1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

TPU's WCG/BOINC Team

Discussion in 'World Community Grid (WCG)' started by Chicken Patty, Feb 20, 2009.

  1. hat

    hat Maximum Overclocker

    Joined:
    Nov 20, 2006
    Messages:
    16,962 (5.79/day)
    Thanks Received:
    2,079
    Location:
    Ohio
    I have a dremel, but it ain't good for shit, lol.. won't cut through case metal. I'll probably take it to my uncle's, he's got drills and such.
     
    Crunching for Team TPU
  2. Radical_Edward

    Radical_Edward

    Joined:
    Jan 24, 2010
    Messages:
    3,586 (2.03/day)
    Thanks Received:
    1,927
    Location:
    Oregon, USA
    Yeah, do that.

    If it's one of those built in case locks you can bust those off with a large flat head.
     
    hat says thanks.
    Crunching for Team TPU
  3. hat

    hat Maximum Overclocker

    Joined:
    Nov 20, 2006
    Messages:
    16,962 (5.79/day)
    Thanks Received:
    2,079
    Location:
    Ohio
    Such violence!
     
    Crunching for Team TPU
  4. Radical_Edward

    Radical_Edward

    Joined:
    Jan 24, 2010
    Messages:
    3,586 (2.03/day)
    Thanks Received:
    1,927
    Location:
    Oregon, USA
    Hey, it works. Car thieves do that crap all the time.
     
    Crunching for Team TPU
  5. hat

    hat Maximum Overclocker

    Joined:
    Nov 20, 2006
    Messages:
    16,962 (5.79/day)
    Thanks Received:
    2,079
    Location:
    Ohio
    Oh... there are two buttons on the side that you push in to get the top off, lol.

    It looks like someone got to it before me, lol. There's no memory... this one's probably a socket 423, it takes sdram, lol.
     
    Crunching for Team TPU
  6. Radical_Edward

    Radical_Edward

    Joined:
    Jan 24, 2010
    Messages:
    3,586 (2.03/day)
    Thanks Received:
    1,927
    Location:
    Oregon, USA
    I think I may have some sdram sitting around at my dads. If you need it.
     
    Crunching for Team TPU
  7. hat

    hat Maximum Overclocker

    Joined:
    Nov 20, 2006
    Messages:
    16,962 (5.79/day)
    Thanks Received:
    2,079
    Location:
    Ohio
    Hrm.. neither of them has ram. They both take SDRAM. Only one had a hard drive. I have no idea how it would be mounted. Apparantly there were some kind of hinges or something it was supposed to use, but those were broke. I have hard drives, just need ram...

    I'll take them to my uncle's and see what he can make of how to mount the hard drive, lol. Maybe we'll drill holes in the case and screw it to the bottom... heh
     
    Crunching for Team TPU
  8. Velvet Wafer

    Velvet Wafer New Member

    Joined:
    Jun 16, 2009
    Messages:
    5,123 (2.57/day)
    Thanks Received:
    990
    Location:
    North of Germany
    i would try to drill out the lock, if it isnt made of stainless steel;)
     
  9. hat

    hat Maximum Overclocker

    Joined:
    Nov 20, 2006
    Messages:
    16,962 (5.79/day)
    Thanks Received:
    2,079
    Location:
    Ohio
    I just found out that they were already unlocked, haha. I also figured out how to mount/unmount expansion cards, and how the floppy drive bay works. As such, I also figured out that there's supposed to be a similar bay for the optical drive and hard drive, but it's just... not there. It's like this removeable cage thing that goes into these hinges and sits in place... it's just not there, heh

    They're both IBM IntelliStation E Pro... type 6204, model EBC
     
    Crunching for Team TPU
  10. ChaoticAtmosphere

    ChaoticAtmosphere

    Joined:
    Oct 27, 2008
    Messages:
    2,215 (1.00/day)
    Thanks Received:
    1,606
    Location:
    Look up. Look way up.
  11. Radical_Edward

    Radical_Edward

    Joined:
    Jan 24, 2010
    Messages:
    3,586 (2.03/day)
    Thanks Received:
    1,927
    Location:
    Oregon, USA
    So, my rig is back to crunching 24/7 unless I'm gaming. It wasn't for a few days, but then it got warm enough for the AC to be on until Oregon decides it's going to rain again. (*Knocks on wood.*)
     
    Crunching for Team TPU
  12. theonedub

    theonedub habe fidem

    Joined:
    Apr 30, 2009
    Messages:
    7,207 (3.53/day)
    Thanks Received:
    3,782
    Anyone else having issues uploading completed WUs for WCG? I have had 3 WUs that have refused to upload since this morning :wtf:
     
    Crunching for Team TPU
  13. Radical_Edward

    Radical_Edward

    Joined:
    Jan 24, 2010
    Messages:
    3,586 (2.03/day)
    Thanks Received:
    1,927
    Location:
    Oregon, USA
    No issues here. Try resetting your router/modem/PC. It might help. (If you haven't done that already.)
     
    Crunching for Team TPU
  14. theonedub

    theonedub habe fidem

    Joined:
    Apr 30, 2009
    Messages:
    7,207 (3.53/day)
    Thanks Received:
    3,782
    I did all that earlier today and it did not help. Think they might just be bad units :(

    Hmm in the messages window it says that upload servers are down for maintenance, ill just keep them there and see what they do.
     
    Crunching for Team TPU
  15. mjkmike

    mjkmike

    Joined:
    Feb 14, 2010
    Messages:
    1,564 (0.89/day)
    Thanks Received:
    3,547
    Location:
    Alberta,Canada
    Try going into transfers and highlight everything then click retry now.
    They may have backed off there atempt for a few hours.
     
    Crunching for Team TPU
  16. mstenholm

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    2,113 (1.14/day)
    Thanks Received:
    1,238
    There have been (still are) some issues on and off yesterday/today with uploading for me on both my internet connections as well.
     
    Crunching for Team TPU More than 25k PPD
  17. mjkmike

    mjkmike

    Joined:
    Feb 14, 2010
    Messages:
    1,564 (0.89/day)
    Thanks Received:
    3,547
    Location:
    Alberta,Canada
    Just got the maintenance messege myself after trying to retry.
    I hope it doesn,t last long.
     
    Crunching for Team TPU
  18. Chicken Patty

    Chicken Patty WCG Moderator Staff Member

    Joined:
    Nov 27, 2007
    Messages:
    28,341 (11.07/day)
    Thanks Received:
    12,227
    Location:
    Miami, Florida
    no issues here
     
  19. HammerON

    HammerON The Watchful Moderator Staff Member

    Joined:
    Mar 2, 2009
    Messages:
    6,557 (3.12/day)
    Thanks Received:
    3,669
    Well I just checked:
    [​IMG]

    This happens from time to time, especially on Saturday nights.
     
    Crunching for Team TPU
  20. mjkmike

    mjkmike

    Joined:
    Feb 14, 2010
    Messages:
    1,564 (0.89/day)
    Thanks Received:
    3,547
    Location:
    Alberta,Canada
    After a good nights sleep its working for me again.
     
    Crunching for Team TPU
  21. t77snapshot

    t77snapshot

    Joined:
    Nov 26, 2008
    Messages:
    4,213 (1.92/day)
    Thanks Received:
    2,764
    Location:
    S.Cali
    I will be buying my Athlon X2 5600 back from brandon sometime this week and should have her back up crunching by the following week. Yeeeeaaahhh!:toast:
     
    Chicken Patty says thanks.
    Crunching for Team TPU
  22. Chicken Patty

    Chicken Patty WCG Moderator Staff Member

    Joined:
    Nov 27, 2007
    Messages:
    28,341 (11.07/day)
    Thanks Received:
    12,227
    Location:
    Miami, Florida
    weird, got nothing pending on either of my rigs, not even last night when I checked as well. :confused:
     
  23. theonedub

    theonedub habe fidem

    Joined:
    Apr 30, 2009
    Messages:
    7,207 (3.53/day)
    Thanks Received:
    3,782
    Mine is back to normal now too, thanks for the info about Saturday nights Hammer :cool:
     
    Chicken Patty says thanks.
    Crunching for Team TPU
  24. ChaoticAtmosphere

    ChaoticAtmosphere

    Joined:
    Oct 27, 2008
    Messages:
    2,215 (1.00/day)
    Thanks Received:
    1,606
    Location:
    Look up. Look way up.
    I had a few that were stuck on uploading...not sure if it was Saturday night or not. All I did was go to the transfers tab and click retry now. :)
     
  25. mjkmike

    mjkmike

    Joined:
    Feb 14, 2010
    Messages:
    1,564 (0.89/day)
    Thanks Received:
    3,547
    Location:
    Alberta,Canada
    I think my power supply on my 955 died and took out the hard drive.
    testing with the supply from the i7 and it doesn't look good the mobo may be dead too.
    wish me luck
     
    Crunching for Team TPU

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page