1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Uninstalling old cat drivers after new card installed.

Discussion in 'Graphics Cards' started by Sasqui, Sep 19, 2006.

  1. Sasqui

    Sasqui

    Joined:
    Dec 6, 2005
    Messages:
    7,722 (2.38/day)
    Thanks Received:
    1,458
    Location:
    Manchester, NH
    Got myself into a pickle... I am upgrading my X800GTO to an X1900XTX. After I removed my X800GTO, I realised I hadn't removed the drivers first, so I put it back in and now it doesn't work (my bad - and that's not the problem).

    So I'm forced to install the X1900XTX with the X800 drivers installed (XP, can't remember the Cat driver version).

    Question - can I do this? Is there a way to uninstall drivers via safe mode or other means?
     
  2. Changis New Member

    Joined:
    Jun 21, 2006
    Messages:
    314 (0.10/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Norwegia
    should work fine, ATi uses the same drivers for all radeon cards.

    Catalyst 6.8 Drivers (the newest)
    Products Supported:

    * Radeon® X1900 series
    * Radeon® X1800 series
    * Radeon® X1600 series
    * Radeon® X1300 series
    * Radeon® X850 series
    * Radeon® X800 series
    * Radeon® X700 series
    * Radeon® X600 series
    * Radeon® X550 series
    * Radeon® X300 series
    * Radeon® 9800 series
    * Radeon® 9700 series
    * Radeon® 9600 series
    * Radeon® 9650 series
    * Radeon® 9550 series
    * Radeon® 9500 series

    if you have issues, try downloading drivercleaner pro, chose every setting with ATI on them and delete them, restart and do a fresh Driver installation
     
  3. Sasqui

    Sasqui

    Joined:
    Dec 6, 2005
    Messages:
    7,722 (2.38/day)
    Thanks Received:
    1,458
    Location:
    Manchester, NH
    I got it figured out with the F8 key into safe mode - the problem is that although the drivers say they support all of those, it actually detects the card you have, and installs the correct components... so swapping cards on that list will usually not work without installing again.

    Thanks for the reply :toast:
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page