1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

who has the most amd ghz??single core only!!!

Discussion in 'Overclocking & Cooling' started by regan1985, Jun 24, 2006.

  1. regan1985 New Member

    Joined:
    Jun 7, 2006
    Messages:
    1,451 (0.49/day)
    Thanks Received:
    23
    Location:
    Coventry UNI England
    who has the most ghz running out there cpu!!! just a general interest!!!intel r welcome but id rather see sampron althon and opeon results!!!!! no lies i want proof 2 lol:laugh:
  2. breakfromyou New Member

    Joined:
    Dec 9, 2005
    Messages:
    298 (0.09/day)
    Thanks Received:
    3
    Location:
    virginia, usa
    wtf
  3. Azn Tr14dZ New Member

    Joined:
    Mar 2, 2006
    Messages:
    5,299 (1.73/day)
    Thanks Received:
    19
    You should let dual-cores in this too. Not that I have one, but still.
  4. regan1985 New Member

    Joined:
    Jun 7, 2006
    Messages:
    1,451 (0.49/day)
    Thanks Received:
    23
    Location:
    Coventry UNI England
    no duel cores!!! only coz i dont want to see how good they perform coz i know i will want 1:nutkick:
  5. wazzledoozle

    wazzledoozle New Member

    Joined:
    Aug 30, 2004
    Messages:
    5,414 (1.50/day)
    Thanks Received:
    161
    Location:
    Seattle
    I got my Sempron to boot at 2.8 GHz. The motherboard crapped out though. Fastest stable I've gotten it to would be 2.6 GHz-
    http://img.techpowerup.org/060624/2600.jpg

    MSI sucks so it never booted again at 325 HTT.
  6. Azn Tr14dZ New Member

    Joined:
    Mar 2, 2006
    Messages:
    5,299 (1.73/day)
    Thanks Received:
    19
    Is that Sempron your main rig?
  7. wazzledoozle

    wazzledoozle New Member

    Joined:
    Aug 30, 2004
    Messages:
    5,414 (1.50/day)
    Thanks Received:
    161
    Location:
    Seattle
    Yep. I paid $50 cash for it NIB from some guy who I found on craigslist.. lol :toast:
  8. regan1985 New Member

    Joined:
    Jun 7, 2006
    Messages:
    1,451 (0.49/day)
    Thanks Received:
    23
    Location:
    Coventry UNI England
    thats not ba 2.8 in a crap mobo!most ive seen is 3ghz! done well!!

    who else what ya got??? so far a 2.8samp is winning
  9. Steevo

    Steevo

    Joined:
    Nov 4, 2005
    Messages:
    8,107 (2.55/day)
    Thanks Received:
    1,123
    I can reach 3.1 if I push it, but it gets too hot.
    10 Million points folded for TPU
  10. Azn Tr14dZ New Member

    Joined:
    Mar 2, 2006
    Messages:
    5,299 (1.73/day)
    Thanks Received:
    19
    2.4GHz so far:laugh: , just got the comp, so not too much time to test at how stable it will be at higher clocks, so I'm at 2.4 so far. my GeIL is hangin in there @ 240mhz, 2-3-3-6, 1T command rate. All of this is at stock voltages.
  11. regan1985 New Member

    Joined:
    Jun 7, 2006
    Messages:
    1,451 (0.49/day)
    Thanks Received:
    23
    Location:
    Coventry UNI England
    your 4000 at 3.1 is in the lead but i have seen higher ones mostly water cooled tho!!!!

    so who can beat 3.1

    i think the most that any1 has got that ive seen is 3.3 on amd single core!!! but i may be wrong
  12. breakfromyou New Member

    Joined:
    Dec 9, 2005
    Messages:
    298 (0.09/day)
    Thanks Received:
    3
    Location:
    virginia, usa
    the record for an FX-57 overclock is over 4 GHz.
  13. trog100 New Member

    Joined:
    Dec 18, 2005
    Messages:
    4,420 (1.41/day)
    Thanks Received:
    237
    sandy core 3700 running all day at 2.8 gig with 1.45 vcore.. it will go over 3 but again i dont like shoving the extra voltage thru it..

    trog
  14. Lt_JWS

    Lt_JWS

    Joined:
    Feb 3, 2006
    Messages:
    913 (0.30/day)
    Thanks Received:
    60
    Location:
    Virginia, USA
  15. giorgos th.

    giorgos th. New Member

    Joined:
    Nov 10, 2005
    Messages:
    1,543 (0.49/day)
    Thanks Received:
    117
    Location:
    Athens - Hellas
    2.6+ max post with 1.6vcore with my winnie..
  16. blacktruckryder

    Joined:
    Jan 24, 2006
    Messages:
    326 (0.11/day)
    Thanks Received:
    4
    Location:
    Morrow, Oh
    I got 2.27 out of a Sempron 64 2600+, will do more but the crappy Asus mobo has no vcore options.
  17. HeavyH20

    HeavyH20 New Member

    Joined:
    Aug 26, 2005
    Messages:
    407 (0.13/day)
    Thanks Received:
    37
    Well, I am beat. Best I had was 3.15 GHz on an Opteron 148 (riding out the rest of its useful life in my kids' PC), 3.08 GHz on an Opteron 146, and now 2.95 GHz on an Opteron 175. 3.2 GHz is a great number for anything less than phase cooled.
  18. FLY3R New Member

    Joined:
    Feb 24, 2006
    Messages:
    398 (0.13/day)
    Thanks Received:
    41
    Me ether and i dont lag in any games at 1680x1050 resalution, so i dont see the point of pushing it past 2.6gHz. @ 1.4 Vcore.
  19. wazzledoozle

    wazzledoozle New Member

    Joined:
    Aug 30, 2004
    Messages:
    5,414 (1.50/day)
    Thanks Received:
    161
    Location:
    Seattle
    I have a Sempron 3100 paris core that I got to 2.5 GHz, and since it has twice the L2 of my Sempron 2600 it gets a bit faster superpi times, around 35 or 34 seconds on the 1mb. I am too lazy to swap it out to this rig though :wtf:
  20. BigD6997

    BigD6997 New Member

    Joined:
    Sep 20, 2005
    Messages:
    891 (0.28/day)
    Thanks Received:
    9
    my 3500 goes to 2740
  21. gygabite

    gygabite New Member

    Joined:
    Dec 18, 2005
    Messages:
    489 (0.16/day)
    Thanks Received:
    6
    Location:
    Aschaffenburg,Germany
    My 3700 goes without memory divider to 2640MHz(11x240), with ram at ddr333, to 2755MHz(11x255) .
  22. GLD

    GLD

    Joined:
    May 13, 2006
    Messages:
    1,351 (0.45/day)
    Thanks Received:
    136
    My 3700+ San Diego is living happily at 2.75Ghz, 1:1 in my ASUS A8N5X. The G.Skill ddr500 and 470w PC Power & Cooling psu make it possible of course. All stock cooling and volts. Oh Yea! AMD! :nutkick: :rockout:
  23. regan1985 New Member

    Joined:
    Jun 7, 2006
    Messages:
    1,451 (0.49/day)
    Thanks Received:
    23
    Location:
    Coventry UNI England
    ok so the op is in the lead with 3.2ghz i duno how many volts are going through it but thats a good result i must say!!!

    who can beat it!!!
  24. gR3iF

    gR3iF New Member

    Joined:
    Mar 26, 2005
    Messages:
    1,807 (0.53/day)
    Thanks Received:
    35
    Location:
    Hamburg
    [​IMG]


    1.55 core voltage dont want to go any further, quiet rulez^^
  25. Lt_JWS

    Lt_JWS

    Joined:
    Feb 3, 2006
    Messages:
    913 (0.30/day)
    Thanks Received:
    60
    Location:
    Virginia, USA
    Its 1.6vcore in bios :) was really only stable enough for normal windows use :)

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page