1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

VelociRaptor RAID with SATA2/3 ???

Discussion in 'Storage' started by Live OR Die, Dec 22, 2011.

  1. Live OR Die

    Live OR Die

    Joined:
    May 19, 2007
    Messages:
    4,042 (1.46/day)
    Thanks Received:
    424
    If i buy a Sata 3 VelociRaptor 300Gb can i raid it with my VelociRaptor Sata 2 one they will both be running on Sata 2 ports :confused:
     
  2. DanTheBanjoman SeƱor Moderator

    Joined:
    May 20, 2004
    Messages:
    10,553 (2.73/day)
    Thanks Received:
    1,383
    Sure, though it is not recommended to run RAID using non identical disks. Though if the interface is everything they've changed it won't matter.
     
    Live OR Die says thanks.
  3. Live OR Die

    Live OR Die

    Joined:
    May 19, 2007
    Messages:
    4,042 (1.46/day)
    Thanks Received:
    424
    Umm its just i cant find any 2nd hand one in AU and the sata 3 one dont cost that much.


    What about the Cache ones 16 when the other 32 o_O
     
    Last edited: Dec 22, 2011
  4. cdawall where the hell are my stars

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    20,684 (6.74/day)
    Thanks Received:
    2,984
    Location:
    some AF base
    It will still work, but one drive in the raid array will be a little bit faster.
     
    Live OR Die says thanks.
  5. Live OR Die

    Live OR Die

    Joined:
    May 19, 2007
    Messages:
    4,042 (1.46/day)
    Thanks Received:
    424
    well if i can find a 2nd hand one ill go with the sata 3 thanks.
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page