1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Windows Experiance Index Problems....

Discussion in 'General Software' started by acousticlemur, Mar 15, 2007.

  1. acousticlemur

    acousticlemur New Member

    Joined:
    Dec 6, 2006
    Messages:
    675 (0.24/day)
    Thanks Received:
    7
    Location:
    Michigan, US
    hey, i can no longer rescan my computer to see if i can get a higher experiance rating. when i click on the link here[​IMG]

    it takes me here instead of the place that i can rescan to try to get a higher rating.

    [​IMG]


    anyone know why i cant do it>?
     
  2. acousticlemur

    acousticlemur New Member

    Joined:
    Dec 6, 2006
    Messages:
    675 (0.24/day)
    Thanks Received:
    7
    Location:
    Michigan, US
    no one knows????? i know there has to be someone here with VIsta.......come on.....it worked before, but not now. and i am not sure what i did...if anything....
     
  3. acousticlemur

    acousticlemur New Member

    Joined:
    Dec 6, 2006
    Messages:
    675 (0.24/day)
    Thanks Received:
    7
    Location:
    Michigan, US
    anybody out there now that has any ideas?
     
  4. Lt_JWS

    Lt_JWS

    Joined:
    Feb 3, 2006
    Messages:
    913 (0.29/day)
    Thanks Received:
    60
    Location:
    Virginia, USA
    did you mess with alot of stuff in "services" ?
     
  5. acousticlemur

    acousticlemur New Member

    Joined:
    Dec 6, 2006
    Messages:
    675 (0.24/day)
    Thanks Received:
    7
    Location:
    Michigan, US
    i installed Tweak VI and it messed with some stuff. but i uninstalled it cause it was causing BSOD a few times a week. and i am thinking that it had something to do with it.
     
  6. acousticlemur

    acousticlemur New Member

    Joined:
    Dec 6, 2006
    Messages:
    675 (0.24/day)
    Thanks Received:
    7
    Location:
    Michigan, US
    does anyone have any clues????
     
  7. Solaris17

    Solaris17 Creator Solaris Utility DVD

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Messages:
    17,215 (5.17/day)
    Thanks Received:
    3,570
    Location:
    Florida
    ya you screwed up a service just because you uninstalled tweak xp the certain settings still remain what services did you mess with?
     
  8. tigger

    tigger I'm the only one

    Joined:
    Mar 20, 2006
    Messages:
    10,183 (3.27/day)
    Thanks Received:
    1,399
    mine works and i have tweakvi on,no bsods for me tho'

    must be some service or other not running.
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page