1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Wireless Mouse!Problem!

Discussion in 'General Hardware' started by TheUninvited, Sep 19, 2013.

  1. TheUninvited

    Joined:
    Sep 14, 2013
    Messages:
    69 (0.20/day)
    Thanks Received:
    1
    There is a problem with my mouse, when i was using my old computer the mouse was working fine but in my new computer which i bought now it happens this problem quite sometimes ,i mean sometimes works normal too but i dont know what is going on.

    Here is the issue it does seem to lag a lot and hard to move around but i've got another one mouse which is with the cable and works fine without any problem without lag .

    So i am wondering what is going on i have no idea? if you know what's going on just tell me.
    However my pc is not lagging. i just like feel when the mouse is hardly move that is the pc who lags but when i move with the other mouse with the cable it moves normally.

    I already use both of them on my pc.
  2. Jetster

    Jetster

    Joined:
    Jan 17, 2010
    Messages:
    4,865 (2.89/day)
    Thanks Received:
    1,936
    Location:
    Oregon
    Battery, dirt, its wireless and the location of the USB
  3. TheUninvited

    Joined:
    Sep 14, 2013
    Messages:
    69 (0.20/day)
    Thanks Received:
    1
    i dont think is the battery because i just bought the mouse and is new.
  4. remixedcat

    remixedcat

    Joined:
    May 13, 2010
    Messages:
    2,728 (1.74/day)
    Thanks Received:
    577
    What mouse is it?
    95Viper says thanks.
  5. 95Viper

    95Viper

    Joined:
    Oct 12, 2008
    Messages:
    4,340 (2.02/day)
    Thanks Received:
    1,559
    Location:
    στο άλφα έως ωμέγα
    Also, what are the new system's specs?

    What OS?

    Did you load the manufacturer's device driver?

    Have you tried a different usb port?

    What do you have running in the background (programs at startup?)?

    And, I have had weak or dead batteries in a brand new package... so, you may want to check the batteries levels.
  6. Black.Raven

    Black.Raven

    Joined:
    Jun 28, 2012
    Messages:
    196 (0.25/day)
    Thanks Received:
    78
    I bought a m705 sometime ago and it wasnt exactly fast either. but when i cleande the laser eye, it worked fine.
    Crunching for Team TPU
  7. TheUninvited

    Joined:
    Sep 14, 2013
    Messages:
    69 (0.20/day)
    Thanks Received:
    1
    Digital element MS-500w optical mouse Rating 1.5V,,25mA

    My mouse is new it has nothing to do with it...
  8. TheUninvited

    Joined:
    Sep 14, 2013
    Messages:
    69 (0.20/day)
    Thanks Received:
    1

    Question has been answered.
  9. TheUninvited

    Joined:
    Sep 14, 2013
    Messages:
    69 (0.20/day)
    Thanks Received:
    1
    I fixed by buying an extension usb :) and now is working fine:D
  10. AbbotAngus12 New Member

    Joined:
    Sep 25, 2013
    Messages:
    5 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    USA
    I had poor or deceased battery power in a product same like your mouse. so, you may have to look up for the battery charging stages. hope that might help.

    Business Marketing
    Last edited: Oct 11, 2013
  11. huostone New Member

    Joined:
    Aug 18, 2013
    Messages:
    11 (0.03/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    LA
    this happens, wireless mouse,
  12. TheUninvited

    Joined:
    Sep 14, 2013
    Messages:
    69 (0.20/day)
    Thanks Received:
    1
    i fixed it i used an extension usb and it worked

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page