1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Weird Screen Garbling With ATi-Tool and X800

Discussion in 'ATITool' started by VomitOnLino, Sep 3, 2004.

  1. thumper New Member

    Joined:
    Dec 23, 2004
    Messages:
    33 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    I know this is an old thread however.

    I get this on my pcie x800XL card with standard bios but using the softmod drivers. Also happens with default 5.4 drivers too.

    Has there been a fix for this yet?
     
    10 Year Member at TPU
  2. kanko New Member

    Joined:
    Jul 3, 2005
    Messages:
    8 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    hmm.. how interesting... this problem is COMPLETELY random!
     
    10 Year Member at TPU
  3. thumper New Member

    Joined:
    Dec 23, 2004
    Messages:
    33 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    I agree after doing absolutly nothing to change anything mine now apears to be fine for the moment
     
    10 Year Member at TPU
  4. kanko New Member

    Joined:
    Jul 3, 2005
    Messages:
    8 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    so.. any success with the 5.7s? :\
     
    10 Year Member at TPU
  5. ojaneka New Member

    Joined:
    Oct 18, 2004
    Messages:
    26 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Hell`s
    Hi!

    I had this BAD corruption problem few months a go when i used OMEGA drivers. (dont remember the number, 5.?) <-- BEST "FPS" SO FAR...

    Had to re install Windows to overcome this problem. The "dot to i" was when i was scanning artifacts with ATItool 0.24beta?, TOTAL corruption!


    winXPpro
    A64 3200@2400Mhz (754)
    K8N Neo pla 10*240 ht@1000
    1.5g khx3200ul @ 200
    Club3D X800Pro (16p)
     
    10 Year Member at TPU
  6. kanko New Member

    Joined:
    Jul 3, 2005
    Messages:
    8 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    yeah.. but we have the problem that when we boot into windows, the picture is scrambled..
    btw, i never used atitool, but have the same prob.
     
    10 Year Member at TPU
  7. ojaneka New Member

    Joined:
    Oct 18, 2004
    Messages:
    26 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Hell`s
    HI

    !I havent read ALL the posts! :)

    THIS IS FOR "BADLY" BOOTING CARDS:
    (I had a problem in the past.That when i was booting my pc, i didnt see my mobos boot logos or windows loading bar. Just blank screen up to windows login screen)

    #1 MAKE SURE YOUR PC POWER SUPLY IS PROPERLY GROUNDED (grounded input) Clud3D:s advice, DID THE TRICK!!
    #2 DO U HAVE ENOUGH POWERFULL POWER SUPLY? CALCULATE AMD SYSTEMS: LINK
    ARE VOLTAGES ENOUGH STABLE? POWER SUPLYS ARE USING 60-70% OF THE RATED NUMBERS. EXAMPLE: 380W IS GIVING ABOUT 228-226W ALL THE TIME...

    A64 3200 (754) @ 2,5 Ghz
    1.5G KHX3200UL (2-2-2-5-2T)
    MSI K8N Neo Platinum (MS-7030) MODED BIOS 1.6 by PINOCHIO <- (over 300ht`s, stable)
    Club3D X800Pro @ 540/530 (16P), ATI Silencer 4
    2* SATA
    Antec 480W
     
    10 Year Member at TPU
  8. kanko New Member

    Joined:
    Jul 3, 2005
    Messages:
    8 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    even tho i did not have such problems i tried your advices/tips/hints and it's still the same...
    i'm sorry, but i blame the drivers and i blamed them from the get go.
     
    10 Year Member at TPU
  9. kanko New Member

    Joined:
    Jul 3, 2005
    Messages:
    8 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    new drivers are out and it's still the same :O
     
    10 Year Member at TPU

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)