1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Vista Service Pack One Enters Testing

Discussion in 'News' started by Jimmy 2004, Aug 7, 2007.

  1. Jimmy 2004

    Jimmy 2004 New Member

    Joined:
    Jan 15, 2005
    Messages:
    5,491 (1.58/day)
    Thanks Received:
    267
    Location:
    England
    Things are still a little cloudy, so take this with a pinch of salt, but a number of Microsoft’s software testers claim to have received an early version of the first service pack for Windows Vista. Apparently a few testers have given ZDNet a tipoff, although each tester has come forward with a different build number, which suggests that Microsoft could even be using them to track down anyone who gives away information about new features, but it’s equally possible each tester is just running a different build. The screenshots below are from WinBeta and supposedly show a version of Vista with the service pack installed, although there is still very little which will be of interest to most people. The private beta had been rumoured for mid-July, with a public beta following soon afterwards and a final version coming as soon as November this year, although Microsoft has not given any official confirmation of this. Hopefully more information will become available soon, but it looks like the first service pack could be here soon.
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

    Source: TG Daily
  2. wazzledoozle

    wazzledoozle New Member

    Joined:
    Aug 30, 2004
    Messages:
    5,414 (1.50/day)
    Thanks Received:
    161
    Location:
    Seattle
    Vista doesnt need "service packs". Microsoft has said that many times before, but no one will listen and keep hyping it up. If they do release one it will just be so people who say "I'm waiting till SP1 to get vista" will finally get vista.
  3. driver66

    driver66 New Member

    Joined:
    Jun 4, 2007
    Messages:
    1,046 (0.40/day)
    Thanks Received:
    111
    Location:
    indiana
    LOL so correct!!!!:toast: It is just to sell vista to the people who think Vista is a conspiracy :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
  4. WarEagleAU

    WarEagleAU Bird of Prey

    Joined:
    Jul 9, 2006
    Messages:
    10,796 (3.69/day)
    Thanks Received:
    545
    Location:
    Gurley, AL
    And why doesnt Vista need a service pack? Looks like Microsoft thinks so.

    No one expects a product to be completely bug free when it rolls out, least of all an OS.
  5. Steevo

    Steevo

    Joined:
    Nov 4, 2005
    Messages:
    8,107 (2.55/day)
    Thanks Received:
    1,123
    Compatability is one issue they are seeing with Vista, many will neverupgrade due to software incompatability. We have that issue here.
    10 Million points folded for TPU
  6. russianboy New Member

    Joined:
    Dec 9, 2005
    Messages:
    1,800 (0.57/day)
    Thanks Received:
    90
    you have no sense of sarcasm.
  7. DRDNA

    DRDNA

    Joined:
    Feb 19, 2006
    Messages:
    4,768 (1.55/day)
    Thanks Received:
    561
    Location:
    New York
    I have a copy of the SP1 for vista its labeled as viaacpwthoh:D
  8. HellasVagabond New Member

    Joined:
    Jan 19, 2007
    Messages:
    3,404 (1.25/day)
    Thanks Received:
    162
    Location:
    Athens , GREECE
    This SP1 Beta has been around for 3 weeks now aint something new. However id rather wait for the full version :)
  9. DRDNA

    DRDNA

    Joined:
    Feb 19, 2006
    Messages:
    4,768 (1.55/day)
    Thanks Received:
    561
    Location:
    New York
    I just found out what viaacpwthoh means..."vista is all about copy protection with the help of hollywood" !!!!!!!!!!:eek:!!!!!!!!!!!:eek:..................
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    lol srry guys i couldnt resist..which equals "just kidding":p
  10. Chewy

    Chewy New Member

    Joined:
    Jul 9, 2006
    Messages:
    3,289 (1.12/day)
    Thanks Received:
    148
    Location:
    Halifax, Canada
    I get errors with vista.. going to do a reinstall soon though.. got everything backed up.. maybe I'll give it a try again was thinng of going back to xp :(

    [​IMG]

    I get a commos error all the time too.. when loading my parttions or using WMP... anyone ever experience what I do??
  11. driver66

    driver66 New Member

    Joined:
    Jun 4, 2007
    Messages:
    1,046 (0.40/day)
    Thanks Received:
    111
    Location:
    indiana
    :nutkick:
  12. selway89

    selway89

    Joined:
    Jun 12, 2006
    Messages:
    394 (0.13/day)
    Thanks Received:
    23
    Not a problem with my vista... altho why dont they just use the new windows update service that seems to do what it says on the tin quite nicely.

    Then again there are the peeps saying "i wont upgrade until it gets SP1" which to me is nonsense.
  13. Chewy

    Chewy New Member

    Joined:
    Jul 9, 2006
    Messages:
    3,289 (1.12/day)
    Thanks Received:
    148
    Location:
    Halifax, Canada
    when I reinstal I will bump this thread and tell everyone how it goes.. or make a new therad (it wont be too soon but should be done this weekend if not before! its been killing me lol

    My razor softwarte is another problem for me it will only install in french when I choose english.. I cleaned my registry tried again same "poop", just havent tried choosing french yet..than maybe it would install i english. lol thats how my comp treats me, just down right weird/wrong problems.
  14. driver66

    driver66 New Member

    Joined:
    Jun 4, 2007
    Messages:
    1,046 (0.40/day)
    Thanks Received:
    111
    Location:
    indiana
    ROLFLMAO lol chewy i feel your pain :banghead: :banghead: :D
  15. driver66

    driver66 New Member

    Joined:
    Jun 4, 2007
    Messages:
    1,046 (0.40/day)
    Thanks Received:
    111
    Location:
    indiana
    Smart guy ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^:toast:
  16. Judas

    Judas

    Joined:
    Jun 17, 2005
    Messages:
    1,032 (0.31/day)
    Thanks Received:
    21
    My vista works fine too,couldn't be happier .. :D
  17. russianboy New Member

    Joined:
    Dec 9, 2005
    Messages:
    1,800 (0.57/day)
    Thanks Received:
    90
    my vista raped my harddrive and ate my RAMs.
  18. Chewy

    Chewy New Member

    Joined:
    Jul 9, 2006
    Messages:
    3,289 (1.12/day)
    Thanks Received:
    148
    Location:
    Halifax, Canada
    Ive come tot the conclusion that possibly my *Errors (- the razor software) is due to ram incompatibility with my mobo.. in my bios it says "ddr2 Fail!" my mobo need a bios update to run micron memory better.. its working but it dont fully like it guess I'll finally get around to putting my ocz gold stick back in for a couple days lol.. see if the problem persists.
  19. newbielives New Member

    Joined:
    Apr 30, 2005
    Messages:
    164 (0.05/day)
    Thanks Received:
    4
    Does the black and white wall paper looking over the city landscape come with Vista?

    That picture is freaking awesome
  20. WarEagleAU

    WarEagleAU Bird of Prey

    Joined:
    Jul 9, 2006
    Messages:
    10,796 (3.69/day)
    Thanks Received:
    545
    Location:
    Gurley, AL
    Im guessing folks saying that about waiting on SP1 is for the current annoyances/problems to be sorted out. I dont think there is anything wrong with it.
  21. russianboy New Member

    Joined:
    Dec 9, 2005
    Messages:
    1,800 (0.57/day)
    Thanks Received:
    90
    yeah, I bet a dozen new wallpapers will come with SP1.

    me is gonna look for something like that, maybe I'll link it to you :toast:.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page