1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Windows Experience Index Database

Discussion in 'General Software' started by AthlonX2, Feb 2, 2007.

  1. AthlonX2

    AthlonX2 HyperVtX™

    Joined:
    Sep 27, 2006
    Messages:
    7,177 (2.46/day)
    Thanks Received:
    1,662
    hello all...well since windows vista has been released i figured we could start up a database for those of us that use windows vista to share our windows experience index score...just post a screenshot of your score and list your systems cpu,hdd,gpu,and memory and amount of memory...i will start it off with mine:D


    [​IMG]

    My Specs

    Athlon 64 X2 3800+
    WD Raptor 74gb 16mb cache 10k rpm
    BFG 7600GT OC
    1gb Kingston HyperX
     
  2. zekrahminator

    zekrahminator McLovin

    Joined:
    Jan 29, 2006
    Messages:
    9,114 (2.89/day)
    Thanks Received:
    321
    Location:
    My house.
    I think I get like 4.1 on that thing in RC1, my specs are scenically located in the dropdown menu under my name :).
     
  3. DRDNA

    DRDNA

    Joined:
    Feb 19, 2006
    Messages:
    4,780 (1.52/day)
    Thanks Received:
    566
    Location:
    New York
    Pretty;)


    Whats that i c Tigerwoods
     
  4. tigger

    tigger I'm the only one

    Joined:
    Mar 20, 2006
    Messages:
    10,183 (3.28/day)
    Thanks Received:
    1,399
    heres mine:D

    [​IMG]
     
    Last edited: Feb 14, 2007
  5. zekrahminator

    zekrahminator McLovin

    Joined:
    Jan 29, 2006
    Messages:
    9,114 (2.89/day)
    Thanks Received:
    321
    Location:
    My house.
    I only have RC1, but it still has Windows Experience Index :)
    [​IMG].
     
  6. Demon_82

    Demon_82

    Joined:
    Apr 9, 2006
    Messages:
    100 (0.03/day)
    Thanks Received:
    2
    Overal rating: 5'2

    CPU: Intel Core 2 Duo E6600 @ 2763MHz
    RAM: 2GB DDR2 667 SpekTek @ DDR2 460 (flexibility mode)
    Motherboard: ASRock 775Dual-VSTA BIOS P2.40
    Graphics card: ASUS V9999GT/TD (6800GT) 256MB AGP @ 410MHz/1140MHz
    Primary HDD: Seagate ST380011A 80GB ATA133

    [​IMG]
     
  7. tigger

    tigger I'm the only one

    Joined:
    Mar 20, 2006
    Messages:
    10,183 (3.28/day)
    Thanks Received:
    1,399
    woot i'm in the lead:rockout:
     
  8. mwaddoups New Member

    Joined:
    Aug 23, 2006
    Messages:
    51 (0.02/day)
    Thanks Received:
    0
    Wow...tigger69 beats Demon_82 in the RAM tests with half the RAM - that must be good stuff.
     
  9. Demon_82

    Demon_82

    Joined:
    Apr 9, 2006
    Messages:
    100 (0.03/day)
    Thanks Received:
    2
    Well, considering that I'm riding a 50€ ASRock board wich is nearly incompatible with my SpecTek DDR2 667 wich only runs without troubles at DDR2 460 speeds, it's not that surprising, I'm loosing about about a 25% of the bandwidth wich I should have... ;)
     
  10. Completely Bonkers New Member

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    2,580 (0.93/day)
    Thanks Received:
    516
    What's the name of the .exe file that does this test? It might run on XP/2003 and we could test it on other machines :)
     
  11. santino405

    santino405 New Member

    Joined:
    Feb 9, 2007
    Messages:
    42 (0.02/day)
    Thanks Received:
    1
    Location:
    Bronx NY
    I find it retarded that it takes your lowest score instead of averaging all the scores to get your number, but hey this is microsoft were talking about

    [​IMG]
     

    Attached Files:

  12. Greek

    Greek New Member

    Joined:
    Oct 23, 2006
    Messages:
    572 (0.20/day)
    Thanks Received:
    3
    Location:
    Leicester, UK
    btw this is my old score, with one 6800GS, thats why my gaming on is low, i need to try it with the new card

    [​IMG]
     
  13. Greek

    Greek New Member

    Joined:
    Oct 23, 2006
    Messages:
    572 (0.20/day)
    Thanks Received:
    3
    Location:
    Leicester, UK
    as said here is the screen with the new g card

    [​IMG]
     
  14. santino405

    santino405 New Member

    Joined:
    Feb 9, 2007
    Messages:
    42 (0.02/day)
    Thanks Received:
    1
    Location:
    Bronx NY
    Hey how did you guys made the vista icons look smaller like windows xp ones. i always thought they were too big on vista but i never found the place where i can change the setting
     
  15. mandelore

    mandelore New Member

    Joined:
    Aug 12, 2006
    Messages:
    3,251 (1.10/day)
    Thanks Received:
    152
    Location:
    UK-small Village in a Valley Near Newcastle
    Woot, I got the highest ram Score so far :D tho my processor score sucked :(
     

    Attached Files:

  16. PVTCaboose1337

    PVTCaboose1337 Graphical Hacker

    Joined:
    Feb 1, 2006
    Messages:
    9,513 (3.02/day)
    Thanks Received:
    1,142
    Location:
    San Antonio, Texas
    This is kinda bad that windoze takes your lowest score and not the average...
     
  17. mandelore

    mandelore New Member

    Joined:
    Aug 12, 2006
    Messages:
    3,251 (1.10/day)
    Thanks Received:
    152
    Location:
    UK-small Village in a Valley Near Newcastle

    yup, does suck somewhat, id have an average of 5.5 even with my crappy cpu rating of 4.5 :( if i had a better cpu, dual core or summit my score would rock :D

    4.5/5.9/5.9/5.8/5.5 oh well..
     
  18. Greek

    Greek New Member

    Joined:
    Oct 23, 2006
    Messages:
    572 (0.20/day)
    Thanks Received:
    3
    Location:
    Leicester, UK
    i clicked on desktop, hold ctrl and move ur mouse weel, it shud make em smaller.
     
    Mussels and average.. say thanks.
  19. Lt_JWS

    Lt_JWS

    Joined:
    Feb 3, 2006
    Messages:
    913 (0.29/day)
    Thanks Received:
    60
    Location:
    Virginia, USA
    [​IMG]

    Using RC1 64bit... gonna get the real thing soon :D

    E6600 @ 2.88ghz
    4x512 PC2 6400 4-4-4-8
    eVGA 8800GTS
     
  20. AthlonX2

    AthlonX2 HyperVtX™

    Joined:
    Sep 27, 2006
    Messages:
    7,177 (2.46/day)
    Thanks Received:
    1,662
    wow...im really suprised how much people contributed to this:toast:
     
  21. technicks

    technicks

    Joined:
    Apr 23, 2006
    Messages:
    3,560 (1.16/day)
    Thanks Received:
    257
    Location:
    Enschede, The Netherlands
    :respect: :respect:. Was looking for that one to.:D

    [​IMG]
     
    Last edited: Feb 14, 2007
  22. mandelore

    mandelore New Member

    Joined:
    Aug 12, 2006
    Messages:
    3,251 (1.10/day)
    Thanks Received:
    152
    Location:
    UK-small Village in a Valley Near Newcastle

    Well every1 likes to either brag or have a good old grump over inadequate hardware :roll:
     
  23. Jadawin

    Jadawin

    Joined:
    Feb 27, 2005
    Messages:
    165 (0.05/day)
    Thanks Received:
    2
    [​IMG]

    See system specs to the left.
    Oh, and 5.9 is the max possible score for each subscore and the main index, so NO ONE WILL BEAT ME. harr harr harrrr. :)
     
    Last edited: Feb 16, 2007
  24. Ben Clarke

    Ben Clarke

    Joined:
    Aug 10, 2006
    Messages:
    4,403 (1.49/day)
    Thanks Received:
    152
    Location:
    England
    Well, I just installed... please note my crappy hardware on it. Yup, dual boot.
     

    Attached Files:

  25. Completely Bonkers New Member

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    2,580 (0.93/day)
    Thanks Received:
    516
    Well, I have to admit that the new Vista desktop (fonts and round cornered windows) certainly make it look FRESH, TIDY, MODERN, SIMPLE and in general much better.

    I'm no mac fan, but these design elements were always the "principles" of the mac interface. I'm please MS has taken the design principles. Let's hope we can keep the principles WHILE making PCs look as different as possible from a mac.
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page