1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Where to Get XP SP2?

Discussion in 'General Software' started by Azn Tr14dZ, Jan 8, 2007.

  1. Azn Tr14dZ New Member

    Joined:
    Mar 2, 2006
    Messages:
    5,299 (1.53/day)
    Thanks Received:
    19
    I'm currently running Windows XP Pro SP1, but I need SP2 to use some features (such as the Xbox 360 Vision Camera), and I was wondering can I download this directly from Microsoft? I searched their site, but there wasn't a download for SP2 at all. But, I did search google and there are sites that offer the SP2 download (200+ Mb). So should I download from the other sites? Do any of you have a link to download SP2?

    Thanks,
    -Azn
     
  2. Lazzer408

    Lazzer408

    Joined:
    Jan 6, 2007
    Messages:
    2,550 (0.81/day)
    Thanks Received:
    342
    Location:
    Illinois
  3. DanTheBanjoman Señor Moderator

    Joined:
    May 20, 2004
    Messages:
    10,553 (2.56/day)
    Thanks Received:
    1,383
  4. Azn Tr14dZ New Member

    Joined:
    Mar 2, 2006
    Messages:
    5,299 (1.53/day)
    Thanks Received:
    19
    Ok, I downloaded it and it's working great, but for some reason there are some sites that I cannot visit, such as AVS Forums. It asks me to download PHP Files every time I enter it, but gives me no access to the website whatsoever. Is there something that SP2 enabled?
     
  5. DRDNA

    DRDNA

    Joined:
    Feb 19, 2006
    Messages:
    4,805 (1.38/day)
    Thanks Received:
    573
    Location:
    New York
    Yes its new version of windows firewall....Goto your lan or wireless connection and select properties and then I think advanced or somthing.Disable it as you are probably behind a router with a software firewall already installed.
     
  6. DRDNA

    DRDNA

    Joined:
    Feb 19, 2006
    Messages:
    4,805 (1.38/day)
    Thanks Received:
    573
    Location:
    New York
    If that is'nt the issue please post back version of IE
     
  7. Azn Tr14dZ New Member

    Joined:
    Mar 2, 2006
    Messages:
    5,299 (1.53/day)
    Thanks Received:
    19
    I did it and it's not working at all (the PHP files and sites). And when you say IE, do you mean Internet Explorer?
     
  8. DRDNA

    DRDNA

    Joined:
    Feb 19, 2006
    Messages:
    4,805 (1.38/day)
    Thanks Received:
    573
    Location:
    New York
    yes
     
  9. Azn Tr14dZ New Member

    Joined:
    Mar 2, 2006
    Messages:
    5,299 (1.53/day)
    Thanks Received:
    19
    Ie 7
     
  10. DRDNA

    DRDNA

    Joined:
    Feb 19, 2006
    Messages:
    4,805 (1.38/day)
    Thanks Received:
    573
    Location:
    New York
    Errr
     
  11. Azn Tr14dZ New Member

    Joined:
    Mar 2, 2006
    Messages:
    5,299 (1.53/day)
    Thanks Received:
    19
    Well, I use FireFox though, and I still can't enter some sites. I turned off Firewall and still nothing.
     
  12. DRDNA

    DRDNA

    Joined:
    Feb 19, 2006
    Messages:
    4,805 (1.38/day)
    Thanks Received:
    573
    Location:
    New York
    run windows update again
     
  13. Azn Tr14dZ New Member

    Joined:
    Mar 2, 2006
    Messages:
    5,299 (1.53/day)
    Thanks Received:
    19
    Alright, I'll download and install the updates for SP2.
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page