1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

TPU's GTX 600 Owners Club!

Discussion in 'techPowerUp! Club Forum' started by 20mmrain, May 5, 2012.

  1. razaron

    razaron

    Joined:
    Apr 26, 2008
    Messages:
    1,107 (0.51/day)
    Thanks Received:
    177
    Location:
    london
    How stable are those clocks?
  2. 20mmrain

    20mmrain

    Joined:
    Oct 6, 2009
    Messages:
    2,748 (1.66/day)
    Thanks Received:
    818
    Location:
    Midwest USA
    Core 1282 (For SLI are my absolute max Stable) Memory 1701 can go higher.

    My Master/Top card is able to overclock to Core 1306Mhz stable. (I have not found the max Core speed yet)

    The bottom card is the one holding me back.... Max can hit 1282 Mhz Core (1290 sometimes can make it though but it is not stable)
    razaron says thanks.
  3. D007

    D007

    Joined:
    Mar 7, 2007
    Messages:
    3,025 (1.16/day)
    Thanks Received:
    357
    Location:
    Pompano beach, Florida
    OOPs I said I would post this here but I posted it in the Skyrim thread on accident..lol.. Fighting a fire giant at level 15, on expert mode. He will one shot kill me..lol.. Fun stuff..

    This is my GTX 680 with all the best graphical mods I could find, as well as the giant giants and mammoths mod installed.
    1080p ultra ++ settings & ini modifications.
    http://www.youtube.com/watch?v=5Gd0vwl-e8s
    20mmrain and razaron say thanks.
  4. razaron

    razaron

    Joined:
    Apr 26, 2008
    Messages:
    1,107 (0.51/day)
    Thanks Received:
    177
    Location:
    london
    I can't wait till next month, I'll be getting into WCing and be replacing my 5870 with a GTX 680. Heavily modded Skyrim will be the first thing I play, my poor 5870 can't handle it at my current resolution.
  5. 20mmrain

    20mmrain

    Joined:
    Oct 6, 2009
    Messages:
    2,748 (1.66/day)
    Thanks Received:
    818
    Location:
    Midwest USA
    Looks really nice man.... I have never played the game. How is it?
  6. Sinzia

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    816 (0.63/day)
    Thanks Received:
    194
    20mmrain says thanks.
  7. D007

    D007

    Joined:
    Mar 7, 2007
    Messages:
    3,025 (1.16/day)
    Thanks Received:
    357
    Location:
    Pompano beach, Florida
    The game is phenomenal if you like the RPG world. Let me put it this way. I absolutely love Mass effect and this game is it's only competitor imo. I have Batman Archam city, just sitting in the corner, waiting to be played, what a sin.. Skyrim "with the mods", is just all kinds of awesome. I can't do it justice with words.

    Sweet. :)
    I'm going to be doing almost the same, going to try that hybrid Air/Water cooling unit, coming out at the end of this month, that Sneeky pointed me too.
    Freakin 180 bucks but eh, should be worth it.

    Yea, I'm thinking the same thing. I try to cap my fps at 60.. The card runs hot once it gets going. If you work it to hard, it will hit 80c I bet..
    That's going to hurt the lifetime of the card for sure.
    Last edited: May 17, 2012
  8. 20mmrain

    20mmrain

    Joined:
    Oct 6, 2009
    Messages:
    2,748 (1.66/day)
    Thanks Received:
    818
    Location:
    Midwest USA
    You should play Batman Arkhma City and tell me how it compares..... if you tell me it is as good as that game.... Well I will run out and steal the game from my local gamers shop
  9. the54thvoid

    the54thvoid

    Joined:
    Dec 14, 2009
    Messages:
    3,125 (1.97/day)
    Thanks Received:
    1,353
    Location:
    Glasgow - home of formal profanity
    20mmrain says thanks.
  10. Maban

    Maban

    Joined:
    Mar 6, 2008
    Messages:
    2,299 (1.03/day)
    Thanks Received:
    956
    http://www.techpowerup.com/166179/E...670-SC-Owners-To-Get-FTW-as-Replacements.html
    20mmrain says thanks.
  11. 20mmrain

    20mmrain

    Joined:
    Oct 6, 2009
    Messages:
    2,748 (1.66/day)
    Thanks Received:
    818
    Location:
    Midwest USA
    Thanks for both the articles guys..... I will post them on the front page later today.
  12. 20mmrain

    20mmrain

    Joined:
    Oct 6, 2009
    Messages:
    2,748 (1.66/day)
    Thanks Received:
    818
    Location:
    Midwest USA
    Articles posted.... Good finds guys... this will really give a lot of people input!
  13. helloWorld New Member

    Joined:
    May 29, 2011
    Messages:
    177 (0.17/day)
    Thanks Received:
    32
    Location:
    USA
    This is my max stable overclock at my 670's stock voltage of 1.175 V.

    1313 MHz core (I know the boost clock does not say that, but in game, the core clock goes to 1313 and stays there) / 1507 MHz memory.

    [​IMG]
  14. Tardan

    Joined:
    Apr 20, 2012
    Messages:
    100 (0.14/day)
    Thanks Received:
    50
    Location:
    Canada
    Welcome to the club, helloWorld! That is an insane overclock you have there! Beats some of our 680 scores posted here! I hope Nvidia has an answer for us 680 owners. :laugh: Give us unlocked voltages! :p
  15. Xaser04

    Xaser04

    Joined:
    May 15, 2007
    Messages:
    724 (0.29/day)
    Thanks Received:
    96
    Just seen this thread so thought I would join in (although technically I could have done before now...)

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    Mmmmmm card sandwich

    Finally a shot of them in my case:

    [​IMG]

    After finding a single GTX680 overclocked to 1185/6800 somewhat lacking overall in Surround gaming -BF3 was fine but Crysis with CCC lvl 6 and texture mods seriously wasn't - 23fps average - I decided to treat myself to 2 Asus Direct CU II 670's.

    Absolutely love them. Each one is as fast as my old 680 at "stock" clocks thanks to higher boost. They also clock to 1300(1280) / 6800 as well which will come in handy.

    I will put a large review thread in the next couple of days comparing them to the single GTX680 and in some games a overclocked HD7970.

    A quick snippet though:

    BF3 @ 3600x1920 - Ultra settings with 2xAA

    GTX680 @ 1185/6800 - 37FPS average

    GTX670 SLI @ Stock - 58FPS average

    :eek::D
    Animalpak and Crap Daddy say thanks.
  16. puma99dk|

    puma99dk|

    Joined:
    Aug 29, 2005
    Messages:
    3,155 (1.00/day)
    Thanks Received:
    658
    well u get 2 gpu's to handle the games, but the same memory buffer, why not just have gone with another GTX680 so u could have SLi them?
  17. Xaser04

    Xaser04

    Joined:
    May 15, 2007
    Messages:
    724 (0.29/day)
    Thanks Received:
    96
    Buying another GTX680: £420 spend

    Buying 2 x GTX670 & selling 680: £650-£350* = £300 spend

    Essentially it has cost me £120 less to move to GTX670 SLI than it would have done to just add a second 680. Considering the nigh on identical performance it was a no brainer.

    My GTX680 was a reference 2GB model so I would still have had 2GB VRAM had I upgraded to GTX680 SLI (or a 690).


    *GTX680 already sold for £350...
  18. 20mmrain

    20mmrain

    Joined:
    Oct 6, 2009
    Messages:
    2,748 (1.66/day)
    Thanks Received:
    818
    Location:
    Midwest USA
    Welcome to the club Helloworld and Xaser04.... Your names have been added. Sorry I would've done it earlier but I was busy installing my new Gigabyte G.1 Sniper 3 Z77 (YAY) me!!!

    Hey now that you got your 670's you wanna get rid of that MSI gtx 680 Xaser04 I am looking for a 3rd now with my new board :)
  19. Xaser04

    Xaser04

    Joined:
    May 15, 2007
    Messages:
    724 (0.29/day)
    Thanks Received:
    96
    Thanks mate!

    The GTX680 is already sold I'm afraid.
  20. 20mmrain

    20mmrain

    Joined:
    Oct 6, 2009
    Messages:
    2,748 (1.66/day)
    Thanks Received:
    818
    Location:
    Midwest USA
    Damn :) Oh well back to finding another one
  21. 20mmrain

    20mmrain

    Joined:
    Oct 6, 2009
    Messages:
    2,748 (1.66/day)
    Thanks Received:
    818
    Location:
    Midwest USA
    Posting new Drivers on front page as well as Beta's and older drivers.
  22. Milton180

    Joined:
    Mar 26, 2012
    Messages:
    37 (0.05/day)
    Thanks Received:
    140
    Location:
    Nicaragua
    Today arrive my GTX680 OC MSI Twin Frozr in Nicaragua!! Yeaahhh going to try and savor this GPU Kepler!! Greetings Friends!

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    Animalpak says thanks.
  23. xenocide

    xenocide

    Joined:
    Mar 24, 2011
    Messages:
    2,092 (1.86/day)
    Thanks Received:
    451
    I just got my 670 installed, thing is destroying BF3 xD
  24. puma99dk|

    puma99dk|

    Joined:
    Aug 29, 2005
    Messages:
    3,155 (1.00/day)
    Thanks Received:
    658
    i am still thinking about if 2gigs really is going to be enough even now that EA-Dice announced that they will drop support from Windows 32bit systems bcs they want to use 2 and 3 gb on the gfx and i am like :/

    maybe i should just get a 4gb version than, but dunno.

    EA-DICE Frostbite Titles in 2013 Will Require 64-bit Windows (TPU)
  25. Milton180

    Joined:
    Mar 26, 2012
    Messages:
    37 (0.05/day)
    Thanks Received:
    140
    Location:
    Nicaragua
    Here is installed my MSI GTX680....

    [​IMG]

    [​IMG]
    Animalpak, 20mmrain and Maban say thanks.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page