1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

will this cpu work in this board?

Discussion in 'General Hardware' started by Fitseries3, Jun 25, 2009.

  1. Fitseries3

    Fitseries3 Eleet Hardware Junkie

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    15,509 (5.67/day)
    Thanks Received:
    3,107
    Location:
    Republic of Texas
    i just got a free gateway machine that has a intel i915g chipset board in it. it came with a p4 505 but im thinking of trying my p4 630 in it. will it work?

    EDIT: i know i know... "fit im surprised you havent just tried it yet"
     
  2. sneekypeet

    sneekypeet Unpaid Babysitter Staff Member

    Joined:
    Apr 12, 2006
    Messages:
    21,928 (6.69/day)
    Thanks Received:
    6,471
    I saw an old thread googling for it at XS and they were advising a guy to get a 630/640 and run it on a 915g...do you have any mobo info I can google up?
     
    Fitseries3 says thanks.
  3. Fitseries3

    Fitseries3 Eleet Hardware Junkie

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    15,509 (5.67/day)
    Thanks Received:
    3,107
    Location:
    Republic of Texas
    intel dg915gag <- ROFL... GAG!

    cpu is a p4 505
     
  4. sneekypeet

    sneekypeet Unpaid Babysitter Staff Member

    Joined:
    Apr 12, 2006
    Messages:
    21,928 (6.69/day)
    Thanks Received:
    6,471
  5. Fitseries3

    Fitseries3 Eleet Hardware Junkie

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    15,509 (5.67/day)
    Thanks Received:
    3,107
    Location:
    Republic of Texas
    thanks. idk why i couldnt find that. i went to intels site and searched but it found nothing. idk. it just wanted to be difficult i guess.

    im doing a bios update now.
     
  6. sneekypeet

    sneekypeet Unpaid Babysitter Staff Member

    Joined:
    Apr 12, 2006
    Messages:
    21,928 (6.69/day)
    Thanks Received:
    6,471
    had to go EOL and go to all chipsets. it was a good challenge.
     
    Fitseries3 says thanks.
  7. Fitseries3

    Fitseries3 Eleet Hardware Junkie

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    15,509 (5.67/day)
    Thanks Received:
    3,107
    Location:
    Republic of Texas
    haha... up for another challenge? check my other thread about my LCD
     
  8. sneekypeet

    sneekypeet Unpaid Babysitter Staff Member

    Joined:
    Apr 12, 2006
    Messages:
    21,928 (6.69/day)
    Thanks Received:
    6,471
    I saw it, and all I can say is its broke, and you need to get it RMA'd ;)
     
    Fitseries3 says thanks.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page