1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Unreal Tournament 3 Beta Demo Patch Released

Discussion in 'News' started by malware, Oct 14, 2007.

  1. malware New Member

    Joined:
    Nov 7, 2004
    Messages:
    5,476 (1.51/day)
    Thanks Received:
    956
    Location:
    Bulgaria
    Epic Games have released a patch for Unreal Tournament 3 beta demo for those of you who are not able to run it. If you have Windows XP 64-bit or Windows Server 2003 and you are receiving the "Modified executable code is not allowed" error at startup then you should replace the game's executable with the one from this 9.47MB patch.

    Source: GamersHell
     
    a111087 and JacKz5o say thanks.
  2. WarEagleAU

    WarEagleAU Bird of Prey

    Joined:
    Jul 9, 2006
    Messages:
    10,797 (3.57/day)
    Thanks Received:
    546
    Location:
    Gurley, AL
    Sweet.

    This game looked so awesome on the PS3 and as much as I hate to say it, looks a hell of a lot better on the PC.
     
  3. ktr

    ktr

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    7,407 (2.37/day)
    Thanks Received:
    687
    any fix for the crappy server manager...i cannot find a proper server.
     
  4. TheGuruStud

    TheGuruStud

    Joined:
    Sep 15, 2007
    Messages:
    1,620 (0.62/day)
    Thanks Received:
    168
    Location:
    Police/Nanny State of America
    Try The All-Seeing Eye :)
     
  5. TheGuruStud

    TheGuruStud

    Joined:
    Sep 15, 2007
    Messages:
    1,620 (0.62/day)
    Thanks Received:
    168
    Location:
    Police/Nanny State of America
    LOL, just tried to run UT3. It doesn't even work on XP 32-bit haha (same error). Somebody needs a kick in the ass over at epic.
    Works with the patched EXE, though.
     
  6. ktr

    ktr

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    7,407 (2.37/day)
    Thanks Received:
    687
    I dont see any filters for it...
     
  7. FAXA New Member

    Joined:
    Feb 9, 2007
    Messages:
    236 (0.08/day)
    Thanks Received:
    5
    I can't make an account because you need to give your email address. That wouldn't be a problem if they hadn't bound @ to open console and given no way for the user to change it.

    Although the game is amazing and the hover boards rock! I'm running it maxed out and its looking immense!
     
  8. bubba_000

    bubba_000 New Member

    Joined:
    Jul 3, 2007
    Messages:
    76 (0.03/day)
    Thanks Received:
    5
    You probably have a uk keyboard. Press SHIFT+ALT and the language for your keyboard will change to US. Then use SHIFT+2 for @
     
    Grings says thanks.
  9. TheGuruStud

    TheGuruStud

    Joined:
    Sep 15, 2007
    Messages:
    1,620 (0.62/day)
    Thanks Received:
    168
    Location:
    Police/Nanny State of America
    hmmmm, guess they haven't updated it yet [​IMG]

    UT3 is being a douche. It fights my forced refresh rate so it won't change the resolution. I'm about tired of these programs that think they can just change the refresh as they wish. I'm gonna "kick em in the nuts".
     
  10. Pinchy New Member

    Joined:
    Apr 29, 2006
    Messages:
    5,109 (1.65/day)
    Thanks Received:
    284
    Location:
    Sydney, Australia
    I just downloaded it today.....its awesome!

    I find online servers fine :p.
     
  11. Darren

    Darren New Member

    Joined:
    Feb 27, 2005
    Messages:
    1,936 (0.55/day)
    Thanks Received:
    345
    That is such a fanboy comment!!!
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page