1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Windows 7 ISO Mounting

Discussion in 'General Software' started by Dbiggs9, Feb 2, 2010.

  1. Dbiggs9

    Joined:
    May 25, 2008
    Messages:
    355 (0.15/day)
    Thanks Received:
    44
    i am looking for a way to Mount ISO's in Windows 7.
     
  2. mlee49

    mlee49

    Joined:
    Dec 27, 2007
    Messages:
    8,497 (3.37/day)
    Thanks Received:
    2,107
    Deamon tools Free lite version
    Magic ISO

    Many others but those are the two I use.

    Edit, both are Win 7 compatible.
     
  3. Dbiggs9

    Joined:
    May 25, 2008
    Messages:
    355 (0.15/day)
    Thanks Received:
    44
    Deamon Tools would not work with windows 7. What version would you use for Win 7?
     
  4. mlee49

    mlee49

    Joined:
    Dec 27, 2007
    Messages:
    8,497 (3.37/day)
    Thanks Received:
    2,107
    The Lite version, from the download page:

    [​IMG]
     
  5. JrRacinFan

    JrRacinFan Served 5k and counting ...

    Joined:
    Mar 17, 2007
    Messages:
    19,414 (6.92/day)
    Thanks Received:
    4,483
    Location:
    Youngstown, OH
    http://www.magiciso.com/tutorials/miso-magicdisc-history.htm

    Magic Disk. I know it was already posted by mlee49, but gave you more of a direct link. Also don't attempt to use Virtual CloneDrive with Windows 7. I have had nothing but problems attempting to burn/access dvd's. Possible driver conflicts.
     
  6. kid41212003

    kid41212003

    Joined:
    Jul 2, 2008
    Messages:
    3,584 (1.54/day)
    Thanks Received:
    533
    Location:
    California
    I'm using Daemon Lite too, and my OS is 7 Pro x64.
     
  7. puma99dk|

    puma99dk|

    Joined:
    Aug 29, 2005
    Messages:
    3,463 (1.03/day)
    Thanks Received:
    782
    i am using Daemon Tools Lite aswell on my Win7 Ultimate x86 without any problem, ino they say they have done even the installation og running without need administrator rights but i have really not tested that out, 'cause i have deaktivated all that crapo xD
     
  8. Completely Bonkers New Member

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    2,580 (0.91/day)
    Thanks Received:
    516
  9. Thrackan

    Thrackan

    Joined:
    Oct 10, 2008
    Messages:
    3,482 (1.56/day)
    Thanks Received:
    656
    Deamon works fine.
     
  10. Mussels

    Mussels Moderprator Staff Member

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    42,482 (11.48/day)
    Thanks Received:
    9,761
    VirtualCloneDrive shits all over deamon tools.

    despite what was said above, i've had no problems on approx 10 machines with this and 7 x64
     
    jmcslob says thanks.
  11. francis511

    francis511

    Joined:
    Oct 16, 2006
    Messages:
    2,547 (0.86/day)
    Thanks Received:
    271
    Location:
    N.Ireland
    Daemon works now. I had problems with earlier versions and se7en as well
     
  12. MK4512

    MK4512 New Member

    Joined:
    Aug 26, 2009
    Messages:
    222 (0.12/day)
    Thanks Received:
    42
    Location:
    Toronto, Canada
    +1 for Daemon Tools

    (It does run on Windows 7)
     
  13. [I.R.A]_FBi

    [I.R.A]_FBi New Member

    Joined:
    May 19, 2007
    Messages:
    7,664 (2.79/day)
    Thanks Received:
    540
    Location:
    c:\programs\kitteh.exe
    daemon, using it as we speak
     
  14. TIGR

    Joined:
    Aug 17, 2008
    Messages:
    2,183 (0.95/day)
    Thanks Received:
    1,029
    Location:
    Minnesota, USA
    Am I the only one who just extracts and runs everything?
     
  15. jmcslob

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    2,933 (1.41/day)
    Thanks Received:
    475
    Location:
    Internet Heaven
    Probably...

    I use Daemon Tools lite with Win7 Pro x64 as well
     
  16. 1freedude

    1freedude

    Joined:
    Nov 16, 2007
    Messages:
    557 (0.22/day)
    Thanks Received:
    118
    I extract 'em too. put the iso on the raptor extract to the warp...fast as shit.
    delete the extraction when done
     
    Last edited: Feb 2, 2010
  17. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    15,004 (3.90/day)
    Thanks Received:
    11,877
    virtual clone drive for me on w7, before that i used daemon tools
     
    Mussels and jmcslob say thanks.
  18. jmcslob

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    2,933 (1.41/day)
    Thanks Received:
    475
    Location:
    Internet Heaven
    I too now use Virtual Clone drive
     
  19. Mussels

    Mussels Moderprator Staff Member

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    42,482 (11.48/day)
    Thanks Received:
    9,761
    virtualclonedrive is freeware (so the free version has similar features to DT's pro version, with the ability to double-click to mount files) - has no adware/toolbars in the installer to trip up noobs, and doesnt have any useless emulation features, which means its not blacklisted and doesnt prevent some legit games from starting with it running.
     
    [I.R.A]_FBi says thanks.
  20. Dbiggs9

    Joined:
    May 25, 2008
    Messages:
    355 (0.15/day)
    Thanks Received:
    44
    lol nope i do Winrar and 2 HDD FTW
     
  21. [I.R.A]_FBi

    [I.R.A]_FBi New Member

    Joined:
    May 19, 2007
    Messages:
    7,664 (2.79/day)
    Thanks Received:
    540
    Location:
    c:\programs\kitteh.exe
    I are switching
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page