1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

why my atitool can't display the temperature

Discussion in 'ATITool' started by ethan, Dec 8, 2007.

  1. ethan New Member

    Joined:
    Dec 8, 2007
    Messages:
    3 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    it normally displayed but now it always display zero degree 。
    i reinstall the software several times nothing changes。
     
  2. AsRock

    AsRock TPU addict

    Joined:
    Jun 23, 2007
    Messages:
    10,926 (4.11/day)
    Thanks Received:
    1,686
    Location:
    US
    Welcome to the forums. It would help if you fill in your system specs and what drivers you are using.
     
  3. ethan New Member

    Joined:
    Dec 8, 2007
    Messages:
    3 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Dell M1210
    Mxc062
    Windows Vista Ultrame
    Core Duo2 T2350 1.86mhz
    Nvidia Geforce 7400go
     
  4. ethan New Member

    Joined:
    Dec 8, 2007
    Messages:
    3 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    my pci-e driver is Xtreme-G Mobile 163.67 Vista 32bit
     
  5. oli_ramsay

    oli_ramsay

    Joined:
    Sep 22, 2007
    Messages:
    3,476 (1.35/day)
    Thanks Received:
    569
    Location:
    UK
    Can you see the temperature in Catalyst Control Centre?
     
  6. AsRock

    AsRock TPU addict

    Joined:
    Jun 23, 2007
    Messages:
    10,926 (4.11/day)
    Thanks Received:
    1,686
    Location:
    US
    What version are you useing ?.. Maybe Beta 3 will help as it has Vista support. All though with you having a nv card you might be better of trying RivaTuner.
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page