1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

TPU's F@H Team

Discussion in 'Folding@Home' started by W2hCYK, Jun 10, 2006.

  1. Solaris17

    Solaris17 Creator Solaris Utility DVD

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Messages:
    17,480 (5.01/day)
    Thanks Received:
    3,783
    Location:
    Florida


    dual gpu's
    http://forums.techpowerup.com/showpost.php?p=850811&postcount=1440

    ya she wont take an OS after i rebuilt my rig the drive i use as my primary is on ide channel two instead of one....so seeing as i use caleselect its trying to deault to another drive...and my primary hdd is actually the slave on channel two because my burner is before it.....so im going to switch around the ribbons and see if that will fix it...this thing has caused soooo many headaches...iv already tried just going with it ...but upon every reboot i need to fixboot and fixmbr and it will only last for one start up. regardless of what i set my startup drie for in bios.
     
  2. Skitzo New Member

    Joined:
    Apr 3, 2008
    Messages:
    720 (0.28/day)
    Thanks Received:
    86
    I have encounter similar probs in the past, for me changing the drive jumpers solved the prob.
     
  3. Solaris17

    Solaris17 Creator Solaris Utility DVD

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Messages:
    17,480 (5.01/day)
    Thanks Received:
    3,783
    Location:
    Florida
    im reinstalling so far so good well see soon enough its detecting the drive as ''C'' now so were doing good with any luck she'll be running within the hour and i can sriously crank WU's out :)
     
  4. Skitzo New Member

    Joined:
    Apr 3, 2008
    Messages:
    720 (0.28/day)
    Thanks Received:
    86
    good show :toast:
    what we need is an ubuntu live setup with the gpu client available.
    that would make it sooo simple for people to fold. I read a bout that sort of setup with the cpu client but no support for linux gpu yet :(
     
  5. thoughtdisorder

    thoughtdisorder New Member

    Joined:
    Jan 4, 2008
    Messages:
    1,818 (0.69/day)
    Thanks Received:
    269
    Location:
    Just South of Mars
    It would be very cool to catch up and pass Microsoft in the standings! They're currently at 223, so we've got some work ahead of us! We'll get there!:rockout:
     
  6. Skitzo New Member

    Joined:
    Apr 3, 2008
    Messages:
    720 (0.28/day)
    Thanks Received:
    86
    Input Please

    k I went through the post again and made some changes :) I plan to go through the faq pages for each client and put a description of each together. I'm thinking the install guides would be a fine addition as well :) More tommorow (hopefully)

    http://forums.techpowerup.com/showpost.php?p=871887&postcount=1527

    what do ya think so far?
    I'd like some input please :)
    Like I said, the goal is to give lots of info in a way that is really easy to understand. I personally find the FAH website a bit of a difficult read and I think that may discourage some people :(
     
    thoughtdisorder says thanks.
  7. thoughtdisorder

    thoughtdisorder New Member

    Joined:
    Jan 4, 2008
    Messages:
    1,818 (0.69/day)
    Thanks Received:
    269
    Location:
    Just South of Mars
    Actually, I think it's very informative and an easy read for noobs to folding. You are exactly right, the FAH website is hard to understand the way they word the instructions. Nice job man!! Thanks!:rockout:
     
    Skitzo says thanks.
  8. p_o_s_pc

    p_o_s_pc F@H&WCG addict

    Joined:
    May 2, 2007
    Messages:
    13,009 (4.54/day)
    Thanks Received:
    2,183
    Location:
    Newark ohio
    What place is microsucks at?
     
    Crunching for Team TPU
  9. Polaris573

    Polaris573 Senior Moderator

    Joined:
    Feb 26, 2005
    Messages:
    4,281 (1.17/day)
    Thanks Received:
    718
    Location:
    Little Rock, USA
    PM when you're done and I'll add it to the first post of the thread, it needs to be updated. See if you can add a FAQ section on frequently encountered problems and errors.
     
  10. p_o_s_pc

    p_o_s_pc F@H&WCG addict

    Joined:
    May 2, 2007
    Messages:
    13,009 (4.54/day)
    Thanks Received:
    2,183
    Location:
    Newark ohio
    I stopped using the SMP because it kept hanging.
     
    Crunching for Team TPU
  11. Skitzo New Member

    Joined:
    Apr 3, 2008
    Messages:
    720 (0.28/day)
    Thanks Received:
    86
    sure thing :) With the nature of the beta releases, do you think it would be better to link to the trouble shooting section of the FAH forum?

    It's gonna be a work in progress for a few days atleast. I just added some more but the client links are too confusing :( so I'll go over it again :rockout:



    check it out so far: http://forums.techpowerup.com/showpost.php?p=871887&postcount=1527
     
    Last edited: Jul 6, 2008
  12. SirKeldon

    SirKeldon

    Joined:
    Feb 7, 2008
    Messages:
    570 (0.22/day)
    Thanks Received:
    289
    Location:
    Barcelona, Catalonia, Spain
    Is this PPD level good?

    [​IMG]

    :toast:
     
    Crunching for Team TPU Folding for Team TPU
  13. p_o_s_pc

    p_o_s_pc F@H&WCG addict

    Joined:
    May 2, 2007
    Messages:
    13,009 (4.54/day)
    Thanks Received:
    2,183
    Location:
    Newark ohio
    I think it is good
     
    Crunching for Team TPU
  14. Skitzo New Member

    Joined:
    Apr 3, 2008
    Messages:
    720 (0.28/day)
    Thanks Received:
    86
    yeah, that looks good p_o_s_pc:)
    :toast:
     
  15. p_o_s_pc

    p_o_s_pc F@H&WCG addict

    Joined:
    May 2, 2007
    Messages:
    13,009 (4.54/day)
    Thanks Received:
    2,183
    Location:
    Newark ohio
    that isn't my score dude.
     
    Crunching for Team TPU
  16. SirKeldon

    SirKeldon

    Joined:
    Feb 7, 2008
    Messages:
    570 (0.22/day)
    Thanks Received:
    289
    Location:
    Barcelona, Catalonia, Spain
    Thank you to both of you =)
     
    Crunching for Team TPU Folding for Team TPU
  17. p_o_s_pc

    p_o_s_pc F@H&WCG addict

    Joined:
    May 2, 2007
    Messages:
    13,009 (4.54/day)
    Thanks Received:
    2,183
    Location:
    Newark ohio
    my folding is going to stop for now. I got to take my HSF off to lap it i want to try to get 34c or lower under load. Im @36c right now
     
    Crunching for Team TPU
  18. Skitzo New Member

    Joined:
    Apr 3, 2008
    Messages:
    720 (0.28/day)
    Thanks Received:
    86
    k i guess i missed something :confused:
    :) lol .... k ... brain fart :roll:


    how was the smp hanging? what was the error?

    @SirKeldon good show, looks good :toast:
     
  19. SirKeldon

    SirKeldon

    Joined:
    Feb 7, 2008
    Messages:
    570 (0.22/day)
    Thanks Received:
    289
    Location:
    Barcelona, Catalonia, Spain
    I'm getting 41-43ºC/36-39ºC on core's under load after several hours of folding (100% CPU), for me it's a great temp @ 4Ghz, what do you think?
     
    Crunching for Team TPU Folding for Team TPU
  20. p_o_s_pc

    p_o_s_pc F@H&WCG addict

    Joined:
    May 2, 2007
    Messages:
    13,009 (4.54/day)
    Thanks Received:
    2,183
    Location:
    Newark ohio
    i didn't see any error it just said hang in the fahmon and it stayed at 23% for 2hrs
     
    Crunching for Team TPU
  21. Skitzo New Member

    Joined:
    Apr 3, 2008
    Messages:
    720 (0.28/day)
    Thanks Received:
    86
    were you monitoring from a different pc?
     
  22. p_o_s_pc

    p_o_s_pc F@H&WCG addict

    Joined:
    May 2, 2007
    Messages:
    13,009 (4.54/day)
    Thanks Received:
    2,183
    Location:
    Newark ohio
    no.
     
    Crunching for Team TPU
  23. Skitzo New Member

    Joined:
    Apr 3, 2008
    Messages:
    720 (0.28/day)
    Thanks Received:
    86
    K, did you check the console for progress? I've had FAHMon displaying "hung" when the client wasn't. On one occasion it was a different pc and the network card was going to sleep to save power. The other was unexplained but went away after i uninstalled, re-downloaded the client and installed it again. FAHMon may need to be reinstalled as well. Any time my client has hung, there has been an error code displayed in the console window.

    the core staus: should be indicated at every shutdown, the codes can be looked up at the fah forum, this is another list of core stautus codes: http://fahwiki.net/index.php/CoreStatus_codes


    @ everyone, check this out and provide input if ya have any:) http://forums.techpowerup.com/showpost.php?p=871887&postcount=1527
     
    Last edited: Jul 7, 2008
  24. wolf

    wolf Performance Enthusiast

    Joined:
    May 7, 2007
    Messages:
    5,547 (1.94/day)
    Thanks Received:
    847

    the 9600GT runs stock speeds apart from the sp's which run at 1950mhz, and i feel they have a little more in them.

    i dont keep the whole card overclocked as it seems F@H only uses the sp's.
     
    Last edited: Jul 7, 2008
  25. p_o_s_pc

    p_o_s_pc F@H&WCG addict

    Joined:
    May 2, 2007
    Messages:
    13,009 (4.54/day)
    Thanks Received:
    2,183
    Location:
    Newark ohio
    SMP still isn't working so forget it i am just going to run the normal one
     
    Crunching for Team TPU

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page