1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Watts?

Discussion in 'Cases, Modding & Electronics' started by binsky3333, Dec 3, 2007.

  1. binsky3333

    binsky3333 New Member

    Joined:
    Jul 5, 2007
    Messages:
    643 (0.24/day)
    Thanks Received:
    21
    Hi,
    I was just wondering how i can figure out how much watts my computer is comsuming. Is it the amount of watts my power supply is. My power supply is 680watts, so is my computer comsuming 680watts. Also is there a program that i can get that will measure the amount of volts and watts.


    Thx
     
  2. technicks

    technicks

    Joined:
    Apr 23, 2006
    Messages:
    3,560 (1.15/day)
    Thanks Received:
    257
    Location:
    Enschede, The Netherlands
    Last edited: Dec 3, 2007
  3. binsky3333

    binsky3333 New Member

    Joined:
    Jul 5, 2007
    Messages:
    643 (0.24/day)
    Thanks Received:
    21
    Oh ok thx a lot!
     
  4. panchoman

    panchoman Sold my stars!

    Joined:
    Jul 16, 2007
    Messages:
    9,595 (3.61/day)
    Thanks Received:
    1,200
  5. suraswami

    suraswami

    Joined:
    Apr 5, 2005
    Messages:
    6,231 (1.79/day)
    Thanks Received:
    832
    Location:
    Republic of Asia (a.k.a Irvine), CA
    If you have APC brand UPS connected to ur pc their software will tell you how much watts is used at any particular time and its real time.
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page