1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Windows 8 Clubhouse

Discussion in 'techPowerUp! Club Forum' started by Dos101, Aug 17, 2012.

  1. Dos101

    Dos101

    Joined:
    Nov 29, 2004
    Messages:
    564 (0.16/day)
    Thanks Received:
    144
    Right click on the exe and select "Run as administrator".
    AphexDreamer says thanks.
  2. AphexDreamer

    AphexDreamer

    Joined:
    Jun 17, 2007
    Messages:
    7,106 (2.70/day)
    Thanks Received:
    914
    Location:
    C:\Program Files (x86)\Aphexdreamer\
    None of those things are working.

    And after a restart I can't right click again anymore even after I disabled Windows Defender.

    And some of my programs that are set to start aren't even starting.

    Ughhhh.....

    EDIT: I'm just goign to reformat becaus so many basic thigns aren't working.

    Programs aren't starting up, can't right click, internet won't automatically connect and worse of all run as administrator isn't working.
    Last edited: Jan 10, 2013
  3. Drone

    Drone

    Joined:
    Sep 1, 2010
    Messages:
    2,598 (1.78/day)
    Thanks Received:
    1,298
    [yt]2ZPfrRxQ-k0[/yt]

    Microsoft Studios PLAY On Windows 8 Launched

  4. Hayder_Master

    Hayder_Master

    Joined:
    Apr 21, 2008
    Messages:
    5,173 (2.22/day)
    Thanks Received:
    638
    Location:
    IRAQ-Baghdad
    hello guys, please i need some help here and i will be appreciate.
    i need an windows 8 pro 64bit at lower cost, i see some thread about get it for $15 but just wanna make sure from u guys, i don't have an previews version of windows (i have in fact but it's not original), anyway can i get windows 8 pro keys for lower price, i check the win 8 pro system builder it's expensive.
    also i have an computer office and workshop in my country (Iraq), used parts it's a part from my work, so i have a lot of original windows vista and xp keys come from part it out HP and DELL cases systems also dead laptops, they are no longer work they are splits to spare parts but the windows sticker are still, so are they useful for win 8 upgrade but sure i want to use them for newer systems (pc i build).
    i don't have experience for windows original cuz never use original windows before, but i want to use it now and sell some in my office, want to be first one use legal windows in my country, :D, people like to use original windows but sure it should be at lower price as possible to can sell some.:toast:
    thanks a lot
    Last edited: Jan 16, 2013
  5. TheMailMan78

    TheMailMan78 Big Member

    Joined:
    Jun 3, 2007
    Messages:
    20,937 (7.90/day)
    Thanks Received:
    7,511
    Best I can tell you is 39.99 US. Is that cheap enough?
    Hayder_Master says thanks.
  6. Frick

    Frick Fishfaced Nincompoop

    Joined:
    Feb 27, 2006
    Messages:
    10,523 (3.38/day)
    Thanks Received:
    2,164
    They sell it here for 279 SEK (€30.58) until the end of month.
    Hayder_Master says thanks.
  7. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,559 (10.19/day)
    Thanks Received:
    6,073
    Location:
    Chatsworth, GA
    Hayder_Master says thanks.
    Crunching for Team TPU
  8. Hayder_Master

    Hayder_Master

    Joined:
    Apr 21, 2008
    Messages:
    5,173 (2.22/day)
    Thanks Received:
    638
    Location:
    IRAQ-Baghdad
    yes it's ok for me

    it's also ok
    dam in fact i can't register cuz my country is not on the list.

    guys who can help me and do this for me, i will appreciate also i will pay $2 over every windows key, consider it as a gift for me cuz it's really helps to me, and i am think about many keys like 10 maybe 50 who know knows, money will send as a gift via paypal, thanks a lot
  9. TheMailMan78

    TheMailMan78 Big Member

    Joined:
    Jun 3, 2007
    Messages:
    20,937 (7.90/day)
    Thanks Received:
    7,511
    Ok this is what you do. Take one of those old computers and run the windows 8 install from Microsoft. It will download windows 8 then ask you how you want to save it. ISO or to USB or direct install. Pick ISO and burn it to a DVD. Take that DVD and install it on your personal PC and use the phone actvation.

    http://windows.microsoft.com/en-US/..._0n0ge8320tx2p36elcqc_19056916392&WT.search=1
    Hayder_Master says thanks.
  10. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,559 (10.19/day)
    Thanks Received:
    6,073
    Location:
    Chatsworth, GA
    Use the US version unless it checks which country your ISP is from. Its worth a shot.
    Hayder_Master says thanks.
    Crunching for Team TPU
  11. TRWOV

    TRWOV

    Joined:
    Aug 11, 2011
    Messages:
    3,485 (3.11/day)
    Thanks Received:
    2,034
    Location:
    Mexico
    It is available but for OEM builds only (hp, dell, acer, etc.). When the site was launched it didn't ask for any serial key but after a couple of days the hole was plugged.

    "Retail" OEM licenses don't work AFAIK, or at least didn't work for me. full keys don't work either; again, just my experience.
    Crunching for Team TPU
  12. Hayder_Master

    Hayder_Master

    Joined:
    Apr 21, 2008
    Messages:
    5,173 (2.22/day)
    Thanks Received:
    638
    Location:
    IRAQ-Baghdad
    thanks a lot mate, but the phone activation tha's mean i should call microsoft so i think it will recognize my phone no. right, or it's ok if someone out from USA?

    hmm i think this is the problem, anyway i will use VPN and i will check it out.
  13. johnnyfiive

    johnnyfiive

    Joined:
    Apr 17, 2008
    Messages:
    3,892 (1.67/day)
    Thanks Received:
    876
    Location:
    Tucson, AZ
    The phone activation is completely automated, not sure if they care what number/country you call from. They just care that you have a valid license and give the correct numbers.
    Hayder_Master says thanks.
  14. TheMailMan78

    TheMailMan78 Big Member

    Joined:
    Jun 3, 2007
    Messages:
    20,937 (7.90/day)
    Thanks Received:
    7,511
    If the phone thing doesnt work then Brandon posted a regestry edit that will.
    Hayder_Master says thanks.
  15. Drone

    Drone

    Joined:
    Sep 1, 2010
    Messages:
    2,598 (1.78/day)
    Thanks Received:
    1,298
    How To Calibrate your monitor in Windows 8


    The easiest way to access the calibration tool in Windows 8 is to use the search option in Charms, highlight Settings, and type calibrate in the search bar.

    Gamma Screen

    Brightness/Contrast/Balance
  16. MxPhenom 216

    MxPhenom 216 Corsair Fanboy

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    9,934 (6.79/day)
    Thanks Received:
    2,209
    Location:
    Seattle, WA
    Using the Calibration tool in Windows never works. Makes it way more messed up.
  17. msgclb

    msgclb

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    1,718 (0.75/day)
    Thanks Received:
    4,270
    Location:
    Oklahoma City
    Back on Nov 25, 2012 I bought Windows 8 Pro and today I finally got around to installing it along with Media Center.

    Unless I'm missing something it looks like I'm going to have to give up my Solitaire addiction. :D
  18. ...PACMAN...

    ...PACMAN...

    Joined:
    Nov 22, 2012
    Messages:
    288 (0.44/day)
    Thanks Received:
    93
    It's probably available in the store as a free game, but don't quote me on that :)
  19. AphexDreamer

    AphexDreamer

    Joined:
    Jun 17, 2007
    Messages:
    7,106 (2.70/day)
    Thanks Received:
    914
    Location:
    C:\Program Files (x86)\Aphexdreamer\
    This might be a driver issue. But I can't have more than one application using audio at the same time.

    If i'm listening to a song in chrome and open up a music player to listen to a track it won't work unless I quit chrome and vice versa.

    Same thing with games. I can't listen to music and play games at the same time.

    Not sure what to do aside from waiting for a driver update.

    Anyone else with X-fi having such issues?
  20. Mussels

    Mussels Moderprator Staff Member

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    42,161 (11.65/day)
    Thanks Received:
    9,481
    what output are you using? if its a digital signal, i've seen that behaviour before.
  21. Drone

    Drone

    Joined:
    Sep 1, 2010
    Messages:
    2,598 (1.78/day)
    Thanks Received:
    1,298
    Yes it is. As well as all other Windows games (Mahjong, Minesweeper and so on).
  22. AphexDreamer

    AphexDreamer

    Joined:
    Jun 17, 2007
    Messages:
    7,106 (2.70/day)
    Thanks Received:
    914
    Location:
    C:\Program Files (x86)\Aphexdreamer\
    Aux, using headphones.
  23. Drone

    Drone

    Joined:
    Sep 1, 2010
    Messages:
    2,598 (1.78/day)
    Thanks Received:
    1,298
    Last edited by a moderator: Nov 20, 2013
  24. Drone

    Drone

    Joined:
    Sep 1, 2010
    Messages:
    2,598 (1.78/day)
    Thanks Received:
    1,298
    Freaking awesome new IE ad.



    I like it!
    Last edited by a moderator: Nov 20, 2013
    johnnyfiive and Dos101 say thanks.
  25. AphexDreamer

    AphexDreamer

    Joined:
    Jun 17, 2007
    Messages:
    7,106 (2.70/day)
    Thanks Received:
    914
    Location:
    C:\Program Files (x86)\Aphexdreamer\
    That Ad personally makes me never want to use IE again.

    To each their own.

Currently Active Users Viewing This Thread: 7 (1 member and 6 guests)

StevoB26

Share This Page