1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

[WTB][EU] [UK] 168 Pin SDRAM anyone got some?

Discussion in 'Buy/Sell/Trade/Giveaway Forum' started by MightyMission, Aug 5, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MightyMission

    MightyMission

    Joined:
    Mar 21, 2011
    Messages:
    1,030 (0.84/day)
    Thanks Received:
    136
    Hey guys!
    I got an iMac G3 here and its got everything else in it other than the memory,which isnt very helpful so i need some sdram,the old stuff with 3 notches on it.
    I threw away the last of the sticks i had a couple of months ago and now i regret it...
    Please let me know if you have any guys :toast:

    Heat:http://www.heatware.com/eval.php?id=75194 6-0-0
    Last edited: Aug 5, 2011
  2. Red_Machine

    Red_Machine

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    1,695 (1.22/day)
    Thanks Received:
    358
    Location:
    Marlow, ENGLAND
    It's two notches, and I believe it's PC100 or PC133 you're after, right? We have plenty at work in varying sizes. Let me know how much you need and I'll ask my boss!
    MightyMission says thanks.
  3. MightyMission

    MightyMission

    Joined:
    Mar 21, 2011
    Messages:
    1,030 (0.84/day)
    Thanks Received:
    136
    Sorry mate - yes its 2 notches,i found a couple of sticks in my drawer with 3 notches and thought i best look see what they are for,so i got the two jumbled up! :roll:
    Again you are right,pc100-133 would be ace,
    2 sticks of the highest capacity you can lay yer mitts on please sir!
  4. Red_Machine

    Red_Machine

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    1,695 (1.22/day)
    Thanks Received:
    358
    Location:
    Marlow, ENGLAND
    I can get you two 256MB PC133 sticks. How much were you wanting to pay?
    MightyMission says thanks.
  5. MightyMission

    MightyMission

    Joined:
    Mar 21, 2011
    Messages:
    1,030 (0.84/day)
    Thanks Received:
    136
    That would be great and little as possible!
    I dont actually know if the imac works so its not really worth a great deal to find out if it does you know?
    The power light comes on and the CRT makes the noise old monitors make when there live but of course no computer will POST with no ram in,so it may not even work.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page