1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

what CPU do you have vote! part 2

Discussion in 'General Hardware' started by AthlonX2, Jul 29, 2010.

?

What CPU do you have?

  1. Intel Core 2 Duo

    18.5%
  2. Intel Core 2 Quad

    15.8%
  3. Intel Core i3

    2.8%
  4. Intel Core i5

    15.4%
  5. Intel Core i7

    27.1%
  6. Intel "Gulftown"

    2.3%
  7. AMD Phenom II X6

    10.5%
  8. AMD Phenom II X4

    16.9%
  9. AMD Phenom II X3

    2.4%
  10. AMD Phenom II X2

    3.5%
  11. AMD Phenom X4

    3.5%
  12. AMD Phenom X3

    0.9%
  13. AMD Athlon II X4

    2.5%
  14. AMD Athlon II X3

    2.1%
  15. AMD Athlon II X2

    6.5%
  16. AMD Sempron

    1.8%
  17. AMD Sempron X2

    0.4%
Multiple votes are allowed.
  1. Fitseries3

    Fitseries3 Eleet Hardware Junkie

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    15,509 (6.28/day)
    Thanks Received:
    3,106
    Location:
    Republic of Texas
    you have every cpu on the list?
  2. AthlonX2

    AthlonX2 HyperVtX™

    Joined:
    Sep 27, 2006
    Messages:
    7,135 (2.51/day)
    Thanks Received:
    1,642
    he forgot to take his meds and is dillusional
  3. erocker

    erocker Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    39,490 (13.55/day)
    Thanks Received:
    13,900
    No, I think these meds I'm on are making me dillusional. Clearly I thought I had all of these CPU's. Now, clearly I don't.
    AthlonX2 says thanks.
  4. Super XP

    Super XP

    Joined:
    Mar 23, 2005
    Messages:
    2,741 (0.81/day)
    Thanks Received:
    538
    Location:
    Ancient Greece, Acropolis
    Phenom II X4 just until Bulldozer ;)
  5. Stak New Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    458 (0.27/day)
    Thanks Received:
    43
    Location:
    Netherlands
    Voted (see specs)
  6. radeon747

    radeon747 New Member

    Joined:
    Sep 1, 2009
    Messages:
    112 (0.06/day)
    Thanks Received:
    6
    Location:
    Australia/Victoria/Melbourne
    Added one for intel core 2 duo brothers
  7. Dovecam.W

    Dovecam.W New Member

    Joined:
    Aug 2, 2010
    Messages:
    1 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Murray, USA
    Vote for Intel Core 2 Quad, I am a solid fan of Intel and using Intel Core 2 Quad processor now.
  8. de.das.dude

    de.das.dude Pro Indian Modder

    Joined:
    Jun 13, 2010
    Messages:
    7,474 (5.02/day)
    Thanks Received:
    1,936
    just got me a phenom ii x4 945 2wks ago.
  9. ShRoOmAlIsTiC

    ShRoOmAlIsTiC

    Joined:
    Sep 29, 2004
    Messages:
    859 (0.24/day)
    Thanks Received:
    164
    Location:
    Palm Desert, CA
    voted, PHII x4 955, Athlon II x2 245, Athlon II x3 445. Intel Atom is missing or I would have voted that too.
  10. xBruce88x

    xBruce88x

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    2,356 (1.37/day)
    Thanks Received:
    545
    Currently running an Athlon II X4 630 @ 3.25ghz. wish they'd make an Athlon II X6 XD
  11. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,415 (10.40/day)
    Thanks Received:
    5,986
    Location:
    Chatsworth, GA
    Voted! I7 and a Phenom II X3 (unlocked X4)
    Crunching for Team TPU
  12. de.das.dude

    de.das.dude Pro Indian Modder

    Joined:
    Jun 13, 2010
    Messages:
    7,474 (5.02/day)
    Thanks Received:
    1,936
    bleh most use intel core 2 quad. now is that surprising?
  13. Faith[ROG].Anarchy

    Faith[ROG].Anarchy

    Joined:
    Aug 6, 2010
    Messages:
    424 (0.30/day)
    Thanks Received:
    45
    Location:
    Hà Nội, Viet Nam
    4 guys vote for Athlon II X3 :banghead::banghead::banghead: Ah not good :D
  14. Melvis

    Melvis

    Joined:
    Mar 18, 2008
    Messages:
    3,543 (1.54/day)
    Thanks Received:
    510
    Location:
    Australia
    Since my Phenom II X4 965 BE turned up today i voted for it and my old haha :p X6 as well
  15. de.das.dude

    de.das.dude Pro Indian Modder

    Joined:
    Jun 13, 2010
    Messages:
    7,474 (5.02/day)
    Thanks Received:
    1,936
    your X6 is the old one. thats something to haha about.
  16. EwX New Member

    Joined:
    Sep 3, 2006
    Messages:
    38 (0.01/day)
    Thanks Received:
    5
    To which category unlocked Phenom 2 X2 Chip would go ? Phenom 2 X2 or Phenom 2 X4 ? :)
    Last edited: Aug 6, 2010
  17. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,415 (10.40/day)
    Thanks Received:
    5,986
    Location:
    Chatsworth, GA
    x2 cause thats what it orginialy is.
    Crunching for Team TPU
  18. Faith[ROG].Anarchy

    Faith[ROG].Anarchy

    Joined:
    Aug 6, 2010
    Messages:
    424 (0.30/day)
    Thanks Received:
    45
    Location:
    Hà Nội, Viet Nam
    Need more votes for the AMD Athlon II X3 plz !! It's amazing man !! I gotta have one installed in my new budget gaming system if I could build one for my own
  19. MohawkAngel

    MohawkAngel New Member

    Joined:
    Jan 21, 2009
    Messages:
    1,864 (0.93/day)
    Thanks Received:
    122
    AMD all the way for most low budget computers. I dont really know intel and for me power is not a matter so why the hell i would rush ti buy the most powerful INTEL onthe market if i know AMD will come out with something even more powerful after amd so on? I own amd used to it switched to amd couple of years ago to build my own computers and build them for people around with low budget. Better bang for the bucks and plenty of cheap AMD cpu on the market.
    NAVI_Z says thanks.
  20. Melvis

    Melvis

    Joined:
    Mar 18, 2008
    Messages:
    3,543 (1.54/day)
    Thanks Received:
    510
    Location:
    Australia
    Haha :p True i guess. Dam these old 2month CPU's i don't know, ill have to upgrade soon i guess lol
    NAVI_Z says thanks.
  21. NAVI_Z

    NAVI_Z New Member

    Joined:
    Aug 7, 2010
    Messages:
    254 (0.18/day)
    Thanks Received:
    37
    Voted. Good to see some AMD peeps out there. I went with AMD cause of upgradability. No need to buy a new motherboard every time a new chip hits. With AMD,just update the bios and drop ur new chip in da same board n off you go!:nutkick:
  22. CDdude55

    CDdude55 Crazy 4 TPU!!!

    Joined:
    Jul 12, 2007
    Messages:
    8,179 (3.20/day)
    Thanks Received:
    1,277
    Location:
    Virginia
    Meh, i went for Intel cause that's where the performance is right now, they can change the socket every week... but if they're pushing out great CPU architectures and chipsets, i frankly could care less. AMD has still yet to release a CPU to beat the i7's(though the X6's come close). AMD is great in the price for performance category.

    Not trying to start a CPU flame war though.lol
  23. stevednmc

    stevednmc New Member

    Joined:
    Jun 28, 2009
    Messages:
    916 (0.50/day)
    Thanks Received:
    83
    Location:
    nebraska
    Voted! I7 Core 2 quad and Core 2 Duo..
  24. NAVI_Z

    NAVI_Z New Member

    Joined:
    Aug 7, 2010
    Messages:
    254 (0.18/day)
    Thanks Received:
    37


    WITH THE ECONOMY THE WAY IT IS, AMD IS VERY INTELIGENT IN PRICEPOINTS. AMD CPU'S runnig at 80% of the speed and power of INTELS and at half the cost!
  25. KainXS

    KainXS

    Joined:
    Sep 25, 2007
    Messages:
    5,600 (2.26/day)
    Thanks Received:
    501
    no xeons?

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page