au

    Joined:
    Jun 19, 2008
    Messages:
    1,446 (0.63/day)
    Thanks Received:
    62
    Doesnt say
     
  24. [H]@RD5TUFF

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    5,615 (3.16/day)
    Thanks Received:
    1,707
    Location:
    San Diego, CA
    Go and download this it will auto detect most of your hardware, you will have to enter your desired name to fold under and your team but TPU is on the team quick select, the setup guide can be found here and it is simple enough even a monkey could do it.

    But as stated previously you will not have much luck getting 2 cards to run at the same time or PPD production either with AMD silicon, but if you want to fold that is the quickest and simplest way to do so.

    The client also has a gaming mode that will pause clients when you run games.
     
  25. PVTCaboose1337

    PVTCaboose1337 Graphical Hacker

    Joined:
    Feb 1, 2006
    Messages:
    9,513 (3.01/day)
    Thanks Received:
    1,142
    Location:
    San Antonio, Texas
    Today, just now:

    [​IMG]
     

    Attached Files:

    • mftm.jpg
      mftm.jpg
      File size:
      61.9 KB
      Views:
      163

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page