1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

What Motherboard Should I Get????

Discussion in 'Motherboards & Memory' started by odddray, Feb 3, 2006.

  1. odddray New Member

    Joined:
    Jul 18, 2005
    Messages:
    42 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    any ideas. need one around 120$ i think a new one will solve my problem with low fps and my computer not running like it should be.

    my specs are
    chipset is an emachine that came with a ati x200 build in video card
    2 gigs of ram that were added . 2 gigs corasir xms version pc3200
    ati radeon x850 xt saphfire version was also added
    a new power suplly was added. antec true power 550 watts
    3200+ 64 athlon 2.0

    get 65 fps in cs sourcce graphics maxed

    30 in c0d2 graphcs basicly maxed

    can nvidia version motherboards have ati cards in them??

    would i have to get a new procceser if i was changeing my motherboard
  2. bikr692002

    bikr692002 New Member

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Messages:
    1,104 (0.35/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Long Island, New York
    Yeah, they can. I asked wizzard the same thing today :p
  3. odddray New Member

    Joined:
    Jul 18, 2005
    Messages:
    42 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    would i have to get new procceser or can i just put my emachine procceser that came with it
    the athlon 64 3200+ 2.0.
  4. bikr692002

    bikr692002 New Member

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Messages:
    1,104 (0.35/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Long Island, New York
    As long as the sockets match

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page