1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

WCG server problems?

Discussion in 'World Community Grid (WCG)' started by Flak, May 21, 2012.

  1. Flak

    Joined:
    Jul 7, 2008
    Messages:
    403 (0.17/day)
    Thanks Received:
    70
    Location:
    US
    Just reinstalled boinc on a couple of my machines, none of them are downloading any work though. I can login to them fine but they keep displaying communication deferred when trying to pull work from WCG.
     
  2. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,776 (9.71/day)
    Thanks Received:
    6,238
    Location:
    Chatsworth, GA
    Check your time and date settings.
     
    Crunching for Team TPU
  3. Flak

    Joined:
    Jul 7, 2008
    Messages:
    403 (0.17/day)
    Thanks Received:
    70
    Location:
    US
    They are correct, checked that before posting.
     
  4. Chicken Patty

    Chicken Patty WCG Moderator Staff Member

    Joined:
    Nov 27, 2007
    Messages:
    28,341 (10.97/day)
    Thanks Received:
    12,227
    Location:
    Miami, Florida
    Have you tried detaching from the project and attaching again?
     
  5. Flak

    Joined:
    Jul 7, 2008
    Messages:
    403 (0.17/day)
    Thanks Received:
    70
    Location:
    US
    Yeah, not sure what the issue is. Time is correct, tried doing it from work as well, same issue. F@H works though......
     
  6. Chicken Patty

    Chicken Patty WCG Moderator Staff Member

    Joined:
    Nov 27, 2007
    Messages:
    28,341 (10.97/day)
    Thanks Received:
    12,227
    Location:
    Miami, Florida
    Hmm, usually it happens when time/date is wrong, but you've already checked that. I'm clueless.
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page