1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

weird COD:WAW problem.

Discussion in 'Games' started by Fitseries3, Mar 21, 2009.

  1. Fitseries3

    Fitseries3 Eleet Hardware Junkie

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    15,509 (5.87/day)
    Thanks Received:
    3,107
    Location:
    Republic of Texas
    i installed WAW on my i7 rig to see how it does.

    it installs good from what i can tell.

    i load the game up and try to start a new solo game... select dificulty and then it goes back to the main menu like nothing happened.

    this keeps looping until i exit the game.

    i tried the 1.1 patch

    1.2 patch

    1.3 patch

    all 4 versions of the "no-cd" exe's

    nothing has solved it yet.

    im running the newest nvidia drivers and vista 64 with all updates and sp1.

    WTF is going on here?
     
  2. Mussels

    Mussels Moderprator Staff Member

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    42,566 (11.39/day)
    Thanks Received:
    9,836
    it could be that audio bug? Try setting your audio to 16 bit 44Khz or 24 bit 48Khz, some machines have weird issues with WaW on other sound settings.
     
  3. Fitseries3

    Fitseries3 Eleet Hardware Junkie

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    15,509 (5.87/day)
    Thanks Received:
    3,107
    Location:
    Republic of Texas
    nope. that didnt work.
     
  4. Melvis

    Melvis

    Joined:
    Mar 18, 2008
    Messages:
    3,594 (1.45/day)
    Thanks Received:
    531
    Location:
    Australia
    Have you tried running it on another computer? and if it still does this very weird problem, maybe the game is at fault?
     
  5. Fitseries3

    Fitseries3 Eleet Hardware Junkie

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    15,509 (5.87/day)
    Thanks Received:
    3,107
    Location:
    Republic of Texas
    same problem on 2 computers.

    i tried 2 different hard copies and a DL copy as well.
     
  6. Melvis

    Melvis

    Joined:
    Mar 18, 2008
    Messages:
    3,594 (1.45/day)
    Thanks Received:
    531
    Location:
    Australia
    Hmmmm ok that is very odd indeed, first of heard of that one, what video cards are running in both machines?
     
  7. Castiel

    Castiel

    Joined:
    May 5, 2008
    Messages:
    3,319 (1.37/day)
    Thanks Received:
    310
    Are you logged in before doing solo?
     
  8. Fitseries3

    Fitseries3 Eleet Hardware Junkie

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    15,509 (5.87/day)
    Thanks Received:
    3,107
    Location:
    Republic of Texas
    2x295s in one and 260 in the other

    ?
     
  9. Castiel

    Castiel

    Joined:
    May 5, 2008
    Messages:
    3,319 (1.37/day)
    Thanks Received:
    310
    You need to be logged into the master server.

    Have you created a profile?
     
  10. Fitseries3

    Fitseries3 Eleet Hardware Junkie

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    15,509 (5.87/day)
    Thanks Received:
    3,107
    Location:
    Republic of Texas
    it wont connect. i get an error and it closes the program

    i disabled the firewall and still no go
     
  11. Sc1mitar New Member

    Joined:
    Jan 22, 2007
    Messages:
    134 (0.05/day)
    Thanks Received:
    6
    Location:
    Edmonton
    Are you behind a router?

    I assume you probably already checked this but try hooking up directly to the modem itself. I remember back when i was playing WaW i always had to reboot the router and then try reconnect right away to be able to connect to the master server. "supposedly" they fixed it, dunno though. Once i went straight to the modem all my connection problems disappeared.

    btw WaW is a crappy game, better off like some STALKER or Fallout. i was very underwhelmed by COD5:ohwell:

    On the plus side you can probably get close to 200+fps with that 295 SLI rig. nicely done
     
  12. Castiel

    Castiel

    Joined:
    May 5, 2008
    Messages:
    3,319 (1.37/day)
    Thanks Received:
    310
    He got it fixed.
     
    Fitseries3 says thanks.
  13. Fitseries3

    Fitseries3 Eleet Hardware Junkie

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    15,509 (5.87/day)
    Thanks Received:
    3,107
    Location:
    Republic of Texas
    yup.... somehow.
     
  14. Sc1mitar New Member

    Joined:
    Jan 22, 2007
    Messages:
    134 (0.05/day)
    Thanks Received:
    6
    Location:
    Edmonton
    right on eh
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page