1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Which mb?

Discussion in 'Motherboards & Memory' started by amanwani, Aug 28, 2006.

  1. amanwani New Member

    Joined:
    Aug 22, 2006
    Messages:
    17 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    middle of no where
  2. KennyT772

    KennyT772 New Member

    Joined:
    Dec 21, 2005
    Messages:
    3,585 (1.14/day)
    Thanks Received:
    103
    dfi. moddable overclockable shiney fast what more could u ask for? i have that mobo and its awesome.
  3. amanwani New Member

    Joined:
    Aug 22, 2006
    Messages:
    17 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    middle of no where
    Does it have and problems with posting certain ram?
  4. KennyT772

    KennyT772 New Member

    Joined:
    Dec 21, 2005
    Messages:
    3,585 (1.14/day)
    Thanks Received:
    103
    well what ram do you have?
  5. amanwani New Member

    Joined:
    Aug 22, 2006
    Messages:
    17 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    middle of no where
    right now i have tiger direct "ultra value ram" but i will be upgrading to something better soon.
  6. KennyT772

    KennyT772 New Member

    Joined:
    Dec 21, 2005
    Messages:
    3,585 (1.14/day)
    Thanks Received:
    103
    well my corsair value ram runs fine other then dual channel and 1t timing is out of the question. use cpu-z to see what kind of ram it really is and post it here.
  7. amanwani New Member

    Joined:
    Aug 22, 2006
    Messages:
    17 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    middle of no where
    512mb pc3200
    Manufacturer: Infineon
    Timings: 3-3-3-8

    *EDIT:i want to overclock, what do u suggest to get me a good oc with that dfi board?
  8. KennyT772

    KennyT772 New Member

    Joined:
    Dec 21, 2005
    Messages:
    3,585 (1.14/day)
    Thanks Received:
    103
    what do you mean like cpu heatsink or ram?

    well ive hit ~2.6 on my 3200+ and thats with ram dividers and whatnot as my ram sucks as bad as yours. you can look at my system specs to see what else i have for hardware.
  9. amanwani New Member

    Joined:
    Aug 22, 2006
    Messages:
    17 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    middle of no where
    I was talking as in what kind of ram. Also the processor is a sandy 3700+ im hoping to get atleast 3 ghz.
  10. Tomcat81970

    Tomcat81970 New Member

    Joined:
    Aug 26, 2006
    Messages:
    295 (0.10/day)
    Thanks Received:
    13
    Location:
    Ohio
    dfi overclocking guide

    If you get the DFI motherboard, which in my opinion is the better choice, DFI street offers an overclocking guide that will tell you prity much anything you need to know about overclocking. Heres the link to the DFI overclocking guide.

    http://www.dfi-street.com/forum/showthread.php?t=28049

    have fun and good luck hitting 3Ghz. I hope to hit that with my new processor, an Opteron 144, as of now it does 2.7 stock voltages...

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page