1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Vista sound output to two devices

Discussion in 'General Software' started by ShogoXT, Nov 26, 2009.

  1. ShogoXT

    ShogoXT New Member

    Joined:
    Feb 14, 2008
    Messages:
    974 (0.35/day)
    Thanks Received:
    84
    Location:
    Cincinnati, Ohio
    Ive tried to search this up, but so far I haven't found good results.

    I have a Sound Blaster X-fi PCI-E and the Radeon 4890 HDMI audio for outputs.
    I have them both working separately on the audio devices list on Vista Home Premium.
    I FINALLY got screen cloning to work in games, but audio will only output to one or the other.
    This depends on what I have set to default.

    Is there anyway to get Vista to output all audio to BOTH devices?

    Thanks in advance.
     
  2. Solaris17

    Solaris17 Creator Solaris Utility DVD

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Messages:
    17,830 (4.86/day)
    Thanks Received:
    4,089
    Location:
    Florida
    iv found that it depends on the program...for teamspeak i use my onboard for my speakers i use my xonar...both will work independently from each other but i have to set TS to use the onboard.
     
  3. ShogoXT

    ShogoXT New Member

    Joined:
    Feb 14, 2008
    Messages:
    974 (0.35/day)
    Thanks Received:
    84
    Location:
    Cincinnati, Ohio
    Games specifically.
     
  4. Solaris17

    Solaris17 Creator Solaris Utility DVD

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Messages:
    17,830 (4.86/day)
    Thanks Received:
    4,089
    Location:
    Florida
    right but what im saying is i dont think their is a way to do it other than setting the program to do it from within said program...or going into the windows CP and setting the default device.
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page